lördag 14 november 2009

LÖKARNA I JORDEN

.

Godkväll alla fina!

Nu har jag också ett sött zinkhus från Walther & Co! Beställde det från Tildas mamma. Grejjen är bara att nu vill jag ha flera. En hel liten by i olika storlekar och modeller skulle ju lysa så fint i fönstret... Skatterna tycker också att lyktan är jättemysig när ljuset är tänt, nästan som ett pepparkakshus!

.

Happy mamma men korgen full av tulpaner!
Dagens i trädgården: Jacka Barbour, kofta Odd Molly, skjorta Levis, jeans Tommy Hilfiger och Hunters på fötterna. De tjusiga handskarna är från fashionabla alltiallo boutiquen Bauhaus!;)
.
Idag har jag och H ägnat oss åt att städa bort de sista löven i trädgården. Flisan och Trulle har lekt med kompisar och jag har äntligen petat ner de sista lökarna i rabatterna...
..
Svarta, plommonfärgade och vita liljetulpaner har stoppats ned i jorden. Nu är det bara att vänta ända till April (Åhhhh, april - ljuvliga månad!) för att se resultatet!

Ikväll får skatterna bestämma maten så det blir...Pizza Hut! Mmmmumsigt. Nu ska jag åka och hyra film och hämta de supergoda pizzerna helt ensam utan småttingarna = stereon på högsta volym med bra musik i bilen!

Ha en riktigt mysig lördagkväll!

Ps - Tack så hemskt mycket för middagstipsen!. Uppskattar verkligen att få lite inspiration. Det blev trots allt en klassiker.igårkväll nämligen; oxfilé, potatisgratäng och bearnaisesås!

.går kv.äll

7 kommentarer:

Kalkstenssommar sa...

Åååh tulpaner, det är så vackert! Själv har jag fått ge upp den idén eftersom rådjuren fullständig går loss och äter upp alltihop....

Kram L

På vår udde! sa...

Vänta nu, jag tror du skrev fel...
Det var väl inte happy mamma, det var väl hot mamma!
Tänk om man kunde vara så där piffig när man är ute och arbetar i trädgården!
Jag behöver nog en uppryckning på den fronten ser jag...

Kram och ha en toppen lördagkväll!

Ocean showroom sa...

Godkväll! Fin mamma och fint hus...har två små själv och de ger mersmak! Ha en fin kväll. kram Alexandra

Brunkullan sa...

Haha..ja här är det mer mjukbyxor och sliten ful tröja när jag är i trädgården;)
Måste nog piffa upp mig lite tror jag!

Ljushusen kan man inte få nog av. Skulle också kunna ha en hel by!
Kram Susanne

Johanna sa...

Fina färger på tulpanerna måste jag säga.

Har också beställt hem ett zinkhus. Undrar om det inte är samma... Elsas hem hittade jag mitt på. Blir väl samma dilemma här - man vill ha en liten stad :-)

Its a house sa...

Åh så spännande det ska bli att få se dina rabatter i april för du planterar precis de tulpaner jag har tänkt plantera när vi kommit lite längre i vårt trädgårdsprojekt än bara jord och gräsfrö =) Känns dock långt borta en dag som denna då tagens pyssel i trädgården består av att bygga snögubbar! Vi bor verkligen i ett avlångt land!

Anonym sa...

Hej!
Tack för en super bra blogg, du ger verkligen mig inspiration till livet.
Jag ville kolla om du vet vad modellen på din barbour jacka heter. Jag är nänligen inne på att köpa en men det finns ju sååå många fina modellaer. Är din vaxad?
Kram Johanna