tisdag 29 december 2009

TRULLES RUM

.


Välkommen in till Trulle!


Hej iskalla Tisdag!

Oj vad tiden går fort, tänk att om ett par dagar är det faktiskt 2010!!! Galet om ni frågar mig....

Mina stora skatter är hos sin pappa denna vecka (saaaknar dem massor) så jag passar på att städa bort lite juldamm när Bea sover. Trulles rum var belamrat av julklappar och kartonger men nu är det minsann städat tills han kommer tillbaka!



Nu är spotsen på plats i sovalkoven...


...och en tv har kommit upp!


En jordglob står inne i sovalkoven och lyser mysigt på kvällarna



Ett gammalt drängskåp har fått svart högblank färg, och ett modernt handtag i stål och fungerar nu som garderob.


Syns det att killen i det här rummet gillar Star Warsprylar??? Klocka ovanför spegeln har 3 tidszoner, bla Thailands. H:s sida av familjen har nämligen hus i Thailand, så det är bra att veta vad klockan är även där..


Flätad Korg på hyllan från Bolagret och skrivbord + lampa från Ikea.


Vill tacka alla er snälla för hjälpen med både ris och ros angående klänningen i förra inlägget! Jag håller nog med er som skrev att man ska gå på sin första känsla, så klänningen blir nog ingen "keeper" tyvärr...

Ha en bra dag alla - trots kylan! Brrrr...

.

28 kommentarer:

millandante sa...

Jisses vilken fin blogg och fint hem du har!!
Har kikat runt här ett par dagar nu (nja inte heela dagarna..:)) och jag måste ju lämna en kommentar! Blir så inspirerad!!
Ska bli kul att följa dig under 2010! Passar på att önska dig ett gott nytt år!
Mvh Milla

Anonym sa...

Hejsan svejsan!

Kan inte heller fatta att det snart är 2010...var tar tiden vägen....?
Vilket härligt pojkrum han har, lyckligt lottad kille!
Ha en fin fortsättning.
Kram från andra sidan plurret.

Anonym sa...

Det är en fröjd, som alltid, att få se hur fint du inreder hemma! Där måste Trulle trivas som fisken i vattnet =)
Gott nytt år önskar en trogen bloggläsare!
Kram Lena

MårsArt sa...

Brukar titta in på din fina blogg.
(har lagt till dig på min blogglista)
Ett så vackert hem du har!
Fortsätt att inspirera!
Önskar dig & din familj ett Gott Nytt 2010!
Mvh, Agneta

Tulipa sa...

Så himla snyggt!
Blir superinspirerad av bilderna från Trulles rum att fixa lite tuffare hos min Eric (5 år).

Ha det riktigt fint i snön!

Kram Mariette

Mårtensdrätt sa...

Vilka fina rum dina barn har, hela ert hem är fantastiskt fint.

Kramen
Ulrika

Anonym sa...

Vilket härligt rum för en ung kille.
Läckert med råsponten.
Hälsar
Lena i Kalmar

Hem och Lycka sa...

Gud så snyggt!

kram Mia

Jessica sa...

hejsan. Jag undrar var ni har köpt den vita sängen som Truls har i sitt rum?

Jessica

Hjemmekjær sa...

En ting har iallefall jeg skjønt, å det er at det er ikke bare et par rom som er flotte hos deg, - men ALLE! Så utrolig flink du er til å style!! Det er en fryd for øyet!

LOPPISLIV sa...

Så himla fint pojkrum han har Trulle, ser så härligt tufft och fräscht ut. Blir alltid så sugen att fixa till i min tonårsdotters rum när jag ser dina bilder, hon har lite liknande stil där inne, vit bas med svarta accenter och avskalat o modernt...om man nu kan se det för alla hennes kläder ligger hullra om bullra överallt för det mesta...tjejer!!! :-)

2010 ja, är det klokt, tiden rusar. Du gjorde nog rätt ang klänningen, tvekar man det lilla minsta är det nog inte rätt. Kramar Paula

Monica, blogg Betongkrukan sa...

Hej,
så fint pojkrum. Håller just nu på med att ändra min lilla tjejs rum och jag blev så förtjust i jordgloben, den tror jag min tjej skulle gilla så jag undrar var du har köpt den?

Jätteglad om du svarar till mig, kram Monica

Anonym sa...

Fantastiskt snyggt och inspirerande. Det är lätt att förstå att så många uppskattar dina inredningsideer,snygg layout på bloggen , utsökt bra foto och trevlig text !
Grattis och lycka till på det nya året !

maiju sa...

Vilket rum! G I L L A R! :)

s.m.i.l.e sa...

Superfint! Jag håller på att göra om sonens rum, inspirerad av de bilder du tidigare visat från hans rum. (Tackar för tipsen om kuddar och påslakan från HM Home). Men jag måste bara undra, var är alla hans grejor?? Eller är det bara jag som har en son som samlar på allt?! Och som vill ha allt framme... Suck. Jag håller på att bli tokig på det.

Men jag njuter av dina fina bilder.

God fortsättning förresten!

Anonym sa...

