onsdag 23 september 2009

Altanen

.


.
Utsikten från vår altan!
.
Trädgården är under en "uppbyggnadsfas" så ni får ha överseende att rabatterna ser så fjuttiga ut! Nästan allt är nämligen nyplanterat.
(Ja, förutom våra äppelträd då!:).
.
Nedan kan ni skåda världens kanske tråkigaste altan i dagsläget! Bara två fjuttiga däckstolar som ser såå ensamma ut..... .
Räcket runt altanen är alldeles för lågt och därmed livsfarligt för skatterna, så vi har knappt använt altanen. Vårt nya räcke ska, såklart, bli högre, vara av vitmålat trä och mer täckande så vi slipper för mycket insyn. Som man kan se så ligger grannens hus ganska nära...
Sen ska golvet fixas (grå eller svart laserat tror jag) och mysiga loungemöbler inhandlas, men det får blir till nästa sommar!
.
Altandörren till sovrummet.

Nu blir det mys i soffan med ett glas vitt och lite goda nötter framför Idol!
Ha en mysig kväll!!!
..


7 kommentarer:

Adina sa...

Mysigt! Berätta gärna mer om vilka växter du valt att plantera./Adina

Anonym sa...

Så fint! Vad har du planterat i din rabatt? Håller på att gräva rabatter hemma, inte så lätt att välja växter till helt nya rabatter! Ett angenämt problem iofs...
Kram på dig!
/Anna

House of Philia sa...

I rabatterna har jag bla planterat gammeldagsrosor, riddarsporrar, fingerborgsblommor(favoriter) nävor, flox, salvior, pioner, grodblad, prydnadskörsbär och löjtnantshjärta. Färgerna är lila, rosa och vitt. Vi får väl se om det fukar bra ihop!

Kram P

House of Philia sa...

Och buxbom såklart!!!

På vår udde! sa...

Gumman du vet väl att Fingerborgsblomman (Digitalis) är tokgiftig!

House of Philia sa...

Men ÅÅÅ! Såklart att jag inte har GRODBLAD i rabatten! Det jag menade var DAGGKÅPA! Grodblad har vi iofs. massor av i gräsmattan som jag istället försöker ta bort!!!! :)

H - Vet att Digitalis är giftig men Mor sa att den inte är sååå giftig och att hon alltid har haft det, även när vi var små....

KRAM P!

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

vilken altan! Vilka möjligheter ert hus har! JÄTTEFINT!

Kul att alltid ha projekt på gång!

// Madde