onsdag 10 februari 2010

VAR & EN ÄR STOLT...

.


Dagens Trulle framför morgontv:n! Sweater från Gant.

God eftermiddag!!!

Idag har jag varit ute på en fantastiskt vacker udde och lunchat med min fina vän H. Vi pratade en del om vårat bloggande och jag fick mig en liten tankeställare...

Jag och bloggen är personlig men inte privat. Jag bjuder på en liten bit av mig själv just för att jag tycker att det är roligt. En sorts dokumentation om hur mitt och barnens liv, till en liten del, ser ut just nu - år 2010! En glad inspirationsblogg (om bla småbarnsliv, inredning och en hel del Odd Molly;), som vill glädja andra! Har släktingar som befinner sig  utomlands ofta och bloggen har blivit ett sätt för dem att hålla sig uppdaterad om barnbarnens utveckling och vår vardag. Men jag hoppas att det roar fler än så! Jag vet att ni är många, som liksom jag, älskar att läsa om inredning och få inspiration på nätet. Ibland undrar jag om bloggen skulle vara lite mindre personlig? Vill ni ha en inblick i vår vardag eller kanske ni bara vill  läsa om inredning???


Mina skatter är min stolthet! Flisan har klippt lugg idag och är faktiskt inte alls nöjd med den. Jag som mamma tycker så klart att min sessa är finast i världen, med eller utan lugg:)

Oj nu knackar det på dörren -och vet ni vad? Våra nya sängar är äntligen här! Jippie!!! Inatt ska jag, förhoppningsvis, sova som prinsessa.

Mysig Onsdagskväll önskar jag er!

.
.

53 kommentarer:

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Jag personligen tycker att det är väldigt roligt att få se både din familj och inredning i en salig blandning!
Du är en duktig bloggerska!

Jag har bara bloggat sedan 1 januari i år.
Jag börjar redan få väldigt många besökare för att ha bloggat så kort tid och jag börjar tveka till om jag ska visa bilder på min familj och mig överhuvudtaget.
Det finns så många knäppa människor som kan vilja skada.
Det skulle vara intressant att höra hur du tänker ang. det.

Kram

♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

Anonym sa...

Hej!
Jag älskar din blogg!
Tycker inte du är för personlig! Vill ha med både inredning och ditt vardagsliv med dina skatter i helhet :)

Kram Karin

Gårdsromantik sa...

Så fina bilder på så söta barn!

Kram Maud

Anna sa...

Hej!
Följer din blogg och jag tycker att den är bra som den är:) Skulle vilja se mer av ert hus, som badrummet? Ha en mysig kväll! Kram A

Johanna sa...

Jag läser gärna om lite personliga saker också. Har barn i samma ålder och tycker att det är roligt att ta del i andras med- och motgångar.

Älskar din blogg!

Ulrica sa...

Fortsätt blogga som tidigare! Det är ju det som gör din blogg så himla härlig, när man får en liten inblick i hur livet ser ut i ditt fantastiska och inspirerande hem...och så är det ju så spännande att få en liten tjuvkik på ditt stundande bröllop. Jag tycker du har en bra balans med att inte bli alltför privat faktiskt. Så, snälla fortsätt som nu :-)
Kram Ulrica

Fjasevas Huset sa...

hei. jeg følge bloggen din hver gang et nytt innlegg popper frem. Første gang jeg legger igjen kommentar, men må bare si at det er en glede å lese om både familieliv og innreding! Du klarer balansen helt fint! :-) so keep up the good work and dont u change it! :-) he,he..

Ica sa...

Har aldrig kommenterat förut. Jag tycker att din blogg är superfin, det är kul att läsa och se det du visar. Jag kan inte låta bli att kika in varje dag! Kram

Emilia sa...

Jag läser din blogg varje dag, och det gör ju för att jag tycker att den är kanon!! Fortsätt precis så som du gör! :)

Anonym sa...

Jeg liker bloggen din akkurat som den er :-)

Klem Kristine

Cina sa...

Det är just blandningen av det Du visar och det Du skriver som vi gillar. Det är "lagom" av allting! (Bra svenskt ord)
Med andra ord, fortsätt blogga så som du gör nu, and we will be with You!

MITT VITA HUS sa...