HEi og god jul:D Er innom deg hver dag. Du er utrolig flink mht interiør. Du har et nydelig hus, mange fine rom. LURER på om du kan svare meg på hvor du har kjøpt det hvite gulv teppet
på Beas rom* Lurer på å kjøpe et på Skeidar, men ser at de har på IKea også (billigere). Så i kveld det du har på Beas rom og likte det.Håper atdu kan tipse meg, Klem :D

Ulrika sa...

Så jätteproffsigt inrett,egen SNYGG stil som du får till så himla bra !

Kram från Ulrika i Sandviken

A home far away sa...

När (om) jag flyttar hem till Sverige så undrar jag om får får låna hert hem för inspiration, ni har i mitt tycke det absolut finaste hus man kan tänka sig!!

Sen en annan sak, jag såg att du fått en heldag på Tom Tits...men jag undrar om det finns i Strängnäs också? Jag kommer nämligen från Södertälje och är det nåt av få saker vi kan vara stolta över så är det just Tom Tits!

Kram Gunilla i Singapore

MITT VITA HUS sa...

Jösses, urfint är ordet, där skulle jag med kunna tänka mig bo:) Önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt lite i förskott, kram Mia

Anna sa...

Fiiiiint. Åh va jag vill få igång min karl att börja BYGGA sonens rum som vi har pratat om i säkert 3 år nu!!!! Är långledig nu så jag är sååå sugen på att renovera o fixa här hemma.

Du ger mig så mkt inspiration.
TACK :)

Gott nytt år
Kram

B sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
B sa...

Hi! I started following you recently and thought I should pop in to say, "Hello and Happy New Year!" I love your home - you have great style. Looking forward to seeing more in 2010. x

Anonym sa...

Hej! Har precis hittat till din superfina blogg!! Du har ett jättevackert hem helt i min smak, ett riktigt drömhem....
Ska bli roligt att fortsätta följa bloggen!!
Kram Ulrika i Småland

Anonym sa...

Hejsan!
Alla barnens rum är ljuvliga. Nu har vi fått så mycket inspiration här hemma så nu blir det råspont i lillkillens rum. Ska köpa hem sponten nästa vecka. Har några funderingar bara som jag skulle bli sååå nöjd om du hade tid/lust att besvara:) Hade ni sponten på tork innomhus nån vecka innan ni satt upp den? (Tänker på att inte gliporna ska bli för stora då det torkar). Satt ni upp sponten på väggarna och målade den på plats eller grundmålade ni den innan? Vilken sida på brädan har ni valt, "baksidan" är ju något slätare. Hmmm. Många frågor men tänkte att det är bäst att fråga experterna:) Hoppas du har tid att svara. Vill passa på att önska GOTT NYTT ÅR till en toppenbloggerska:)

Anonym sa...

For et kjempeherlig gutterom!Jeg blir så inspirert og i godt humør når jeg leser bloggen din.Tusen takk for flotte interiørbilder og dagens.Må innom siden din hver dag.Jeg ønsker deg og din nydelige familie et riktig godt nytt år!

Lena Jarlö sa...

Hej! Hittade till din fina blogg dagarna innan jul. Skulle vara hemma och fixa med det sista innan jul,hann dock inte med så mycket då jag helt fastnade för denna fina blogg. Underbart när nån tar sig tid att dela med sig av sitt fina hem. God fortsättning på det nya året, ska bli så roligt att följa denna blogg. En önskan/vädjan dock: varifrån kommer den jättefina klockan i din sons rum. Skulle passa precis i min pojkes rum. Tack på förhand !!!

Philia sa...

Tack för era goa kommentarer - ni är såå snälla!:)

Jessica - Sängen som Trulle har i alkoven är platsbyggd av några snickare.

Monica - Tack! Jordgloben är en julklapp från mormor och jag vet tyvärr inte var hon köpte den. På jordglob.se finns det annars flera fina typer av jordglobar att beställa!

Anonym - Tack snälla! Mattan är köpt på en lokal mattaffär här i Småstaden...

Gunilla - Tack och Tack för upplysningen!!! Det är såklart Tom Tits i Södertälje jag menar :) (jag som dessutom varit på suveräna Tom Tits tidigare... Pinsamt!)

Smile - Tack själv!!! Trulles flesta leksaker ryms i den stooora lådan han har under sängen. Allt Lego, laserpistoler Transformers osv.osv. I köket har dessutom Trulle och Flisan varsin stor leksaklåda + att det han tröttnat på ligger ganska snart uppe på vinden. Saknar han något är det bara att trippa upp där och ta ner det igen!

Anonym - Tack för din goa kommentar! J råspont är riktigt snyggt :) Det var snickarna som skötte allt så jag vet inte om den var torr innan den kom upp! Gliporna är iallafall fortfarande lika stora... Vi grundmålade inte före uppsättandet för det fanns det inte möjlighet till men det skulle jag rekommendera. Svårt att få in färgen i springorna när den sitter uppe. Vi satte den råa sidan utåt för att ville ha en tuff känsla men det finn ju hyvlad spot också har jag sett om man föredrar en slät finish.

Lena - Vad roligt att DU vill följa den!!Klockan har jag köpt på Nordik här i Småstaden.

Ha det så gott!

Kram från P

Miss West sa...

Åh vad fint rum! Att jag inte har tänkt på sovalkov alternativet när vi snart ska göra om pojkarnas rum : ) Tack för tipset och en bra blogg.