fredag 20 november 2009

ÄNTLIGEN HELG

.

Godmorgon Härliga Fredag!
.

.

Idag är Trulle tillbaka i skolbänken. Fantastiskt skönt att det inte var "Svinet". (Eller, man har ju hört talas om mildare varianter, men jag tror inte det var det han hade.) Flisan har sin lediga dag idag, så vi ska köpa julkalendrar till henne och Trulle har jag lovat. Såg så fina nere i "Gamla Stan". Jättestora änglekalendrar i vintagestil, men Flisan pratar om nån High School Musical variant (?)... Hm, får se om jag kan övertala henne till ett lite mer "juligt tänk" när det gäller det där.

..

Igår var det en riktig bra tv kväll. Både Mammas Pojkar och min nya favorit The Glee Club efter varann på 4:an. The Glee Club är faktiskt en otroligt underhållande show! Cheerleadertränerskan är ju bara det en såå skön rollfigur. Har du inte sett The Glee Club kolla in den nästa torsdag, då sitter jag i allafall framför tv:n. Love it!

Nu ska vi göra oss i ordning och gå ner på stan!


.Hoppas du njuter din Fredag!

.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du ser så brun och fräsch ut på bilden nedan. Solar du eller använder du BUS? Vilken i så fall?

Tack!

Sofia

HOUSE OF PHILIA sa...

Tack Sofia, vad du är snäll! Jag använder BUS Ultimate Tanning Mist fårn Body Ultimate som jag köper hos min Hudterapeut. Skulle aldrig lägga mig i ett solarium numera.

Ha en fin dag!
P

Anonym sa...

her sies det at svineinfluensaen er mye svakere enn vanlig influensa - så her sies det 2 dager i senga og så er du på beina igjen.
Dog har du alle influensa symtomene!!
MEN uansett er det godt å se barna sine bli friske igjen og tilbake på skolen er et godt tegn!! Ha en fab weekend!!

lovecountrychabbychicstyle sa...

HEI:)

bloggen din er såå fin, er innom deg daglig:))

ønsker deg og dine en riktig god helg!!

klem Lillan

Anonym sa...

Hej!
Förstår att du vill hålla stilen på ditt hem,tom adventskalendrar, men det kommer nog bli svårare med åren när dina barn blir större,de kommer säkert vilja ha en egen stil på sina rum och säkert kläder,din dotter vill kanske färga håret svart och bli en EMO.
Min dotter hade en period då hon var 14-15 då hon ville göra allt tvärtom,gick bara i svarta kläder, svart kajal runt ögonen. Hon fick det. men det var en övergående period. Nu är hon en väldigt duktig 18 åring som har vmg i de flesta ämnen sista året på gymnasiet.Jasg tor det är viktigt att ungdomar får ha sina "perioder" i livet,så länge de håller sig inom rimliga ramar.
Mvh Anneli med tre vuxna "barn"

Pethra sa...

Självklart hoppas man ju på att ens barn vill hålla samma stil som en själv men är ändå fullt medveten att dagen kommer förr eller senare då de "bryter" och kör sitt eget race, allt annat är ju befängt att intala sig. Tror även att Philia är fullt medveten om att hennes barn kommer gå sina egna vägar och ha sina perioder, hur skall de annars kunna finna sitt eget jag? Men som förälder så försöker man ändå påverka ända in i det sista tills man upptäcker att det inte går längre. :o)