Åh jag älskar din blogg precis som den är, jag älskar inredning och handlar mycket sådant där efter med men jag är urdåligt på att handla kläder till mig själv saknar helt inspiration i det ämnet men men din blogg inspirerar mig faktiskt på den biten och yes jag gillar blandningen mellan skönhet och inredning! Utan en bit personlighet i bloggen tycker jag läsningnen blir ganska platt så absolut behåll precis som den är:) Man är ju inte privat utan mer personlig som jag brukar kalla det:)

Hälsa Flisa att det finns fler små sessor som kände likadant men man vänjer sig annars växer den j ut med så småningom;) Jag tyckte ialla fall att hon var superfin i den:)

Stor kram från Mia

LillaSysterLiten sa...

Å jag tycker om blandningen av allt du skriver i din blogg. Håller med någon av de föregående skrivarna om att kanske få lite badrumsinspiration? =)

Keep up the good work
Trevlig kväll

Anonym sa...

Jag tycker om din blogg precis som den är, så få nu inte för dej att du ska ändra på den ;-D
Kramar Affi http://iminlilladelavvarlden.blogspot.com/

Catrine sa...

Håper du beholder bloggen akkurat som den er! :)

You are my favorite feeling! sa...

Hej Philia!

Ä L S K A R din blogg precis som den är! Gör snälla inga ändringar! Det är kul att läsa om din familj, din vardag och inredning. Och din blogg går inte att jämföra med din vän Helenas blogg, ni har ju helt olika bloggar.

KRAM Starmama

Brunkullan sa...

Ooh! Ändra inget! Bloggen är toppen som den är, med mix av vardag och inredning:)

Kram Susanne

Anneli sa...

Hej Philia, jag älskar din mix av privatliv, barnen, huset, odd molly mm! Du ger så otroligt mycket inspiration och ditt kök är mitt absoluta drömkök<3
Så ändra inte...:)
Kram

Hege sa...

Elsker bloggen din akkurat som den er!!!!!! Du klarer balansen fint mellom det private og det andre. Fortsett som du gjør - du inspirerer meg hver dag! Klem fra Hege

Sofia sa...

Åh bloggen är perfekt som den är!
keep up the good work!
Sofia

Anonym sa...

Hej!
Inte ska man ändra på ett vinnnande koncept?! Din blogg är glad, inspirerande, färgstark och alldeles underbar!
Hälsn. Anna T

Anonym sa...

Hej,
jag läser din blogg nästan dagligen och jag håller med om att det är blandningen av vardagsliv, personliga bilder, inredning och mode (med mera) som gör att din blogg sticker ut från många andra livsstils- och inredningsbloggar. Det känns äkta och inspirerande.
/Alexandra

eva sa...

TYCKER MYCKET OM DIN BLOGG.ÄR INNE VARJE DAG OCH LÄSER.
HÄRLIGA BILDER OCH INSPIRATION.FORTSÄTT ATT SKRIVA SOM DU GÖR.

KRAM EVA

Victoria Hemdahl sa...

Jag läste på din blogg att Tilde var sjuk, ska jag få höra det av dina arbetskamrater och inte av dig personligen? Frågar min mamma.

Den frågan skär rätt så hårt.

En annan är hur privat ska man vara på Facebook? Ska man skriva hur personligt som helst även där?

Mitt svar är: Följ ditt hjärta, vad som känns rätt för dig!

De som ej bloggar, har facebook, twitter eller använder sig av andra sociala medier har inte riktigt inblick i hur allt fungerar. Du skriver ju själv personliga reflektioner MEN med ett "filter" och en medvetenhet.

Jag följer en blogg dagligen och den är din. Tack snälla du för vackra bilder, tips, recept, inredningsråd mm.
Följ ditt hjärta.

KRAM

Anonym sa...

Jag har följt din blogg rätt länge nu och jag måste erkänna att det är just blandningen som gör den intressant. MEN, jag har många gånger reflekterat över hur du exploaterar barnen (jag vet att det är ett starkt ord, men det är faktiskt lite så jag ser det). Jag har själv två barn och jag skulle inte vilja göra det. Barnen har ju inte själva bett om all denna uppmärksamhet. Dessutom är det ju som någon tidigare i kommentarsfältet skrev att det finns många galna människor därute. Det kan nog vara nyttigt att fundera lite på dessa frågor emellanåt, och så får du helt enkelt känna efter själv vad som känns rätt för dig.
Vänliga hälsningar,
Anna

Anonym sa...

