tisdag 20 oktober 2009

SÄNGLINNE & LAMMSKINN

.

Så söt bild för Mille Notti!

Godmorgon Tisdag!

Efter en god natts sömn känner jag mig både frisk och utvilad idag. Skönt! Skatterna är också friska nu och det är ju självklart det viktigaste...

Nästa helg planerar H och jag att ta en tripp till Hufvudstaden och det ska bli såå mysigt! Då ska vi äta gott och titta i favvisbutikerna som är bla. Mathilde, NK, Room, Sprall och Svenskt Tenn. Ja, klassikerna helt enkelt!:)

Idag bjuder jag på finfina bilder från Mille Notti som gör så härliga sängkläder. Vår sängkappa i gästrummet kommer från detta märke.

.Plus dessa underbara pics från Shepard of Sweden!
.
Sheperd of Sweden gör både tofflor och har en Hemmakollektion bestående av fårskinnsprodukter. Det är verkligen otroligt hög mysfaktor med just fårskinn tycker jag!
.
Nu ska jag och Flisan promenera till dagis med BabyB i vagnen.
.
Ha en jättebra Tisdag!
.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste bara tipsa dig om min favoritaffär, en affär som jag tror att du skulle älska: Koffert (tror att den ligger på Humlegårdsgatan 11). Det är en supermysig butik med fin inredning och en underbar barnavdelning.

Lotta

Anonym sa...

ordentlig julekort følelse av det øverste bildet!! Deilig å føle seg piggere igjen!!

Anna-Malin - Helt Enkelt sa...

Jag gillar den översta bilden, vi har samma tapet i vårt sovrum.... Den är så fin!

Kram
A-M

Ocean showroom sa...

Skönt att du är bättre! Jag håller med dig och har varit mina gotländska fårskinn trogen i många år! Sonen fick dessutom ett eget från mamma och pappa som han har i vagnen. Härligt med en Stockholmstrip! :-) Ha en fin kväll! kram alexandra

HOUSE OF PHILIA sa...

Lotta - TACK för tipset! Jättekul att besöka nya ställen så Koffert ska vi kolla upp!

Kram P