onsdag 22 juli 2009

Snart är det DOP!

.

Tänk att lilla skruttan nästan är hela 6 månader och snart är det dags för dop...


Nu har jag varit på posten och hämtat ut dopinbjudningarna från Calligraphen och dom blev såå fina!Fina korten med körsbärsblom från Calligraphen!

(Hade först tänkt låta Petrified in Pink göra korten, men sen trodde jag av nån anledning att de inte skulle bli klara i tid pga av semestern (sorry P.i.P. Petra) så det blev en annan leverantör. Petrified in Pink gjorde Beas tack-kort i vintras och dom blev också så söta.)

 


Det är så himla kul att leka "festfixare" tycker jag. Att planera och styra upp "familjehappenings" är bara såå roligt!

Ikväll är Bea och jag ensamma hemma och nu ska vi slå oss ner i soffan och ha lite kombinerat tvtitta-äta middag-dricka mjölk-bebbemys!


.
Ha en HÄRLIG Onsdagskväll!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Din dotter är ju så SÖÖÖT!

Kram J.

C sa...

Hej,

jätte fina kort du låtit trycka=)

Jag är också en "festfixar", älskar att planera fester.

I morgon är det faktist dags för fest för min "lilla bebi" fyller redan 10 år. Tänk vad tiden går, barnen blir äldre och man själv.... ?

Trevligt att du är tillbaka och uppdaterar din blogg. Gillar den *MASSOR*, tack för all den inspiration som du delar med dig.

Carro

Fillipa sa...

Hej,

Åhh vilken blogg du har men kan ju inte bli något annat en så inspirerad av dig :o)
Så söt kort du hade valt som tack kort i samband då din dotter föddes. Läser också att du ska gifta dig, ska bli så roligt att följa din planering. Jag & min sambo ska gifta oss nästa sommar, kommer verkligen gå in på din blogg igen för att läsa om era bröllopsplaneringar. Får jag fråga var du ska beställa inbjudningskorten ifrån? Letat runt på internet men kan inte hitta någon som jag gillade & du som har sådan fantastiskt smak i allt annat så du måste ju bara ha koll var man ska beställa inbjudningskort :o)

Fillipa

House of Philia sa...

Filippa

Vad roligt att du tycker om min blogg. Jag blir såå glad!!!
Och Grattis till det kommande bröllopet. Visst är det roligt att drömma och planera... Har du varit förlovad länge??? Jag älskar att vara förlovad :)
Till svaret på din fråga.. Inbjudningskorten är inte beställda ännu men jag har hittat en sait från U.S.A, papeteriestore.com, som jag funderar på att beställa ifrån.

Kram!

Anonym sa...

hej
Vi ska också ha dop i augusti (det blir middag i trädgården efteråt om vädret tillåter). Skulle vara så kul om du ville dela med dig av dina tidigare erfarenheter av dop; planering... mat, dukning, dekorationer, bra doppresenter och annat (tex bra inspirations hemsidor) som kan göra denna dag speciell för vår lille prins! En annan fråga, var har du hittat tavlan i din sons rum med motivet (om jag tolkar det rätt) från boken om "lille prinsen" . Du är fenomenal på att hitta det där lilla extra!
Kram från Pernilla

House of Philia sa...

Pernilla

Kan ju kanske göra ett inlägg med dopinspiration!!!

"Tavlan" är en bild från en Lilla Prinsen almenacka jag köpte i Paris för flera år sen. På Le Petit Prince webbshop kan du annars hitta jättefina Wallstickers! Ett litet tips.. Adressen är: http://www.laboutiquedupetitprince.com/en/ och dom levererar till Sverige.

Kram P.