torsdag 22 oktober 2009

HALLOWEENKALAS

.

Inspirerande halloweenbilder från Pottery Barn.

God torsdagskväll!!!

Idag skickades en liten inbjudan ut så nästa helg blir det ett Halloweenbarnkalas hos oss!

Det är Flisan som har bjudit in sina vänner på denna "spökfest" och jag måste erkänna att jag inte har något riktigt bra grepp om hur ett sånt brukar anordnas...

Läbbig mat vill vi ha, säger min dotter och läskig musik. Sen ska det vara mööörkt och spindelväv öööverallt. Var hittar man spindelväv?? Är lite orolig att det kanske kan bli för läskigt för de små flickorna om man smyckar huset för mycket med spöken och annat. Hm, detta "festfixande" måste jag nog fnula på lite!

.

Ungefär så här tänkte jag entrén!
Inte riktigt kanske men ett par pumpagubbar, som vi gjort själva, brukar vi ha vid ytterdörren faktiskt!Varför finns det inte såna här söta Pumpadräkter till barn i Småstaden? Flisan skulle nog passa jättebra som pumpa för att inte tala om lilla BabyB i den dräkten...
.

....*drömmer*


Hoppas ni haft en bra torsdag!

Vi ses!

10 kommentarer:

Vitt för själen sa...

Min Smilla hade sådan fest förra året..superroligt. Vi köpte spindelväven på Toys`r us. Där hade de en massa spindlar med..
Jag la svarta sopsäckar som duk..ställde en pumpa som jag skurit mitt på bordet..jag gjorde spöken av lakan..svarta godsipåsar..
Hoppas ni får en mysig fest =)

Johanna sa...

Hi, hi! Så roligt att planera. Har ni ingen läskig vind eller källare där ni kan ha "spökvandring" Entren blir nog superfin!

Vilken söt klänning hon har din lilla!

s.m.i.l.e sa...

Hej! Här är ett tips på spökfest som vi hade när sonen var fem år. Det var lagom spöknivå och festen blev riktigt lyckad.

http://smilebloggar.blogspot.com/2008/10/alla-helgon-nrmar-sig.html

Lycka till!

Anonym sa...

Jag gjorde tabben att klä ut mig till häxa, skrämde livet ur de små :)

Senare på kvällen lånade maken peruken och skrämde livet ur mig. Jag minns inte mycket av det där mer än att jag slog honom rätt hårt innan jag fattade vem det var.

Lycka till!

På vår udde! sa...

Klart ungarna skall ha varsin pumpadräkt! Fram med symaskinen nu kära P!
Kram

Anonym sa...

Maten kan ju vara potatismos som du färgat röd med hushållsfärg, och prinskorvar=fingrar med ketchup=blod. Skippa spökjakten, ta med dem ut på skattjakt istället med en spännande karta där de får upptäcka skatten=godis! Lycka till, blir säkert superkul!

It's a house sa...

Åh så kul att få ordna en Halloweenfest!!! Jag lääääängtar till lilla T är stor nog så att jag kan få släppa loss =) Älskar, älskar, älskar att planera och pyssla med sånt! Ett tips är att fylla en platslandske med vatten och lägg i frysen, frys in små läskiga godisar eller plastspindlar tillsammans med vatten i ett vanligt istärningsfack och häll sedan upp detta i en stor skål tillsammans med ett riktigt rött och "blodigt" bål eller ett grönt och "frätande"! Ska bli kul att se dina idéer!

Ser förresten att BabyB och min lilla T har samma söta tunika!
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Är allt bra??? Miss you!
Kram Kram

Vita ljuva tankar sa...

Vilka fina Halloween-inspirationsbilder! Visst vore en pumpa-dräkt fint, men inget min son tar på sig. Nej här ska det vara lääääskiga gubbar med eldgafflar och horn ;)Ordnade en lite spökfest på sonens begäran förra året. Karvade pumpor, ordnade spindelnät, läskiga korvfingrar i bröd, spöktårta och läskigt godis. Kul och uppskattat.

Måste säga att din blogg är jäääättefin! Jag kikar gärna in igen.

Linda:)

Gottegrisen sa...

Varför inte satsa på lite spöken till kladdkakan?!?

http://gottgrisen.blogspot.com/2009/10/spokmaranger.html

//Linda