onsdag 21 oktober 2009

PÅ MÅNBORDET

.

I vår matsal på ett antikt månbord står en variant av fransk kyrkoljusstake bredvid en modern plexiglaslampa från Kartell. Det är såna här möten, mellan gammalt och nytt, som jag gillar!

Godkväll!


Hoppas att ni är friska bloggisar!

Det verkar ju som det är många influensor, av olika slag, både till höger och vänster just nu.
Hemma hos oss är läget för tillfället det att BabyB blivit magsjuk - i g e n. Stackars söta lilla skruttan.

Flisan är dock kry nu och har varit med mig en sväng till ett köpcenter och köpt kläder till henne och lillasyster idag. De kommer från kollektionen Vintage Stories, som finns under en begränsad tid hos Kappahl. Jättesöta barnkläder i lite antik stil i pudriga färger. Visar dem en annan dag!

Månbordet som står i matsalen.

Här sover mina skatter och jag ska nu ta och njuta lite av min nya hemliga last - Häagen-Dasz glass med smaken Belgian Chocolate. Mmmmm. Den är helt beroende framkallande, jag lovar! (Om man är en succer, som jag är, på mörkchoklad och glass med 100% fett! :)

Nu - Bonde söker Fru!

Ha en skön Onsdagskväll!4 kommentarer:

jama sa...

Åh magjsuka är DET VÄRSTA. Fy fasen.
Vi hade en "epidemi" i familjen för drygt 2 år sen, jag först, sen sambon, sen sonen. Dottern klarade sig, då. Hua. Mår illa bara jag tänker på det.

Vintage kollektionen, den är fin. JAg köpte en kjol till min skrutta häromdan. Blev jättesugen på en klänning till henne oxå...om man skulle gifta sig så vore den JÄTTEFIN på en liten tärna! Kanske är nåt för er ;)

Krya på er
Kram

Madde sa...

Brukar titta in här och tänkte att jag skulle lämna en liten hälsning tycker nämligen att din blogg är så fin!!!!

Kramiz Madde

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå...Här har du en Hägendaz älskare till helst med cookies i, mums. Vad trist med magsjuka. Här är vi friska iaf. Hoppas att ni kryar på er snart. Månbord är så fina och visst är det fint när gammalt möter nytt.

Kram Anne

HOUSE OF PHILIA sa...

Jama - Tack för tipset! Den klänningen ska jag spana på...

Madde - TACK!

Anne - Roligt med fler Häagendaszloovers :)