söndag 2 augusti 2009

LEILAS KÖK

.




Vilken solig Söndag morgon!!!

Kickar igång denna fina dag med en bild från Leila Lindholms helt fantastiska kök...



Tycker att de där kylskåpen från Smeg är underbart fina, men den storleken skulle nog inte funka i vår familj på fem...
.
Det har hänt något tråkigt i vårat kök förresten... Jag har lyckats sabba min kära bakmaskin! :( Hällde ut kaffe över hela bänkskivan och vi har en Boschmaskin som sitter integrerad i bänkskivan som blev helt kapput..(mycket praktiskt med integrerad, om man inte kortsluter den med kaffe vill säga...)
.
Så nu måste den fixas och iom. att det är semester så finns det inga kunniga på plats på servicestället, så vi får vara utan hembakat just nu...
.
Nu ska jag ge mig ut på vinylmattejakt! Vill ha en grå-vit rutig till lekstugan, så önska mig lycka till!
.
.

4 kommentarer:

Maria sa...

Men vad tråkigt det är när saker går sönder :( Lycka till från LUND!!!!

Its a house sa...

Trist med bakmaskinen! Hoppas ni hittar någon som kan fixa den snart! Jag vet hur det känns att behöva något fixat i sommartider, vår cirkulationspump till bergvärmepumen gick sönder för nästan tre veckor sedan och utan den funkar inte varmvattnet, vi fick den utbytt först i förrgår.... Tur att vi har svärföräldrarna nära så att vi kunnat duscha där =)

Grå-vit rutig vinylmatta låter mycket intressant!!! Jag har ju tänkt måla lekstugegolvet vitt och sen göra egna rutor på men det skulle ju vara betydligt mer lättstädat med en vinylmatta!

Ulrika sa...

Hej! Hittade hit genom en annan blogg och har myst med att läsa dina inlägg, hittade också ett par nya trevliga bloggar från din länklista som jag besökt.Alltid roligt med nya "bekantskaper". Tack för det =)Ha en fin dag!

Magdalena Martin sa...

Underbart Leila kök!! love it :)