söndag 28 mars 2010

SOMMARTIDER HEJ HEJ

.



Påskfeeling på vardagsrumsbordet! Ägget från Åhlens ska snart fyllas med härligt goda chokladpraliner...

Hej Sommartider!

Har ni ställt om klockan??? Det har jag och som alltid ställt den tio minuter före, så att jag ska hinna mina "to dos" i tid. (Är  en obotlig "tidsdysletiker" och vi har ju så svårt att passa tider..)
.
Hur som helst, nu vänder det! Kvällarna blir ljusare och våren är på väg, underbart!!! (Tänk att man blir så GLAD varje år vid den här tidpunkten:)


.Det är vår - in med lite glada färger! Vårt stora påskris blev härligt knallturkost i år med ägg från Åhlens, som Flisan och jag köpte på stan igår.

Pricken! (som är det vi för tillfället kallar lilla vattkoppsprickiga BabyB) Bea mår dock mycket bättre nu och är snart tillbaka i samma gammla härliga tokbusiga form.
.
Tack så otroligt mycket för er träningspeppning och tips! Preciis vad jag behövde:)
Jag blir såå glad över alla hälsningar som ni finingar lämnar.

Återigen - tusen tack!!!
.

Ha en skön söndag!

Psst, Har fått några frågor angående ljusslingan i sovrummet. Den är j riktigt fin för det finns både lampknapp +lamporna går att byta om de går sönder. Det är samma sort på den som den som hänger nere i hallen, men jag vet tyvärr inte vad märket heter. Köpte dem för flera år sen i en numera nerlagd butik i Småstaden. Om det är någon som vet vad de heter så lämna gärna en kommentar!!

9 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
å vilket fint påskris ni har!! Nu blev jag sugen på att påskpynta.
Ha en fin dag!

MITT VITA HUS sa...

Åh vilken påskfeeling:) Ja visst är det skönt med sommar tid, yippiiiiieee:) Söt liten prickig tjeja:)

Slinga är urfin i sovrummet! Ha en underbar dag med dina! Stor kram Mia <3

Anonym sa...

Hej!
Ni ser ut att ha en riktig påskBea med söta små fräknar!
GLAD PÅSK!
(Åhlen har jättesöta blommiga ägg kostar 29 st, ägget på bordet är lite annorlunda modell,fint)

Line fra huset på landet sa...

Å hjelp! Med den tittelen du har på innlegget idag så går jeg nå og synger på låten "Sommartider hej hej, sommartider" her på hytta på påskefjellet.
Familien blir snart gal av det tenker jeg :D

Forresten, så godt å høre at lille Bea har fått noe mot kløen! Det må være forferdelig å klø sånn! Jeg har forresten sendt en pytteliten pakke til henne ;), men posten sender den ikke videre før imorgen. Hun har den en gang uti neste uke tenker jeg ;)

God påske til dere. Og du..du ser uforskammet både fresh, sporty, slank og vakker ut som trebarnsmamma...OG med den minste med vannkopper.

God klem,Line

Linruz sa...

Åhh så söt hon är lilla Bea i sina prickar.
Skönt att höra att hon känner sig piggare.
Visst är det härligt med ljuset och sommartid?
Ha en fin söndagskväll.
Kram kram Lina

Vilmelinas liv - Ellen-Marie sa...

Hei!
Har fulgt bloggen din en stund og er inspirert og fascinert av bildene og interiøret ditt! Rent og starmt samtidig somd et er varnt og mysigt:) Kommer til å følge med - håper det er ok at jeg har lagt meg til som følger!

God påske!
-E-

Emelie sa...

Idag bara måste jag lämna några rader efter mig innan jag smiter härifrån. Alltid lika härligt att titta in här hos dig! =) Min rycks med av fart och fläkt, vardag och lyx, inredning och trender...Härligt!

Önskar dig en härlig vecka!
Emelie

Cecilia sa...

Hej,
Jag har aldrig förr kommenterat på din sida, men kikar in här minst en gång per dag och har gjort det under ett par månader. Gillar verkligen din sida!
Nu undrar jag var den fina govlampan som syns i bakgrunden kommer ifrån. Letar efter en liknande, fast svart.....Hoppas att du vill svara!

Hälsningar från Cecilia

Diana Westöö sa...

Ja, härligt med sommartidstart!
Vad uppfriskande med utslaget ris, det var riktigt fint med turkosa ägg.

Jag skulle gissa att den där ljusslingan kanske kommer från Konstsmide, Markslöjd, Watt & Weke eller möjligtvis House Doctor. De har i alla fall haft en massa möjliga sorter med denna typ av dekorationsljusslinga i ett par års tid.

Önskar dig en bra start på den nya veckan :)