torsdag 17 september 2009

På bättringsvägen


.
.
Halloj Torsdag!
.
Här mår vi mycket bättre idag! Solen strålar och febern är borta. Nu är man ju "bara" förkyld.:) (Nån mer som är rädd för att er familj ska få Svinis???)
.
Köpte en söt tekanna från Green Gate i Visby när vi var där. Så nu har jag invigt den med favorit théet från Kusmi! Vet inte om det är bevisligen så, att thé hjälper när man är förkyld, men gott är det hur som helst och det känns bättre!
.
.

.
I brevlådan hittade jag idag mitt nya fina armband från Humanity! Det var ännu finare än jag kunnat föreställa mig faktiskt. Både kvinnligt & tufft!!! Me like!

.Älskar både färgen och texten! Så fina ord om medmänsklighet...(Och att man bidrar med en slant till röda korset är ju superbra bara det, när man köper armbandet!)

.

8 kommentarer:

Anna sa...

Sååå snyggt, jag ska beställa :-) har bara så himla svårt att välja färg fanns ju ett antal. Att det är ett välgörenhetsarmband är ju ett riktigt stort plus, me like :-) Kram Anna. P.S skönt att ni mår bättre, svinsjukan vill man ju inte råka ut för, speciellt inte att ens små älsklingar ska få den .....

Søstrene Andersen sa...

Niiice..
For en flott venninne gave:)!!

Erika sa...

Jättefint, ett sånt blev jag också sugen på. vilken fantastiskt snygg bild du tagit. älskar verkligen den purpur lila färgen. Men som vanligt är din blogg superfin och inspirerande. Skymtar en fin köksstol i bakgrunden, på jakt efter två nya till vårat kök. vad är det för fin stol du har?

Kram
Erika

Inredningsgalen sa...

Skönt att det känns bättre, inte alls kul att vara förkyld o nu skall man behöva oroa sig för svin influensa oxå!!
Verkligen fint armband, var inne o titta de på dem, sjukt fina färger.Själv har jag fastnat för samearmband, tennarmband. Har lyckats fixa ihop ett i brunt läder till mig själv. Har det på mig hela tiden!

♥ Affi ♥ sa...

Gillar armbandet. Färgen du valde är jätte-fin.

House of Philia sa...

Erika - Tack snälla, vad kul att du tycker om min blogg! :)

Stolen kommer från Bruka.

Kram!

modellmini sa...

Hej!

Beställde samma armband i samma färg efter att ha sett vilket du beställde :-) Snacka om att du är min inspirationskälla!

KRAM modellmini

gry sa...

Lekkert..:-) Jeg har også bestilt meg et....Veldig utsolgt fra siden jeg bestilte det fra, få farger å velge i, så tydligvis populært...Men halve prisen :-) Det liker vi vel også ? En strålende søndag...