söndag 27 september 2009

FÖRLOVNINGSDAG

.

Helt fantastisk bröllopstårta som dessutom är svensktillverkad! Jag funderar på att använda mig av pioner som tema till bröllopet och en sån här piontårta skulle verkligen bli pricken över i:et. Tårtan kommer från underbara O´holy sweet.

.

Idag är det H:s och min förlovningsdag!!!

Tänk att det har gått ett helt år sen världens finaste och mest omtänksamma man friade till mig! H överraskade mig med en weekend i Sandhamn med svit på hotell och sköna spabehandlingar. Jag var gravid i 5:e månaden med lilla Bea och njöt verkligen av att bli så bortskämd! Sen blev ju allt ännu underbarare när dessutom ett frieri kom...

ÄLSKAR DIG H!

.

.


Sandhamn 27/9 2008
.


Jag för exakt ett år sen. Nyförlovad med älskling sitter överlyckliga jag på restaurangen och njuter av maten och mitt sällskap! Tycker om den här bilden, för när jag ser den tänker jag bara på hur fantastiskt mysigt jag tyckte allt var!
.
.

9 kommentarer:

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Vilken härlig helg!!!

så spännande att planera ett helt bröllop.

Stort grattis på ett års dagen!

Marie sa...

Stort Grattis Philia på förlovningsdagen!!! Njute den så mycket du bara kan!!!

Ulrika sa...

Grattis med förlovningsdagen och lycka till med kommande bröllop! Tårtan var annorlunda och väldigt vacker.
Tack för många tips och goda idéer i inredningsväg, din blogg är väldigt inspirerande. Med det önskar jag dig och familjen en härlig söndag! Ulrika

På vår udde! sa...

Honey du verkligen strålar på bilden!
Grattis till er båda!
Ser verkligen fram emot bröllopet!
Och du, vi måste verkligen ses snart...

It's a house sa...

Åh stort grattis till er båda på förlovningsdagen!!! Han låter verkligen som en romantiker din H! Sängen kommer att bli jättefin, den ligger sparad i min inspirationsmapp med! Jag har dock ett litet lyxproblem för vi har två jättefina gamla sängar som jag också vill använda, vi får helt enkelt se till att skaffa många barn till alla sängar eller så får jag göra en myshörna som ser ut så där =)

Kram

Linda sa...

Hej! Hittade din blogg genom Gizmolinas =) Vilka jätteinspirerande köksbilder du hade! Vi är på G att renovera vårat kök. Jag undrar lite över erat köksgolv. Är det trägolv eller laminatgolv & vilket märke är det? Det var jättefint =) Det var mycket i erat hem som var fint bajthewaj =)

Grodmamman sa...

Grattis på förlovningsdagen! Romantisk blivande man du har!:) Är så kul att följa er och era bröllopsplaner!
Kram

Ocean showroom sa...

Grattis på förlovningsdagen! Trevlig kväll. Kram Alexandra

Jes/Vita villa vila sa...

Grattis, lite så här i efterskott, på er förlovningsdag!!! Tårtbilden var riktigt inspirerande & ser fantastisk ut! Mums!

Kram/Jes