måndag 21 september 2009

Jag älskar min Bea!

.

Glad liten BeaBus vid köksbordet!

Vi har blivit rekommenderade av en klok dam på apoteket att blanda messmör (?!) i gröten/vällingen för att Beas mage ska må bättre. Gissa om hon tyckte det var smaskigt! Säkert fullt med socker i det, men jag litar på damen. När vi var små så var väl tom. vällingen sockrad? Så det går nog bra...

.

Måste bara visa en bild på våra kronärtskockor som har blivit liggande i köket i favvoskålen från Fide Fajans. Tänkte laga till dem men resten av familjen var skeptisk. Så de har blivit liggande i ett par veckor och nu blommar de!!! Så jättehäftig lila färg dök upp i den trista grågröna grönsaken!

.

8 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...

Vilken go unge du har!
Häftig blomma det kom ur kronärtskockan.Jag trodde att de bara blommade om de var kvar i jorden. Men så var det alltså inte.
Kram

Att ha det gott sa...

Min ena son hade ofta problem med magen som baby
messmör hjälpte oss

Anonym sa...

Hej!
Ja messmör en en toppenhuskur! Sedan, som den BVC sköterska man är, så kan man testa apotekets magdroppar, de ska vara bra, du har säkert redan testat. Hoppas det blir bättre med magen annars ska du nog kolla upp kost osv via BVC,
Lycka till Kram Lisa

Anonym sa...

såååå söt din lilla baby b =) hon ser ut som en liten docka.Hoppas hon mår bättre.
Hoppas du haft en underbar dag fullt med mys och pyssel.Här hemma nu ska de pysslas bort med sommar in med höst har dragit ut på det ett tag =)
Har du nå tips på nå fina höstkuddar?? har färgerna vitt,creme,pärlemo,brunt och rosa hemma,men övervägande ljust hemma såklart.Gud tänk om man kunde boka dig för hemmafix =)
man kan ju hoppas att du kanske öppnar nå själv inom inredning ja skulle garanterat va en stammis =)
trevlig höstkväll

kram angelica

Sienneis sa...

Stackars liten!
Är hon hård i magen är päron & plommon jättebra! Jag river päron på finaste på rivjärnet i Emmilous gröt, det funkar toppen
för oss :)
Katrinplommonpure är också kanon!

Hon är så söt lilla Gullungen er!
Hoppas magen blir snäll av messmöret!!!

It's a house sa...

Jag har sagt det förut men jag säger det igen hon är så sjukt söt lilla Bea, hon ser liksom så där lite busig ut med glimten i ögat och samtidigt lite charmigt lillgammal med det härliga hårsvallet!!! Söt, söt, söt!!! Hoppas ni får till magen på henne!
Kram

På vår udde! sa...

Men lilla stumpelumpan då! Tildis hade det också lite jobbigt ett tag, jag kokade katrinplommon och gjorde en liten kompott! Det hjälpte och Tildis älskade den söta "geggan"!

Kram på er!

Follow your dreams sa...

Hi

I found u blog
U have very nice blog!.

I but my own
bloglist too:)

Greatings from Netherlands.

Jamelia