fredag 13 november 2009

VECKANS BÄSTA DAG

.

Nicole Richie & Madden är ute och fingår med lyxvagnen. När jag var gravid med Trulle så tittade jag, helt seriöst, på en liknande typ av vagn. Det var riktigt nära att det blev en sån (Gravidhormoner kan göra en väldigt speciell...)! Som tur var sansade jag mig och köpte en helt vanlig smidig variant istället... What was I thinking liksom!:)

Hej Härliga Fredag!

Idag är Flisan ledig och vi ska strax ta Bea, i den bästa och smidigaste vagnen Bugaboo Cameleon, och gå ner på stan för att luncha med H.

Sen har jag lovat min lilla dotter att vi ska gå och titta på julpynt. Jättemysigt! Får se vad vi kommer hem med för fint...
.

Nicole Richie, Hallow och nya lilla småttingen Sparrow i People Magazine. Så söta!

Mysig och varm bild från Sia.

Har ingen bra idé om god fredagsmat till ikväll så om du har ett bra förslag så får du jättegärna inspirera mig!

Ha en underbar dag!

Kram

..

12 kommentarer:

Anonym sa...

en härlig mustig smulpaj på äpplen med vaniljsås är mums på hösten! fast det var ju bara efterrätten... kommer jag på en bra huvudrätt hör jag av mig.

hemmahosagge sa...

Urhäftig barnvagn, jag tror jag själv låg i en beige sådan när jag var liten :), härlig blogg du har och en härlig positiv livsstil som jag tycker om :). Agnetha

Anonym sa...

Hej!
Läser ofta din blogg och blir inspirerad!
Har aldrig skrivit någon kommentar men när
jag såg vagnen blev jag så nostalgisk!
Jag hade en sån fast med lite större hjul tror jag.Det var en Silver Cross från england.Gissa om jag var stolt när jag gick med den!!!
Jag fick en "sladdis" som också har använt den.
Ha en fin helg!

Hälsningar från ett grått Uppland!

Annette

Anonym sa...

MIN SVIGERINNE HADDE EN SLIK VOGN TIL HENNES FØRSTE BARN - JEG LÅNTE DET MENS ELDSTEMANN VAR HELT NYFØDT BABY - MEN GIKK FORT OVER TIL NOE ANNET - UTTROLIG FIN NÅR DU PYNTER DEG I ALLEFALL SOM NICHOLE HER!
hA EN FIN FIN HELG!!

*Happinessan* sa...

Kolla in renskavsgrytan (enkelt, barnvänligt och vuxengott!) på min relativt nystartade blogg! Har precis hittat hit till din blogg och tycker den är otroligt FIN, alla kategorier! ;)
Kram M

Anonym sa...

Ett par i vår stad har precis en sådan vagn i exakt sama färg. Coolt tycker jag.

Petra sa...

Danska mammor älskar sådana pansarvagnar. Här i Malmö säljs de i barnvagnsaffärer. När barnet är 1-2 år så fäller man upp ett ryggstöd så sitter de där uppe. När man sitter och fikar på stan och man får en sådan bredvid sig då känns det som ett skepp har lagt ankar ungefär...
Ha en bra helg!

Erika sa...

Lite tuff är den allt, men väldigt i ögonfallande :-)
Vi äter "Farmors kyckling" i kväll. Enkelt och gott. Man tar en påse riven ost, 1 burk creme fraiche, salt, svartpeppar och vitlök och rör ihop till en smet. Frysta kycklingfilèr på plåt, lägg smeten över kycklingen, in i ugnen 1 timme på 225 grader. Servera med sallad, pressad potatis, ris eller pasta. Supergott och enkelt. önskar dig en trevlig helg.

Kram
Erika

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

ohh vad mysigt att handla julpynt!!!

Ikväll ska vi laga en god rätt med fläskfile, purjolök, kantareller och cognac & kantarell creme fraiche samt färskpasta och en stor god sallad. Lättlagad mat på några få minuter. Lite vin och Idol på det så e det FREDAGSMYS!

Kram på er

Anonym sa...

Hei! har lest bloggen din siden mai, første gang jeg legger igjen spor....Knallbra og personlig blogg.ER selv mammaledig nå med en liten datter på 9 mnd.
Her skal det spises biff Stroganoff med ris og salat ikveld. Ha en fin helg!

Kram, Heidi

Brunkullan sa...

Så vackra barn hon har! Men så är hon ju rätt vacker själv också:)

Min väninna hade en sån vagn, fast orginal från 70-talet! Sommartid alltså. Vintertid har det varit andra vagnar.
Sammanlagt har hon nog avverkat runt 20-30 vagnar till sina 2 (två!) barn..haha..ibland har hon köpt och sålt en vagn samma vecka!

Ha en trevlig fredag kväll!
Kram Susanne

Anonym sa...

såg dig och dina sessor på stan idag så söta. shoppat nå fint som vi får se senare?? =) själv spar ja mig då de blir en tripp till åsby imorgon. men ja såg mycke fint på bella vista hoppas tomten tycker ja vart otroligt snäll i år =)

kram angelica