fredag 18 september 2009

Thank God....

.

Så söt Mini-Madonna stylad av tidiningen Mama, den enda tidningen jag prenumererar på faktiskt!

It´s Friday!
.
Här har vi startat fredagen i mycket lungt tempo. Vi tjejer i familjen har glidit omkring i mysdresserna och lekt, pratat girltalk i telefonen och pysslat. Nu är vi alla påklädda och ska gå ner på stan och handla fredagsmat och hyra Karlsson på taket, som grynen bara måste se ikväll!:)


Hi, hi, jag med mina bästa väninnor!;) En är blondin, jag är mellanblond, en har kopparfärgat hår och en är brunett!

Det känns som många är sjuka just nu! Det var planer på en tjejmiddag ikväll men 2 av 4 vänninor har sjuka barn så det får bli en annan helg... Så synd!
.
Ha en härlig Fredag!
.

4 kommentarer:

C sa...

Fint att ni har kryat på er. Låter härligt med morgon mys och att ta det lungt på morgonen. Det saknar jag mest från den tiden man var hemma med ungarna. Är nyfkiken, blev äppelkakan lyckad? Ha ett fint veckoslut!

Kram
Carro

Inredningsgalen sa...

Låter som en toppen dag ni har framför er. Ha en trevlig helg. Själv skall jag jobbar färdig sen träning en timme. Efter det blir det middag hos syrran och sen premiären av Flickan som lekte med elden. Kul!!!

Heidi sa...

Hei!
Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet i går og ble helt betatt!! Så mange vakre bilder av nydelige barn, herlig hus og saker.... Helt etter min smak og virkelig til inspirasjon. Håper det er greit at jeg har linket til deg på min side. Jeg kommer igjen snart! Ha en riktig så bra helg:) Klem Heidi

Tulipa sa...

Hej!
Hamnade här för första gången och måste lämna en liten hälsning!
Ert kök var underbart fint!!! Så fräscht och snyggt!!!

Och överhuvudtaget verkar allt så himla snyggt och smakfullt...!

Det där armbandet ska jag också gå in och kika närmre på!

trevlig helg!

Kram Mariette