tisdag 4 juni 2013

KEEP CALM & HÅRFIX ÖNSKAS PRONTO

.
.

.



Passar med Keep Calm-tisha idag när jag far hit och dit på olika uppdrag!










Lunchbreak going on!








Är hemma en sväng för att äta lite snabblunch och det blir ju ofta så när man är egenföretagare och med absolut zero anställda. Man äter ofta något själv på typ stående fot... Idag blir det sallad med melon och parmaskinka (leftovers från helgen) och det är ju både gott och nyttigt så denna lunch är verkligen inte helt fel. Men det hade ju varit riiiktigt trevligt att ha en arbetskamrat att dela lunchen med också! Måste bli bättre på att styra upp fler luncher med vänner eller med H nere på stan. Såå mycket roligare att äta med sällskap:)








Idag är det så kallt i vår Småstad, brrrr! Då passar min jacka från 487 Sweden perrfekt. Gillar verkligen gulddetaljerna på denna massor.








Tunna täckjackan hittade jag på Country Dreams tidigare i våras men jag såg att det fanns många kvar nu. Helt suverän jacka att ha på den svenska sommaren också om ni frågar mig:) Från samma ställe kommer också Please-tishan med den schyssta texten Keep Calm and phone a friend (Helt ofixad i övrigt idag ch jag måste verkligen gå till frisören jag veeet, det var nämligen typ 5 månader sedan! Har väl aldrig någonsin misskött mitt hår så. Men grejjen är att jag kan inte bestämma mig om jag ska 1. Sätta i extensions igen 2. Klippa page 3. Klippa lugg. 4. Klippa någon annan frisyr 5. Färga riktigt mörkt 6. Kanske bli riktigt kallblond 7. Eller ha samma färg som jag brukar dvs kolafärgat med ljus slingor....Därför blir det där besöket aldrig av. S.U.C.K. Men nu måste jag ju bara gå och kanske ni kan tipsa om en snygg frisyr?:)






Oj nu måste jag sätta fart här igen - see u later sweeties!




KRAM




.




28 kommentarer:

Anna Margareta sa...

Page är alltid snyggt och roligt!
Kram

Anonym sa...

Det är bara hår. Det växer ut. What's the big deal? Vad kommer hända om du klipper lugg och inte trivs? Jorden går under? Nej. Lev lite Petra!

Sofia

Anonym sa...

Hej Petra! Jag tyckte att du var väldigt fin i mörkt hår. Du har så starka färger i dig själv, så du passar verkligen i nåt mörkare. Och varför inte page?! Sportigt och lättskött. Själv skulle jag också vilja ha page, men jag har världens gamnacke efter alla års kontorsarbete, och då ser det inte snyggt ut från sidan. Lycka till med hårfixet!/Lotta från Sundsvall

Casa of Mia sa...

Samma färg som du har och page skulle vara jättefint! (Inga extensions) kram

Linda sa...

Det är svårt det där med hår. Och har man som jag det nordiska med många tunna hårstrån så kan man bli så oändligt less på håret ibland. Går liksom inte göra något vettigt med det.

Tycker du är fin i den färgen du har och en rakt avklippt page är snyggt (eller det andra som jag tänker på kanske inte kallas page när man har kortare i nacken än framtill???). Ha, ha gud vad jag svamlar, hoppas du förstår vad jag menar. :)

Kram Linda

Anonym sa...

Gör vad som helst bara du låter bli extensions!

Anonym sa...

Förstår din velighet! Håret är verkligen jätteviktigt och gör såå mycket till utseendet. Blir det fel vill man bara dra en påse över huvudet! Men kom ihåg... allt klär en skönhet!
Gör ngt rockigt som platinablont kort el elegant page, men skippa extensions och långt hårsvall - lite trött är vi nog på alla hollywood-lockar just nu...

Anonym sa...

Klipp page , tack för reklaminlägget.

Anonym sa...

Ljusa upp håret och klipp en förlängd page! Snyggt till sommaren :)

Hanna

Lyckoprickar-anna sa...

Jag har nyligen klippt lugg & trivs superbra. MEN. När det är sådana där supervarma sommardagar hade jag önskat ha panna fri från hår. En anna nackdel på vintern är att mössa & pannlugg inte är en bra mix.
& jag som använder ridhjälm året runt borde tänkt mig för innan jag kapade långluggen ;)

Men snyggt är det :)

the many lives of line sa...

