lördag 16 januari 2010

HALLÅ LÖRDAGKVÄLL!





I senaste Mama, som kom i förrgår,(den absolut bästa mammatidningen btw) så kan man läsa om tjejer som är nöjda med sin nya "mammakropp". Nyttigt att läsa sånt också ibland...

Godkväll Alla!


Här kommer ett riktigt seeent inlägg. Full rulle har det varit idag med bla skridskoåkning och restaurangbesök. Nu sitter vi och myser i soffan och ska strax titta på filmen om Coco Chanel (som jag har tänkt titta på i typ 3 månader...)



Det blev inget gympass igår! Hann inte... :( Men det blev inhandlat nya gymkläder från Adidas iallafall (alltid en bit på vägen hmmmm;) så jag passade på att gymma armarna med Beabus hemma istället! Jösses vad man är o t r ä n ad efter bebistiden. Hoppas denna bild kan användas som en "förebild" i ett "föreochefterträningen" inlägg om några månader;)!




 Gårdagens Pad Thai blev verkligen super!!!
Tack för tipset av Tamarind snälla bloggis -Den gjorde verkligen susen! Stort Tack även för andra tips och recept. Ni är så snälla!

Hoppas ni har en mysig lördagkväll-

Natti Natti alla bloggisar!



10 kommentarer:

Anna sa...

Hej Philia!

Såg receptet och eftersom I looove thailändsk mat så måste jag prova det!!!

Tack för bästa bloggen!

/Anna

Johanna sa...

Armarna tycker jag man är ganska stark i som småbarnsförälder. Men resten av kroppen ska vi nog inte tala om...
Med första barnen gick jag jättemycket promenader med vagnen, men nu med två små blir det mest att man stannar hemma i trädgården.

Maten ser helt superb ut!

Anonym sa...

Tack snälla du för en superblogg! Jag har ganska nyligen hittat hit och jobbar nu på att uppdatera mig på dina gamla inlägg;) Du är en inspirationskälla och visar att det går att börja om och bli lycklig igen efter en separation, vad jag förstår har dina två äldre älsklingar en annan pappa? Keep up the good work! Kram Lisa

Livet på kyrkstigen sa...

Vilken jättefin blogg du har, kommer nog titta in igen. Kram

Tant Johanna sa...

Hej!
Jag tycker att du ser väldigt fräsch ut för att vara mamma till tre =) Tack för en underbar blogg! Du är en utav mina favorit bloggerskor och har inspirerat mig till att själv börja.
Kram J

Maria sa...

Såg verkligen gott ut, får nog ta och prova det receptet en dag!

Trevlig söndag!

KRAM

Anonym sa...

Nej men det där är någon konstig vinkel. Så ser armen absolut inte ut enligt mig. Har själv tränat idag. Man känner sig så pigg, duktig, nyttig.=)

/Lilla A

Anonym sa...

Hej,
vilket underbart fint hem du har! Jag har en trappfråga. Såg att ni har målat er vit/grå och undrar om ni har gjort något särskilt med den? Jag funderar på att måla vår trappa här hemma men maken tror att den kommer bli för hal då och att barnen kommer halka.
/S

♥Linda♥ sa...

God kväll!
Det ska bli väldigt roligt att följa dina bröllopsplaner. Nu är det väl inte jättelänge kvar. Maten verklade smaskig, ska testa den en kväll. Det är ju alltid lite roligare att testa ett recept någon annan rekomenderat. Kram Linda

Anonym sa...

Läser din härliga blogg framför tv:n och blir så inspirerad! Både som mamma och inredningsintresserad. Härliga bilder och kommentarer. Ha en skön söndagkväll...
/Johanna