måndag 5 oktober 2009

ETT KONSTNÄRSHEM

.

Godmorgon nya vecka!

Vad tiden går fort när man har en liten baby. Dag och natt flyter ihop, man är vaken både nu och då. Inatt vaknade Bea flera gånger så jag känner mig faktiskt som en zoombie idag. Är trött ofta nu för tiden och har börjat att tappa och slå sönder saker! Förra veckan tex hade jag sönder 1. Ett våningskakfat från Pillivuyt 2. Min nya fina tekanna från Greengate (Uhuu). 3. En iofs tokbillig men ändå så kär karaff. Hmmm, inte bra detta! Snart får vi nog börja med melanimtallrikar!


Idag bjuder jag på pics från tapetkonstnärens Wouter Dolks fantastiska hem som är med i Bo Bedre. Älskar färgerna på dessa bilder och fjärilstavlan är super häftig. Ett verkligen originellt hem!

Vilken matta och vilken tapet!


.
Den här krukan skulle gärna få flytta in hos mig. Design Wouter Dolk för Royal Copenhagen.
.
.
.
Ljuvligt fint med julrosen.
.

Min Dagens: Blus + linne OM, jeans Tommy Hilfiger och stövlarna är förra årets från Bianco.


Nu ska vi pipa iväg till järnhandeln för att köpa fina handtag.
Ha en härlig måndag.

Vi ses!

3 kommentarer:

Tess sa...

Otroligt fin tapet!
Krukan hade gärna fått en plats hemma här också men den hade nog inte överlevt de små yrvädren :/

Anonym sa...

Vilket häftigt hem! Vilken fin kruka!
Like your blouse a lot!!!

Ha dé

M

Emma sa...

Hej
Vill bara säga att du INSPIRERAR mig så otroligt mycket. Jag ÄLSKAR din inredningsstil, lantligt men stilrent enligt mig. Vi håller på att bygga nytt hus i lantlig stil och nu när vi funderar på möblering får vi många tips genom att titta på hur du "skapar rum" genom möblering trots en öppen planlösning. Är även glad att du visar att det funkar att ha VITA möbler trots tre barn. Vi har inga barn i dagsläget men förhoppningsvis om något år och då vill vi fortsätta köra på VITT... TACK för att du delar med dig! Kram Emma