torsdag 15 april 2010

MIN FINA SKATT & JAG

-
.

..,I Tvsoffan i morse: En glad Flisan med Inbakade flätor och i ny söt vårklänning från det fina engelska märket Caramel Baby & Child!

Hej Torsdag!

Oj vad dagarna rullar på nu! Kan ni fatta att redan är i mitten av april??? Jag kan det då  inte för det innebär ju också att bröllopet närmar sig med stormsteg!
Det ska bli så himla mysigt  att få gifta sig och jag längtar verkligen massor till dess:)
(Ringen som jag tittade på igår blev jag jättenöjd med. Skönt att känna så, då man faktiskt ska ha den där ringen  "i både nöd och lust" sen!;)

"Kökets Dagens": Nya blusen Wigwam från Odd Molly (med "draperier", broderier och pärlor på axlarna - fint!) jeans Nudie, linne Gina Tricot och Humanityarmband från Creative Lounge.

Nu måste vi gå ut, för här är det Hantverkare i huset och det känns hur stökigt och dammigt som helst för tillfället!
Usch - Imorgon blir det en rejäl storstädning känner jag:)

See You!


.

15 kommentarer:

Unknown sa...

Halloj!
Vad snygg du är i din nya Wigwam blus :)
Själv så har jag beslutsångest, har på lunchen varit och provat 2st jätte fina tunikor/klänningar och det var just Oddmolly Wigwam powder & Grey.
En av dom ska jag köpa men har inte riktigt bestämt mig ännu ;)
Du var iallafall super fin i din lilla gråa.
Ha en fortsatt bra dag
Kram kram

Stämningsfullt sa...

Lika fina som vanligt :)
kram!

Charlotta sa...

Ni är verkligen fina båda två! Jag läser din blogg regelbundet men brukar inte kommentera. Vill passa på att säga att din blogg ger mig härliga känslor. Ditt hem är vackert, du är skitsnygg och din text är uppfriskande.

Sedan tror jag jag anar att du bor i staden där jag föddes ;-) men flyttade från vid fem års ålder

All lycka till inför bröllopet!
hälsn Charlotta

Inrednings Companiet sa...

Oj, vilken härlig blogg du har!!!!!!!!!
Helt i min smak, du hamnade som Favorit hos mig på en gång.
En av mina anställda rekomenderade din blogg, med anledning av att vi håller på och letar med ljus och lykta efter roliga annorlunda klädmärken. Butiken har fnnits i sex år och är en "LIVSSTILSBUTIK" med inriktning på inredingsdetaljer. Vi håller nu på att utöka butiksytan och har då bestämt oss för en härlig mix av snygga annorlunda kläder.
Jag kontaktade ChillNorway omgåede i hopp om ett samarbete, allt tack vare din blogg. Hoppas nu på ett möte :)

I´ll be back

Lotta

Anonym sa...

Vilken härlig blogg du har, verkligen inspirerande,snygg inredning och vackra kläder.
Läste att du joggar 2ggr/vecka. Är det sant,du tränar inte mer,hur kan du vara så smal och se så tränad ut? Odd Molly är min favorit,tunikan är JÄTTE snygg. Din sköna blogg kommer jag att återvända till. En favorit!!!! Rita

Anonym sa...

Snyyygg du är Philia :-) Jag måste säga att du ser ut att vara i fin bröllopsform! Du skrev nån gång att du ville bli mer vältränad, men du ser hur som helst fit ut. Tycker jag :-)
En sak som jag är lite nyfiken på är: Hur tar du bilderna på dig själv? Är det självutlösaren på kameran eller är det nån som hjälper dig? Bara en nyfiken undran.... Ha en toppenkväll o tack för en alltid lika underbar blogg! Kram Ulrika

Jessie sa...

Åh vad söt hon e lilla Flisan,en riktig liten modell hihi!Blusen är verkligen jättefin!
Ha en skön kväll!
kram Jessie

Linda sa...

Fin blus, som vanligt =) Är Flisan verkligen bara 5 år?? Jag tycker hon ser så himla "vuxen" ut i ansiket. På bilden från idag skulle jag lätt kunna gissa att hon var ca 9-10 år.

Line fra huset på landet sa...

Så fin og voksen Flisan så ut idag :) hun ser jo ut som en riktig tenåring! Før jeg leste for en stund siden at Flisan faktisk bare er 6 (?) år, så hadde jeg trodd hun var kanskje et par år eldre. Hehe. Lang og flott jente, og vakker som sin mor.

Men hva i alle dager trenger dere håndverkere til ? dere har vel ikke mer å renovere dere ? ja, bortsett fra det gjerdet på takterassen som må vente til det blir malt som du nevnte for et par dager siden ;)

Nei, nå skal jeg sy litt mer englevinger jeg:)
Det må jeg si, P. Helt utrolig hvor mange som fant veien inn til meg når du hadde vist fram vingene til Bea. Det tok helt av. Jeg er jo ikke vant til slikt jeg.. jeg som er forholdsvis ny blogger.. på tredje måneden nå.

Jaja...nå får jeg jammen se å dra fram symaskinen her. Tror det skal bli en stor kopp med deilig te også jeg;)
God klem, Line

Anonym sa...

Ååå den Odd Molly-toppen var fiiin! Me want!

Klem Kristine

Järnladyn sa...

Åh vilken fin blus, har faktiskt inget OM plagg, men sen jag har följt din blogg så har jag blivit nyfiken:)
Trevlig helg!

Marie sa...

Superläcker som vanligt när du visar dina kollekioner! (Låter jag som en kille nu?:) Kan du SNÄLLA SÖTA svara på en pytteliten fråga till…?
Jag undrar så var man kan få tag i era otroligt läckra sänglampor i ert sovrum. Med plexiglas och vit skärm. Jag hoppa på svar… Lev gott och jag hoppas solen skiner lika mycket på dig som den gjort här i Skåneland. Kram Marie från Skåne

LOPPISLIV sa...

Godmorgon P! Så snygg hon är i nya fina OM blusen, härlig den gråa färgen, den gillar jag. Lilla Flisan ser så stor ut där hon sitter i soffan. Fina bilder på ert hus i tidigare inlägg, kul att se lite hur det ser ut utanför också. Ha en underbar fredag. Kram Paula

Anonym sa...

Hej P
Du ser ut, att ha hittat formen inför kommande Högtidsdag!
Söta Flisan har inte trillat långt från äppelträdet!
Är de inte så de heter??
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Så utrolig fin blogg du har!!

Siv