söndag 1 november 2009

JAG HAR HUVUDVÄRK

.
Idag är bloggerskan inte i tipp-topp form (pågrund av gårdagens sena festiviliteter) så jag bjuder på pics på en brud som verkligen är i bra shape istället:
Undersköna Helena Christensen för underbara Odd Molly!

Odd Molly vår/sommar 2010 visning på Grand Hotel. Bilder från Frontface.
.
Vilka godisbitar! Den gröna skinnjackan skulle jag kunna göra nästan vad som helst för att få ha i min ägo. Så L o v e l y!

7 kommentarer:

Emma Lundbladh sa...

Snygga kläder, håller med skinnjackan var en favorit!

Anna sa...

Ha ha, ja tänk att man måste få "lida" för att ha haft såååå kul :)

Helena Christensen är verkligen hur läcker som helst. För typ 10 år sen jobbade jag på Vero Moda o då var hon deras modell, hon hade då klippt av sig håret, tror t o m hon klippt det själv, riktigt kort, men ack så snyggt ändå. ALLT är snyggt på henne. OM´s kläder är dock dö snygga hur som helst, har tyvärr inget plagg själv då min lilla kassa inte tillåter det riktigt :(

Tänkte höra med dig, har läst om ditt (otroliga!!!!) kök här. Så himla fint! Såg att i din förra lägenhet hade du mörkt golv, men du har alltså hellre vitt golv? Syns eländet, dvs skiten, mer på mörkt än ljust? JAg är inne på att när vi VÄL ska lägga om alla golv här hemma så vill jag (just nu) ha valnöt. Men det kanske blir för mörkt?? Skulle gärna ha riktigt vitlackat...men det kanske är bättre med laserat isf? Några kompisar till oss har vitlaserat trägolv (furu tror jag), skitsnyggt men det blir rätt "slitet" snabbt. Iofs har de 3 kids under 5 år ;)

Oj va långt det blev. Nu ska jag hjälpa min 5 åring som gör pärlhalsband o gråter.....pärlorna vill inte riktigt.
Ha en skön dag! ;-)

HOUSE OF PHILIA sa...

Anna - vad kul att du gillar mitt kök! Tack!!! Eländet syns definitivt mer på ett riktigt mörkt golv, speciellt i köket där varenda smula syns och när man har barn blir det, som du säkert vet, MYCKET smulor på golvet! För att inte tala om dammet... Nej, jag skulle definitivt välja ett ljust golv. Vi har vitvaxade ekgolv som inte alls slits lätt, då ytan är lika hård som ett lackat golv. Ek är ju dessutom hårdare en furu, så det blir inte lika lätt repigt etc. Ett lackat/målat golv som vi har på övervåningen är allra vackrast tycker jag men där är det ju så att smuts syns mycket tydligare än på nedervåningen. Men du kanske kan ha båda typerna av golv? Vitvaxat i kök och andra rum som blir "smutsigare" och vitmålade golv i barnrum/sovrum?

Ha en skön söndagskväll!

Kram från En mycket piggare P

På vår udde! sa...

Skönt att du är piggare! Jag önskar jag kunde säga detsamma...

Visade sig idag att jag aldrig kommer att bli någon datahacker i alla fall!

Hur fasiken får man bilderna/filmerna från telefonen till datorn???
M får hjälpa mig imorgon!

Nu skall jag knyta mig och ser fram mot en ny underbar dag imorgon!

Sov gott vännen och tack för igår! Det var en toppenkväll!

Berthas Oldebarn sa...

Håper du føler deg bedre nå!
Et lite spørsmål ang din Howard sofa, hvor har du kjøpt den og hvilket stoff har du? Den er super fin! Har sett på en hos Room, kanskje det er den samme?
Takk for en super inspirerende blogg!
Klem H

A home far away sa...

Hoppas huvudvärken snabbt gick över! Och att det "bara" var huvudvärk, fniss, jag mår oftast mycket sämre än så, dagen efter...

Kram Gunilla i Singapore

Det ljuva livet i stan sa...

Hej,

Inte kul med huvudvärk men kanske var värt det om man får ha en kul kväll ute ... :)

Åhh, så fina kläder från Odd Molly, har precis vunnit en OM blus på Tradera så nu kan jag knappt vänta tills jag får den! Kolla gärna in min blogg så får du se den ..

Kram Frida