onsdag 21 oktober 2009

WALLSTICKERS

.

Så fina stickers till barnrummet hittar du i den franska nettbutiken Harmonie Intérieure. Skulle passa så bra i Beas nya rum!

Godmorgon Onsdag!

Idag är det en riktigt mulen men ändå ganska mild och mysig höstdag ute. H är nu sjuk, min stackars darling, så det blir till att pyssla om honom all day long. Ska snart ta Bea i vagnen och gå och köpa blåbärssoppa, som jag hört ska vara bra när man har fått maginfluensa. Är det någon med bra husmorsknep mot denna influensa så blir jag såå glad om du vill dela med dig av det till mig!!!
.

Dessa wallstickers finns i massa olika härliga färger att välja bland. Den här i en fin pastellfärg vill nog Bea ha :)
.


Sött!

Nu - iväg till affären!


6 kommentarer:

Emma Lundbladh sa...

Vilka söta wallstickers, ska genast klicka mig iväg till butiken!

MM sa...

Åh, fy för magsjuka!
Här på jobbet brukar de tjata om vitpeppar när det går, 10 korn att svälja hela sägs det. Om det är pepparn eller tron på dom som hjälpt mig vet jag inte, men sjuk har jag inte blivit senaste gångerna det gått! *pepparpeppar*
Hoppas H blir bättre snart, o att ni andra klarar er!
Ha en skön dag.
Kram,
M

Stämningsfullt / En bit av oss sa...

Nej tyvärr räcker inga husmorsknep när det gäller maginfluensa... Handhygien är A och O och om ni har möjlighet så använd olika toaletter. Fast det där visste du säkert redan :)
Krya på er! Kram!

Johanna sa...

Att ha desificeringstvätt till händerna är ett tips. Sen har jag hört att det ska funka (faktiskt!) om man sväljer ett gäng hela vitpepparkorn (ja, inte till barnen då). Bra så man håller sig frisk själv.

Søstrene Andersen sa...

Usj.....omgangssyke er bare forferdelig....Det er viktig å få i seg væske. Halvparten farris (ramløsa) og havparten ren eplejuice er en fin blanding.... Ellers er det vel bare å vente på at det går over, når man først har fått det, og håpe at dere andre ikke har blitt smittet;) God bedring...
H

HOUSE OF PHILIA sa...

Tack alla snälla för tips! Måste prova vitpepparkorn....

Kram P