torsdag 8 april 2010

RANDIG LYCKA

.

Dagens Bea - randig från topp till i trikåer från Pop! (Visst är det härligt, för oss som gillar rosa, att Pop börjat med randigt i den färgen igen:)


Halloj!

Solen strålar idag över Småstaden! Här har på morgonen även lilla Beabus varit på ett strålande humör och farit omkring och hållt låda + klättrat precis överallt...Puh!:)

.
Beabus tidigare i morse. Våtservetten som hon slängt lite nonchalant och snyggt över axeln skulle absolut ligga så! Jag fick inte ta bort den.

Lycka för mig!!! Finns det något ljuvligare än en liten sprallig 1:åring i trikåer med en underbar hängig blöjbak?

Soffan är ju ett fantastiskt ställe att klättra i! Upp och ner, upp och ner....

Nu ska vi ut i trädgården. Skatterna fick en stor gunga igår som nu ska upp i päronträdet! Päronträdet som faktiskt är ganska högt - Wish me luck!:)


Ha en härlig dag!


Psst,  Jag har en del frågor kvar som jag inte hunnit svara på än såg jag! Jag svarar på dem senare, promise:)


.

18 kommentarer:

Olivia sa...

Rosarandigt med POP, synd att man inte har någon liten gullunge i familjen att skämma bort :)
Förövrigt ÄLSKAR jag randiga kläder och skulle helst vilja klä mig i det dagarna i ända.

Kul med besvaring på frågor, jag har en fråga som jag ställt ett par gånger. Jag vet inte om du har sett det eller inte, men jag undrar så innerligt vad du har för teckenssnitt och hur man fixar det till sin egen blogg, jag har nämligen hört att det kan vara lite klurigt med det. Men jag vill gärna göra ett tappert försök om du "orkar" förklara för mig hur man gör ^^

KRAMISKRAMAR I MASSOR // OLIVIA ♥

Anonym sa...

Kunde inte heller motstå den rosarandiga byxorna till min lille kille!
Kombon rosa och turkosblå (som i tröjan) blev en hit!!

Philia sa...

Hej Olivia - Det kan jag svara på direkt sötis! Typsnittet heter Century Gothic och du går in i Html koderna och tar bort valt typsnitt och skriver dit Century Gothic istället!
Lycka till!

Kram P

Designing good life - Sarah sa...

Vilken liten sötis! Knallig rosa är härligt.

HOUSE of ADELA sa...

Hon är underbart charmig!;)

kram Adela

Marias Collage sa...

En riktigt söt karamell! Ja de randiga POP är ju härliga klassiker, kul med lite knalliga färger också. Lycka till med gungan ;-)

Anonym sa...

Får hur mycket inspiration som helst av din blogg, tycker det är mysigt att bara kika runt bland dina gamla inlägg! Tänk om man hade en sådan här fin "bilddagbok" om sitt liv, fullt med ljuvliga bilder. :)

Kram Sanna

Emma Lundbladh sa...

Vilken liten sötis!
Bilderna i det föregående inlägget, så lik Flisan är sin mamma tycker jag!

Kram Emma från Kastberga

Anonym sa...

Vilken söt randig Beabus du visar idag. Kanonfoto - tänk vad många fina bilder du har tagit på henne (kanske en del tack vare din fina blogg). Roligt för henne att titta på när hon blir "gammal". Hoppas du svarar på min fråga om dina lampor, både bordslampa i hall och lite överallt + var du köpt Tolomeo som levereras direkt till din dörr. ha en ljuvlig dag i päronträdet. önskar Marie från Skåne

Line fra huset på landet sa...

Søte Bea! Hun er kjempesøt uansett hva hun har på seg:))
Min lille toårige jente har faktisk akkurat det samme antrekket fra Polarn o Pyret. Men min hadde i rødt og hvitt.
Pop har masse fint, og gøy at de har matchende til mor og barn til og med.
Inatt har veslemor S holdt meg våken. Hun hoppet opp og ned i sengen sin og ropte på meg til jeg kom. Så skulle hun absolutt sove i mamma og pappas seng, og jeg var aaaltfor trøtt til å drive barneoppdragelse akkurat da. Men det verste var egentlig at da hun fikk komme inn til oss, brukte hun sengen som trampoline en stund før hun sovnet utmattet. Puhh...FOR en natt!!
Hehe..kan tenke meg BabyB er aktiv ja. Godt å se at hun er frisk igjen!!

God torsdagsklem til dere begge;)
Line

Anonym sa...

Hej! Älskar din blogg. Har en fråga jag hoppas du kan svara på. Vi ska göra om våran fasad nu i vår, och har också ett putsat hus, har tänkt att ha det vitt men tycker det är svårt att få rätt brytning. Den vita färgen på erat hus ser jättefin ut, vet du vad den heter?
Tack på förhand Therese

Camilla sa...

Men vilken sötnos, fast så är jag också stucked i allt som Polarn erbjuder :-)
Fin blogg, hit kommer jag gärna igen.
/Camilla

Anonym sa...

Vilken sötnos hos är! :)

Jag har en liten fundering...er vackra randiga matta; vart kan man inhandla den? Är på jakt efter den perfekta mattan men letar utan resultat...

/ Evelina

Johanna sa...

Sicken sötis! POPs kläder är superfina och bra lekkläder. Används flitigt här hemma!

Karin L sa...

En fråga. Vilka mode- och inredningstidningar läser du? Vilka får du bäst inspiration från?
Karin L

Therese sa...

Hei. Jeg har fulgt bloggen din en liten stund og jeg må bare si at den er en kjempeinspirasjon! Jeg gleder meg hver gang jeg går inn på den for å se hva du har lagt ut. Det jeg egentlig skulle fortelle er at jeg har en liten gutt på 16 måneder som så og si er prikk lik din lille Bea, bare at han er en gutteutgave. Det er helt sykt hvor like de er faktisk. Det er nesten så du burde sett et bilde av ham :-) men jeg har ikke noen blogg...enn så lenge. Jeg kan jo alltids sende deg en mail om du vil ;-) Ellers ønsker jeg deg lykke til med de siste bryllupsforberedelsene. Har dere forresten booket fotograf ennå? Et tips jeg har som noen venner brukte er Paulina Westerlind - pwfoto.com - hun tar fantastiske bilder, men du kjenner kanskje til henne allerede? Ha en fin kveld! Hilsen Therese

AnnaGbg sa...

Söt tös i söta trikåer! Du har en Beabus och jag har en Bossebus hemma:-) Läser din blogg dagligen och tycker att du har fin familj och fint hem, tack för all inspiration!

Anonym sa...

Millan: fin lampa (den på golvet), var kommer den ifrån?