lördag 25 juli 2009

Helt borta i tankarna...

.Dessa UNDERBARA bilder...Sitter här vid laptopen, hostig och snuvig. Lyssnar på denna ljuva musik (ÄLSKAR lounge musik...) och surfar runt bland alla dessa inspirerande bröllopsbloggar och andra div. hemsidor. Det finns så otroligt mycket fint ute på webben. Massor med buketter, klänningar,teman och annat godis man som blivande brud bara vill ha! Hur ska man någonsin kunna bestämma sig för något???Jag är ju ganska velig som person och har svårt att fatta slutgiltiga beslut så jag vet inte hur detta ska gå...

Kasta en tärning kanske eller låta H fatta besluten åt mig? Han är ju trots allt också delaktig i bröllopet. (nåväl, liite grann kan han få bestämma ;)Nej nu måste jag verkligen sluta sitta här och drömma och ta tag i hus, barn, blivande man och verkligheten istället!
So long!
Bilder: Snippet & Ink

2 kommentarer:

Hemma hos Katta sa...

Vad kul att du ska gifta dig! Grattis!

Förstår att det måste vara hur mycket som helst att planera och fundera över men gud så kul att få stå brud =)

Ha en bra helg! Kraam /Katta

ps. Vilket underbart hem ni har! Proffsiga bloggbilder du visar upp dessutom =)

Fillipa sa...

Hej,

Tack för ditt tips ska genast gå in på hemsidan och titta :o)
Ja jag tycker det e så svårt att bestämma sig för något, för när jag väl känner att så här gör vi så hittar jag något nytt som jag gillar och vill göra istället. Min sambo blir helt galen på mig.
Alla tips och ideer som du vill dela med dig till mig skulle jag bli så glad över att få. Du har ju ha sådan koll på allt, blir så imponerad av dig.
Vi förlovade oss för 1 månad sedan så vi har inte varit förlovad så länge, men det e så mysigt.
Gillade erat kök SÅÅÅÅÅÅ mycket, vilket dröm kök. Själv bor man i en lgh i stockholm och hus e ju något man drömmer om att köpa. Får verkligen så mycket ideer från din blogg.

Ha en supper mysig söndag och krya på dig

Kram
Fillipa