Haha har sådan igenkänningsfaktor på frisyr-dilemmat;) Jag tycker page är supersnyggt så det röstar jag på -en kolafärgad och lång sådan ;)

Kram och ha en fin kväll!

Anonym sa...

Vore kul att se dig i något helt nytt eftersom jag själv är sugen på något annat. Så kör på du först! ;) JAg säger som flera andra, bara inte extensions, det är sååå 2010 och lite trashigt, om du frågar mig.
Men Du blir fin vad du än gör gör!
//Sanna

Anonym sa...

Page och rådjursbrun med solkyssta slingor!
Malin (frisör)

Åsa sa...

Jag hade liknande frisyr som du har och körde till på en lugg. Lång, lite rundar och plattad är det grymt snyggt med lugg. Vågar du så kör på det!!

Nina sa...

Jisses vad jag då har misskött mitt hår, har nämligen inte varit till någon frisör på femton år :)
Klipper nämligen mitt barr helt på egen hand och sparar pengar på så vis..konstigt nog får jag alltid beröm för håret (som är rumplångt och tjockt) trots misskötsel.

Nordhem sa...

Fråga frisören, vem vet - det kan bli en ny favorit.

Anonym sa...

Du har precis som jag så mörk hårfärg i botten. För min del har tröttnat på att slinga och utväxten syns så tydligt samt att håret slits. Nu var jag och färgade håret rödbrunt passade jättefint till mina gröna ögon och så slipper jag så tydlig utväxt. Mvh Helene

Anonym sa...

Hej!
Måste som antagligen mindre vetande fråga vad "mao" betyder som många bloggare använder i olika meningar? Vad jag vet är det ett enzym i hjärnan som bryter ner monoaminer (monoaminooxidas)? Antar att det även har en annan förklaring...
Annsofie

Clara sa...

Jag är säkert den enda som tycker att du ska köra på en ganska "enkel" frilla. Tycker du är jääättefin i ljus (kanske inte platina då...) och halvlångt uppklippt. Du har så "starka" drag med dina fylliga läppar och höga kindben (POSITIVT, avis!) Så jag tror det blir för mkt med riktig frisyr... Men det är min åsikt. Uttryck dig i smycken, smink och kläder istället...

Stor kram och tack för du står ut med oss viktigpettrar:)

Anonym sa...

Lugg och kortare hår hinner du med, tro mig;) Jag skulle göra lite gulldiga slingor och behålla längderna. Efter 40 har alla kvinnor så bråttom med att korta o mörka ner... Kör du en naturlig look:)

Den enarmade banditen sa...

Frågar du Emma, så säger hon nog lugg. Du ser ju hur vi ser ut, värsta lugg-ligan.. ;)

Johanna / Fru form o fix sa...

Det låter spännande med en ny frisyr! Jag tror du skulle vara fin i en längre page.

Anonym sa...

Vadå trashigt med extensions? Ja, om de är platinablonda o ner till midjan. Men det går att göra hur fina, naturliga o classy frisyrer som helst med extensions. Det finns så många fördomar så det är inte klokt!

Men tycker inte att P direkt behöver det, tycker det är bra som det är, fixa utväxten o toppa det så blir det kanon.

/K

Marina sa...

Hej!
Jag tycker kolafärgat hår med slingor. Gärna längre page. Inte lugg eftersom det är för mycket jobb med den.
Du blir fin i vad du än gör!
Kram

En blandad kompott sa...

Kolafärgat hår med ljusare slingor låter snyggt men du passade så bra i mörkt hår med,långt eller kort passar dig, men en snygg page som är uppklippt och kortare i nacken skulle vara snyggt och med lugg då...Lycka till med valet!
Kramar

Anonym sa...

hej, hur är storlekarna på tishan Petra?
Sja jag beställa S om jag är 162 lång och drar S/36 i normala kläder?
vilken storlek är din? Vill man liksom ha den lite större?
borde jag ta M?
Fin på dig tycker jag.
kram/ charlotte W

Anonym sa...

Tycker du passar bäst i riktigt kallt ljust hår. Passar dina färger. Klipp inte lugg, men kanske en page :)

Anonym sa...

Men du...klipp en tuff kort nacke med lite längre överhår.Det skullr passa dig och din stil perfekt!