onsdag 28 oktober 2009

JAG MÅLAR & MÅLAR & MÅLAR

.

En väldigt nersmetad och oglammig mamma jobbar i sin minsta lilla sessas blivande rum!

Halloj...hm...vilken dag är det idag??? Just det!

Halloj Onsdag!

En kladdig bloggerska har vi här idag, full med vit färg (och nu är även tangentbordet på lapen kladdigt ser jag. Inte bra...Sorry H!)

Jag passar på och målar för fulla muggar idag när Bea sussar, så att det ska bli klart inne i hennes nya rum n å n g å n g!

Vill ju börja med det roliga - nämligen piffet! Men velar fortfarande hur det ska se ut. Basen är riktigt vit. Golv som väggar.


Jag har målat fönster...
.
...platsbyggda bokhyllan
.


...väggar, golv, elementskydd...


...och råspont vitt. Nu är det dags att ta in färger! Men...
Ska det bli: Klassiskt med toile eller kitchigt retro med en elefant i blommigtapet, ugglor, babushkor och rådjurslampa eller lantligt med cath kidston tyger och maileg saker eller modernt med Intradetapet och en häftig färgglad tjock matta...

eller kanske en blandning av allt???

Det finns ju sååå mycket fint när det gäller flickrum!
.
Dagens Bea: Body PoP och sköna byxor från Kenzo.


Lilla skatten kan ju inte säga än hur hon vill ha det i sitt rum...




Nu är det tid att jag bestämmer mig! (och även återgår till målningen, för nu sussar BabyB igen) Måste bara visa en litet fint paket från MissGreta med underbart innehåll som kom på posten igår...Volie Short Dress! Lovely!

.
(Ja, jag vet, ytterligare en Odd Mollytunika. Ja, jag hoppas verkligen att den inte går sönder. Nej, jag har inte hur många som helst! Jag har nämligen sålt hälften!!! :)

.
Ha en fin & solig dag!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad fiiint det blir!!! Tunikan är hur fin som helst har en själv i chalk!

Kram/ Marie

Maria sa...

Känner igen mig, målar som en galning nu på vinden, blir aldrig klar känns det som. Vill börja piffa nu!!!!!
Det är mycket roligare.

Måste säga att det blir väldigt fin hemma hos er,precis som allitd!!

martina sa...

Det ser bra ut redan nu men visst är det svårt för att bestämma sig det finns ju så mycket fint! Jag har precis haft samma ideér. Men det blev ett rosa flickigt barnrum med vita möbler, klädskåp fast med lite roliga detaljer så det blir lite lekfullt. (Odd mollytunikan är riktigt, Bea var ju så sockersöt idag i soffan...

Anna sa...

Ser ut att bli superfint, precis som resten av det underbara huset :-) förstår din ångest, finns sååå mycket fint att välja på, men hur du än gör är jag övertygad om att både du och lillsessan blir nöjda :-) ser fram mot resultatet, snart hoppas jag ;-) Tavlan på barnen blev så bra, dom är hur fina som helst, stor kram ANna

Anonym sa...

Hei!
Jeg beundrer din blogg og titter innom deg hver dag. Det er alltid så mye inspirasjon:-)
Hvilken farge maler du rommet i? Er det helhvit?
Mvh Linda

Karin L sa...

Sååå snyggt - som vanligt.

Några frågor. Hur många kvadratmeter blir Beas rum ungefär? Hur blir hallen utanför? Blir det "bara" en korridor? Känns hallen trång? Blir den mörk? Kommer det mycket ljus in till hallen genom de sekundära fönstren?

Anonym sa...

Förstår ditt problem med att bestämma stil i Beas rum! Alla stilar är ju söta på sitt sätt. Jag lägger min öst på den söta toiletapeten, sån klassiker och såå söt. Kitch i alla ära men det KAN bli för mycket rådjur och too much av allt. En lugn bas inspirerad av frankrike, såå sött! Lycka till! /Lisa

Lena sa...

Älskar Mailegkaninerna och en rådjurslampa passar bra till det. Har du vägarna förbi Eskilstuna kan du ju titta in hos mig, säljer nämligen det i min butik ;)
Det blir verkligen suuperfint i sessans rum!

Grodmamman sa...

Jösses, vad du har målat! Och jag som gnäller över att måla en vägg i dotterns rum!:)
Ska bli kul att se vilken stil det blir i rummet när du inrett det!
Kram

LOPPISLIV sa...

Vad duktig du är, så mycket du målat alla redan, ser så fint ut allt. Snart är det dags för piffet ska du se :-) Svårt att välja stil ja, det svala lantliga, franska gillar ju jag, men det blir nog lovely hur än du gör :-) för hela ditt hem är bara så vackert. Ska bli roligt att se resultatet sen. Underbar tunika! Kram Paula

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Tror på en blandning men inte såå mycket kitsh! Någon liten humordetalj är dock kul, men som med hela ditt hem så blir nog detta toppen vad du än väljer. Vilken härlig "blank duk" du har att skapa med/på!

Kram!

According to Nicky sa...

Å, jag är säker på att det kommer bli superfint!! Ska bli riktigt roligt att se slutresultatet!!

Ha en mysig kväll! Kram/Nicky :)

Anonym sa...

riktigt fint som vanligt hos er =)
ja är ju väldigt förtjust i maileg skulle passa fint i rummet.
den stora fina lyktan som står i fönstret bakom dig på bilden där du står i den trasiga toppen.
va har du inhandlat den???

kram angelica

Philia sa...

Tack för er uppmuntran!!! Jag blir så glad när jag läser era kommentarer, you made my day!

Karin L - Tack snälla!!! BabyBs rum är litet, bara 10 kvm. Hallen som var stor och rymlig består nu av först ett "stigplan" på ett par kvadratmeter och en korridor på några meter med dörrar till wc och 3 sovrum. Vi har ju satt in 2 fönster i vinkel i innerväggen "bakom" de två ytterfönstrerna i Beas rum vilket innebär att man ser ut från korridoren och att den upplevs som mycket rymligare. Svammel, svammel :) Jag ska ta kort när den är klar så att du förstår, jag lovar!

Linda - Vad kul att jag inspirerar!!! Du har rätt, färgen är helvit.

Angelica - Tack! Lyktan har jag köpt hos Åsby Trädgård i Hallstahammar. Men den finns på flera ställen, har sett den både här och där. Senast igår faktiskt, i Äntligen Hemma på 4:an!!

Lena - Vad kul att du har såna "specialare" i din butik! Är i E-tuna titt som tätt då jag har en kär vän som bor där. Måste nog åka dit snart och passa på och besöka din butik samtidigt!!!

Kram och Sov Gott!

Lisa sa...

Vad fint det blir! Och jag tycker du ser glammig ut även i målarbyxor! :)

Lisa

Marta sa...

oh, så fint det ser ut i rummet. :) jag tycker inte kitcsh. ;)

lycka till med inredningen! kram