fredag 16 oktober 2009

SKÖN HÖSTFEELING

.



Underbar höstig och mysig bild från vi.sualize.us. Såna här ljusslingor ska vi också ha i våra pilar när de vuxit till sig lite!


ÄNTLIGEN ÄR DET HAPPY FREDAG!!!


Idag är humöret på topp!!! Har en riktig skön höstfeeling fast det är grått och regnigt ute. Ni vet då man njuter av att vara inne och bara vill pyssla med barnen, baka och mysa. Flisan är idag frisk och kry igen, så skönt. Just nu har hon och jag bakat klart en kladdkaka till ikväll och lyssnar på underbar musik på stereon.


Snart kommer Trulle hem från skolan och då blir det en tur ner på stan för lite shopping och kanske ett besök på H:s arbete!?


Fick förresten ett mail igår från fotografen som var här och fotade för några veckor sen. Det var besked om vilken tidning som troligtvis visar vårat hemma hos! Spännande...


Jag och mina små älskade sessor i vardagsrummet! BabyB är idag klädd i Petit Bateau, jag i OM (som vanligt) och Flisan i PoP.

Ha nu en härlig fredag med mycket mys!


Vi ses!
.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag önskar dig det samma och TACK för en verkligen SUPERBRA blogg!!!!

Mvh Josefine

Maria sa...

Låter som en toppen dag! Själv har jag just varit en lång lunchpromenad med hunden. Kallt men sol och frisk luft, härligt med höst ibland, när det inte regnar!
Skall bli spännade att se vilken tidning. Själv har jag en fotograf o journalist som kommer i första veckan av dec. Blir antingen Tove, Allt i hemmet eller Drömhem o trädgård. Kul skall det bli i alla fall. Fast just nu har jag mest panik, helt plötsligt hittar man tusen saker med hemmet som man vill hinna med innan de börjar fota!
Kram på dig!!!

Linnegården sa...

Sååå fint ni har det!! Kommer gärna hit på flera besök!
Kramar// Emma

Anonym sa...

Hej, ny här och lämnar spår. Jättetrevlig sida ni har, och vilket hem! Läste att ni har bröllopsplaner, det är kul men inte lätt alla gånger, vi firar snart ett år som gifta. Jag har även en brudklänning ute på Tradera nu, en som jag inte använde men den är superfin. Hör av dig om du vill kika. Trevlig fredag! Hälsn: www.majamyra.se

♥ Affi ♥ sa...

Önskar er en härlig helg!
Kram

Anonym sa...

Åhh ni har det sååå fint :D Vad heter det riktigt snygga skrivbordet i TRulles rum, hittar det inte i Ikea??

Ha en fantastisk fredag!

Kram Kram

MissMette sa...

Hei
Hvilken flott blogg du har, nydelige bilder, masse inspirasjon og et nydelig hus. Her kommer jeg tilbake å titter.
Ha en riktig fin helg.
Hilsen Mette

Anonym sa...

Hej! Har varit inne på din blogg ett par gånger nu, utan att kommentera. Jag jobbar som stylist för inredningstidningar. Jag har en fråga till dig, har du möjlighet att maila mig?
Varma hälsningar Anna Mård
anna.mard@habonet.net