torsdag 20 augusti 2009

Badrum

.
Det är ett par av er kära bloggisar som önskat att få se lite bilder från vårat badrum...


Tadaaa!!!

Skojade lite...Detta är INTE vårt fina badrum tyvärr... Bilden kommer från Kvänum.

Jag lovar, ni vill inte se bilder från vårt badrum. Det är nämligen inte renoverat än och kommer således aldrig nånsin att visas upp på denna blogg innan dess renovering skett!

(Jag menar att vårt badrum är tokfult! Vi pratar 90-tal nu dvs terrakottafärgat klinker, guldiga detaljer, iofs vitt kakel men med en lite gråorange bård upptill....grrrr).
Bjuder på en liten bild från gästtoaletten som "iallafallnågot" :) Den fixade vi innan vi flyttade in och det mysigaste med den är att det sitter lampor bakom spegeln som ger ett lite "spacigt" sken! Handduken är ny och kommer från Pelle vävare.
.

4 kommentarer:

It's a house sa...

Som vanligt när jag går in på din blogg har du lagt upp en massa nya inlägg och det ena mer inspirerande och snyggt än det andra!!! Såå spännande med bröllopet!!! Jag följer med spänning alla förberedelser och planer och dregglar över alla underbara bilder du lägger ut =) Terrakotta, guld och orange är inte det din stil i ett nötskal, fniss, fniss. Jag förstår om du vill göra om! Svärisarna har så i båten och det är nästan så att man blir mer illamående av att vistas i det badrummet än att vara ute i höga vågor =)

Kramar på dig!

It's a house sa...

Glömde skriva att jag diggar handduken!!!

Annas Lycka sa...

Hej. Vilken mysig blogg!!!! ååå så roligt att finna nya härliga bloggar. Jag återkommer garanterat!! Kram så länge. Anna

www-elliesdagbok.blogg.se sa...

Det bardummet blev jag förälskad i... Vi ska förhoppningsvis snart få göra ett fint badrum.

Tack för en fin blogg