tisdag 22 september 2009

LYX I DJURSHOLM

.


.
Godmorgon Tisdag!
.
Denna mulna dag kickar jag igång med lite lyxig inspiration hittad på Hemnet! Detta hem är redan sålt så det står inte vad utropspriset var men man kan ju gissa.... Heltäckningsmattor och pool, vräkiga miljöer, detta objekt måste fått ett högt pris! Ett hem gjort för nån som Anna Anka...

(Såg förresten programmet Svenska Hollywoodfruar igår! Mycket underhållande!!!)
.
Riktigt tjusigt med vitmålat altangolv, men funkar det? Vi ska nu renovera vår 50 kvm stora altan på andra våningen. Snickarna kommer imorgon och ska göra ett nytt högt och barnsäkert träräcke. Sen ska trägolvet fixas. Det blir antingen svartoljat, gråbetsat eller vitt kanske?


Svart & vit entré har man i Djursan
.
.
Underbar gästtoalett. Älskar Toile de Jouy! Kanske skulle ha det nånstans...
.


Öppen planlösning. En tjusig miljö som andas Slettvoll tycker jag!

.

Klassiskt "visningsstylat" pojkrum. (Alla med små gossar hemma vet att så här ser det inte ut i pojkrum i vanliga fall!)
.


Supersnyggt badrum!Ett "vanligt" 80-tals hus har fått en lyxmakeover!


.
.

6 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Suger åt mig inspiration, snyggt! gillar trädäcket men som du säger, funkar nog inte.Skall bli kul att se färgen på erat när det är klart!!!

Anna sa...

Halloj, det är supersnyggt inrett, såg också det på hemnet och har för mig att utgångspriset låg på 11 mijoner, så nu vet du :-) Ha en bra dag, kramar Anna

♥ Affi ♥ sa...

Jag tar huset! Supersnyggt och lyxigt men såå smakfullt. Mums

Jag älskar allt som förgyller livet! sa...

Otroligt snyggt!!!!! Ett perfekt hus tycker jag! När kan man flytta in? haha

Ha en trevlig tisdagseftermiddag ! Kram/Nicky:)

Hanna sa...

Älskar verkligen toile de jouy tapeten på bilden. Kan inte hitta just denna någonstans, Vet du vad den heter och vem som tillverkar den?

Hanna sa...

Älskar verkligen toile de jouy tapeten på bilden. Kan inte hitta just denna någonstans, Vet du vad den heter och vem som tillverkar den?