lördag 15 juni 2013

ZE-BRA UT! (GÖTEBORGSHUMOR:)

.
.
.




.
 Ovan pics från vår matsal denna lördagsmorgon och på golvet ligger ett nytt skinn (från Baazar.se) Zebraprint är såå elegant på något sätt tycker jag. Nu fattas det bara en sån här för att få till en riiktig tjusig känsla (åh vad jag vill ha en sån filt, kanske någon där ute i cyber som har över??:) Plancherna har jag funnit hos Fotografiska.se och tokgillar att de ser  lite mystiska ut damerna:)






Heeeej sköna Lördag!






Uppe tidigt (först, skatterna sussar fortfarande) med min lattekopp och tog ett varv runt i min soliga trädgård i morgonrock och tofflor! En superskön känsla och tänk att snart har jag kalksten under mina fötter... Underbart. Det är ju lite upplopp så här innan det är dags för semester och man vill hinna med allt så inget ligger hemma och väntar. Så att man verkligen kan koppla av.










.
Gillar ni också zebraprint? Har ett par nya jeans i samma style som jag kanske skulle visa senare idag:) (Nu tror jag att jag har hittat vårat nya runda matsalsbord också. Ska kolla det irl men det ser mycket lovande ut på bilderna iaf...)







Nu ska jag ta cykeln och trampa iväg till Koppalundsbageriet som ligger i det gamla fina fabriksområdet Kopparlunden här i Småstaden för att köpa lite gott Levain till fukosten. Lördagsmornar måste vara bästa stunden på veckan:)





Ha en underbar soolig dag vänner så ses vi senare! (Jag har ju lite dvdtips till er för regnigare dagar:)




KRAM





.




16 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Snyggt blir det i ert vardagsrum! Här är jag uppe sist, men ska ta med min Slankashake ut i trädgården. Det är det bästa att kunna sitta ute i morgonrock och äta frukost.
ha en skön lördag
Kram Helena

Anonym sa...

Superfint! Läckert med skinnet och lite bruna inslag.
Ska du sälja Norden-bordet? Är det modell mindre (160cm långt)?

VivanDivanGoesFashion sa...

Supersnyggt med zebra. Älskar det printet just nu jag med :)

Här har jag också nästan alltid min "egentid" på lördagsmorgnarna när resten av familjen sover. Sååå mysigt

Kram
/Vivvi

Mittgodastefinaste sa...

Mysigt att cykla och köpa färskt bröd till frukosten!

Önskar dig en fin helg

//kram Jenny

Ninelin sa...

Supersnyggt. Om än att jag får en flashback till barndomen då vi hade en likadan i vår ”gillestuga” ;-)

Anonym sa...

Ja, Zebra är visst ett måste sen ett tag tillbaka. Både Zebramatta o stol på senaste om slaget av Sköna Hem, ett riktigt vackert rum!

Men dessa foton på väggarna, på nåt vis skulle jag vilja ha någon slags relation till det jag sätter upp på väggarna. Att man varit på utställningen, att det är ens favoritfotograf osv. Annars känns det bara lite konstig. Men det är så jag känner. Det finns säkert de som tycker det är ok att bara tycka de är snygga också!

Ha en härlig helg
/M

Att vara någons fru sa...

Ha en fin lördag!

Sanna sa...

Jag blev så full i skratt när jag såg ditt nya zebraskinn. Jag hade för mig att du dissat det innan, en gång för längesedan. Och visst, "lite för mycket Miami Vice-feeling" hette det då. Skönt ändå att man faktiskt kan ändra åsikt och spännande att se hur smak och stil ändras med åren.
Ditt hem är som vanligt helt fantastiskt och zebran blev verkligen ett coolt inslag.
Trevlig helg!

Anonym sa...

Hej!

Är det möjligen Marlene B zebra byxor som fått flytta in hos dig?
Jag har beställt dem, men undrar så hur de är i stl?! Kan du hjälpa?

Tack för en underbar blogg!!! Läser dagligen!

Kram Anna

Anonym sa...

Hej! Vi har köpt en ny lägenhet köksbänken är ca:4,5 meter lång med spis och diskho nu undrar jag vad du skulle välja för material och färg på bänkskivan, väggarna är vita och golvet ekparkett. Vad har din mamma och pappa för bänkskiva i köket. Ha en fortsatt skön lördag kram.

Anonym sa...

Varför vilja ha en filt för 10000 kr när det finns barn som fryser, svälter och far illa? Jag bara undrar....

Anonym sa...

Jaaa, en filt för nästan 10.0000 kr. Hoppas du bara skojar nu...?

Carina sa...

Verkligen superfint hos dig

Anonym sa...

Var kan jag finna fina lådan i harlekin mönster??
/K

Anonym sa...

Veeeldig tøft... Elsker plakatene dine, riktig superfint med hvite rammer!

Men...det mangler noe.... I dag har jeg kjøpt en kobbervase fra house doctor. Tror den blir fin med noen fine og grønne palmeblader i. Hadde vært fint også hos deg. Gir en varm touch i et sort-hvitt hjem som jeg også har...

Klem Maria

Anonym sa...

Är inte mycket för Zebra i inredning, känns som vi passerat den trenden för länge sedan. Älskar däremot dina Zebrabyxor från MB! Ha en fin dag /Linda