Hej Philia,
Haller med de flesta ovanstaende. Hall bloggen precis som den ar med mixen inredning, mode, familjeliv osv - och aven lite glamour da och da! Det ar en perfekt inspirationskalla for en annan smabarnsmor som ibland trottnar pa att vara oglammig och da far ett ryck tack vare din inspiration!
Nina

Anonym sa...

Hej!

Jag gillar din blogg jätte mycket, den har en bra balans och går er inte allt för nära inpå skinnet. Kul med en blandning av mode och inredning, barn och vuxna, hus och lekstuga!

Fortsätt skriv så länge det känns rätt för dig!
Jessica

Marte sa...

Heisann!
Bloggen din er superfin, akkurat som den er.
Det er dette vi liker, litt av hvert:)
Du er til stor inspirasjon!

Hilsen Marte

Anonym sa...

Jag tycker att din blogg har en perfekt mix av inredning och vardagsliv på ett lagom personligt sätt.

Jag följer din blogg dagligen just för att den är som den är!

Känn efter och se vad som känns rätt för dig!

Kram från Ulrika

Anonym sa...

Din blogg är suuuuperfin!!! Keep up!

Tulipa sa...

Hej!
Jag förstår din tanke väl, och vi alla som bloggar funderar nog ibland över vilken "nivå" av personlighet man ska hålla...
Jag gillar din blogg väldigt mycket för att du bjuder på dig själv i precis lagom mängd... Du är personlig, visar dina söta barn och underbara hem varvat med inredning och mode och du blir inte för mycket någon gång! (Jag personligen är inte så intreserad av bloggar som radar upp allt de gjort under dagen... det blir mer en familjeblogg.)

Så fortsätt med din härliga glada stil!
Ett inlägg från dig är alltid så väldigt trevligt att få ta del av!
Du är en jättebra förebild!

Ha det riktigt bra!
Kram Mariette

Anna sa...

Hej där.

Jag gillar din blogg just för att du blandar detta så bra. du är både personlig o inredningstokig. du låter oss ju inte veta ALLT på ditt personliga plan men det är ju inte alla som gör det o jag tycker din kombination är klockren. Uppfattar dig som en väldig positiv människa o du har fått mig att se livets ljusa stunder mer än det mörka, faktiskt. Att uppskatta det man har o leva i nuet. Jag har själv en blogg men den har jag valt att rätt nyligen lösenordsskydda. Just för att jag är lite för privat, alltså jag lämnar ut mina känslor. Det är lite dagboksterapi för mig. Sen är det inte många i min omkrets som vet att jag bloggar, så jag vill inte heller riskera att de helt plötsligt hamnar i min blogg. Även om jag absolut inte skriver nåt dumt eller elakt om dem. Det känns helt enkelt för personligt. Sen blandar jag in lite inredning oxå, men inte alls på samma plan som alla inredningsbloggar.

Nä du tjejen, fortsätt som du gör nu. Det tycker jag helt klart!

Kram

Anonym sa...

Hej. Jag är en av de som läser din blogg varje dag - och jag tycker att den är toppen precis som den är. Som någon annan skrev är det ju anledningen till att jag tittar in dagligen. Ha det gott.
Kram
//Marika//

Fredrika sa...

Det som gör din blogg så bra är att det är en livstilsblogg och inte bara inredning! Forsätt som hitills så tittar jag in dagligen! Så kul att se vad NI haft för er under dagen! /Fredrika

Milla sa...

Jag har själv bloggat sen 2005, och den här frågan brukar många ställa sig efter ett tag då det kanske plötsligt går upp för en vad bloggen kan få för konsekvens. Jag tycker du har en härlig mix av inredning och personliga saker som känns äkta, men inte privata.
Jag kan bli avis ibland, tänk om det fanns bloggar när jag var småbarnsmamma! Jag tycker du ska köra på som du gör med din goa mix!
Kram ** Milla **

Philmkarin sa...

Tycker jättemycket om att även läsa om din familj. Det gör ju bloggen lite mer personlig och lättare att relatera till tror jag.

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Jag tycker om din blogg som den är! Den sortens blogg jag tycker bäst om: lite familj, lite inredning och feelgood!

Kram C

Fru Fly * Heidi sa...

Jeg liker bloggen din presis som den er nå, en flott balanse synes jeg! Jeg funderer også litt over det med personlig vs privat (skrev et innlegg om det for litt siden), og har komemt frem til at ved å være bevisst, blir det nok riktig. Keep up the good work, søte du! Klem Heidi, Frufly♥

Rosor & Pioner sa...

