fredag 12 februari 2010

FLISAN PÄRLAR


.


T.G.I.F!

Fredagarna är verkligen de bästa dagarna och ännu bättre har de blivit, nu när H är ledig denna dag! Förra fredagen var jag på gymmet ett par timmar och tränade och bastade. Idag blir det en repris!  En riktig skön "mammaegotid" man så väl behöver ibland:)

.
Flisan älskar och pyssla och på förmiddagen satt hon jätte länge och pärlade plattor. Hon är såå noga när hon håller på och det är såå gulligt att se:)


Vy mot matsalen från köket.
(Köksmattan som skymtar till höger är av plast och kommer från Plantagen)

Nej, nu ska jag ta och packa träningsväskan. Gymmet here I come, the most otränade ladyn ever!!! - Yieeha!
( Den här musiken har jag ipoden medans jag tränar. Spana gärna in denna svenskproducerade mycket speciella video med en mycket speciell artist och en mycket stilig Skarsgård!)


♥ Ha en riktigt härlig Fredag
och glöm i n t e att på
söndag är det Alla Hjärtans dag! ♥




13 kommentarer:

Maria sa...

Skönt att få träna! Själv skall jag äntligen ge mig tillbaka till gymmet igen efter semestern. Har blivit ett par lata dagar nu, men piggas är jag när jag får röra på mig!

Ha en bra helg

Maria

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Vad roligt att få se denna video!!
Ja, han ser ju inte så illa ut där! ;-)
Småflickorna är gulliga, när de sitter långa stunder med deras små pysselprojekt.
De har verkligen tålamod!

Ha en härlig fredagskväll!
Kram
♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

Alley Cat sa...

Hej!

Jag brukar slinka in här var och varannan dag men har inte lämnat någon kommentar efter mig innan... Vill först och främst säga att din blogg förmedlar ren och skär lycka - så härligt att läsa. Sen skulle jag även vilja fråga vad för golv ni har i köket? Tack för trevlig läsning!

Anonym sa...

Hi,my name is Lilly and I'm from Italy.You are a beautiful house, good style,very cool,i follow your nice blog every day. Bye bye Lilly Palmas, my blog is http://lillypiccolina.blogspot.com ,come to visit me =^_^=

Snor och Glamour sa...

Åh vad fin den första bilden är, ljuvlig! Ha en underbar helg!!

Anna sa...

Min dotter kan oxå sitta med sina pärlplattor bra länge, och hon är bara 3 år - det tycker jag är rätt bra för att va så liten. Eller läs: skönt. För då är "vår lilla Lotta" lugn ett tag...haha. 3 år har ju sin charm på gott o ont som du säkert vet! Haha.

Härligt med egen mammatid. Jag är ju sambo med en brandis så han är hemma rätt mkt vardagar. Det var GULD när jag va mammaledig, jag smet iväg då o då till gymmet vilket var perfekt! Skönt att ha det gjort dagtid för kvällar är jag jämt så seg. Så nu när man jobbar blir det inte mkt träning tyvärr. Ska skärpa mig faktiskt!

Ha en mysig helg söta P.
Kram Anna

Millas hem sa...

Superfin vy du visar!
Ja här har jag också ett par tjejer som bara älskar att pärla och precis som du beskriver din tjej, så ser de väldigt koncentrerade ut!=)

Hoppas du får en mysig stund på gymet!

Kram Camilla

På vår udde! sa...

Flisan är jättesöt i sin lugg, hälsa henne det!

Hum, vad kan det vara för en rolig sak du skall be mig om??? Nu blir jag väldigt nyfiken...!

Brunkullan sa...

De lakana har jag suktat efter också. Få se om de blir mina när sovrummet renoverats så småningom:)

Å pärlplattor! Kanske man skulle göra sig ett vårklatchigt grytunderlägg tillsammans med Jonte i helgen:) Vi har ju både pärlor och plattor hemma!

Susanne

Stämningsfullt sa...

Hej!
Härligt med egentid och att komma igång med träningen! Än så länge kör jag "bara" med prommisar men det är ju bättre än inget :)
Ha en bra kväll!
Kram!

Anna sa...

Din vackra Pion (min favorit) i din header tidigare gav ett varmare välkomnande, det känns lite kallt nu, även om jag gillar dig med din Od Molly och skatter, är jag tramsig nu???

Anna

Anonym sa...

Hej
Tittar gärna in på din sida, tycker att du har ett vackert hem med mycket ljus och luft. Har liknande stil hemma gillar vita svarta och grå färgskalor. Jag har en liten fråga. Inomhusbelysningen som du har runt tavlor och speglar är så fint tycker jag. Naturligtvis säljer de ej sådant längre när man frågar. Det är ju julpynt. Fast jag vill ha det nuuuu. Var har du köpt dina?? Antagligen vid jul eller advent?? Men visst mådte man kunna få tag i dessa nu. Hälsn Lisa

Anonym sa...

Jättefina bilder! Jag undrar vart du köpt bordsduken?

/Anna