Hej!

Jag tycker att din blogg är underbar som den är. Just nu min favvo :) Men det är svårt det där med att vara personlig/opersonlig. När jag började skriva var tanken att jag INTE skulle visa bilder på mig själv & familjen. Och jag lyckades väldigt länge men nu finns de med endå. Men som sagt, det är svårt att utesluta då de är en del av ens vardag. Fortsätt som du brukar - den är super!

Anonym sa...

Jag tycker mixen mellan inredning, mode, resor och vardag är helt perfekt !! Jag har själv barn i samma ålder och det är då extra roligt att följa någon i lite samma situation och med samma intressen.
So keep up the good work !! :o)

Kram L

Line sa...

Bloggen din er kjempekoselig å besøke, du trenger ikke å forandre på noe :=)) Hyggelig å lese om litt av hvert!

Anonym sa...

Hej!
Ändra ingenting tack! Nja, kanske ännu lite mer outfits i så fall. Gillar din stil både i inredning och kläder och har fått många ideer! :)
Kramis

LOPPISLIV sa...

Hej P! Jag gillar din blogg just för att den bjuder på lite av varje, både familjeliv, inspiration, recept, klädtips och inte minst vacker och tidlös inredning. Behåll den precis som den är tycker jag :-) Brukar kika in varje gång du gjort nytt inlägg även om jag inte alltid skriver kommentarer. Visst är svårt att välja nivå på sin blogg, själv har jag valt att vara väldigt privat och skriver mest bara om inredning...Just därför tycker jag det är så befriande härligt här inne hos dig där du delar med dig. Keep up the good work!! Kraaaam Paula

LOPPISLIV sa...

ser att jag skrivit lite kryptiskt, med att vara privat menar jag att inte lämna ut något privat...:-)//P

Anna sa...

Tycker att din blogg är den bästa. En lagom mix av allt, så fortsätt så här så fortsätter jag som trogen besökare.

Anna

martina sa...

Din blogg är en bra mix på sådant som gör en blogg rolig & intressant som familjeliv, mode och inredning. Du "blottar" absolut inte ditt privatliv eller barnen. Fortsätt precis som du gör nu! Flisan blev jättefin i sin lugg, hon behöver nog bara vänja sig lite!

Anonym sa...

Hei Philia
jeg synes din blogg har en perfekt mix, det er så positivt å lese om din glede over hverdagslivet med barn, og nyte de vakre bilder av ditt nydelige hjem! Takk for at du deler med oss, jeg gleder meg til hvert innlegg!!Klem Benedicte uten blogg

Det ljuva livet i stan sa...

Hej,

Tycker du är alldeles lagom personlig, man får en inblick i ditt och din familjs vardag. Men också vad du gillar när det gäller mode och inredning, jag gillar blandningen skarpt iaf!

Jag har haft samma funderingar ang. min blogg, men man visar ju det man vill och känner sig bekväm med ang. sitt privatliv och det är väl så det bör vara.

Kram Frida

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker precis som många andra här att din blogg är jättebra! Jag tror att det är just blandningen av din "vardag", familj, ditt hem och inredningen som gör den så bra. Den ger mig mycket inspiration och feelgood. Tack för det!
Mvh M

Anonym sa...

Hej på dig!
Underbar blogg, tittar varje dag! Jag kan förstå din reflektion men Följ Din magkänsla! Känns det bra för dig så fortsätt. Vi är många som Älskar det du gör!!
Kram Emma

Anonym sa...

Jag gillar bloggen som den är!

Sofia

cecilia sa...

Hej, har nyss hittar din blogg och tycker den är jättebra. Personlig, men inte privat.. Självklart ska man få visa det man ät stolt över, sina barn! Man kan inte låta det "dumma" på nätet vinna.. Många som läser har barn som är i samma ålder.. Jag tycker du är jätteduktig som tar hand om tre barn och samtidgit har så vackert hem!

Anonym sa...

Hej,

Hittade din blogg för ett par månader och sen dess en flitig besökare, tycker den är underbar..
Det är kul att känna igen sig i att ha barn och ett stort inredningsintresse blandat med smakfull mode, du har en helt klart toppen blogg<3
Hoppas att du fortsätter...

Jessica