lördag 22 maj 2010

HONEYMOON

.

Hurrey - Jag är ju på honeymoon med mannen i mitt liv!:)


Hej Pingsthelg!


Gårdagen var riktigt skön och började med några timmar vid poolen, sen hemmalagad smaskig carbonara uppe i vårt lilla kök till lunch, en lång siesta och efter den en tripp in till huvustaden på Aruba; Oranjestad. En mycket märklig liten stad faktiskt om ni frågar mig. Full av mycket tjusiga märkesbutiker som bla Gucci, Louis Vuitton, Bvlgari etc blandat med billiga fastfoodrestauranger och kasinon kryddat med lite västindisk "laidback" stämning, pastellfärgade hus som hämtade från Grönalund, holländska souvenirbutiker och fiskebåtar!



Chockad Beabus i hotellets nästan iskalla frukostmatsal!:) (Det pendlar verkligen mellan tokvarmt - iskallt när man kommer in i de mycket airkonditionerade rummen här på hotellet)



Ny korallfärgad bikini från Twilfit med gulddetaljer invigdes idag. "Kattmammamagen" (jag och en vän brukar skoja om att efter att vi fått våra skatter så hänger magen när man står på alla fyra likadant som magen på kattmammorna i stallet, där vi hängde när vi var små hihi) har burit 3 älskade små skatter och jag är stolt över den som den är. Den har ju faktiskt skapat liv!



Poolhäng i paradiset med Beabus på stora sköna divaner!



Duschad och klar för en tur in till staden. Maxiklänningen är från Malene Birger hemklickad hos Redhe of Sweden, flätat skärp från MQ och min väska kommer från Mullberry.



Inne på den mycket stora och läckra Ralph Laurenbutiken i Oranjestad där interiören helt gick i passande kolonialstil med mörka möbler, ljusblå väggar och vita golv...



Mitt inköp på Ralph Lauren - nya sköldpaddsfärgade solisar!

,
Bea och jag gör en skön svalkande glasspaus på favoriten Häagen-dazs!


Denna otroliga vy mötte oss när vi återvände till hotellets restaurang på kvällen! Kan det bli mysigare???


Kvällen avslutades i loungen efter en, åter igen, helt fantastisk middag på hotellets restaurang: The pirates Nest. I handen håller jag ett av mina semestermåsten - Iskall Pina Colada! Mmmmm:)

Nu är det åter morgon (jag är fortfarande fantastiskt morgonpigg så det passar ju perfekt att blogga när de andra sover!) och det är bara att hoppa i bikinin och sen ut och slänga sig i de härliga vågorna här utanför!:)

Njut dagen!


KRAM

.


18 kommentarer:

Under min himmel sa...

Vilket Paradis!! ;)

Kram S

tessan sa...

you look fab. Du gör helt rätt i att vara stolt över din kropp! Superfin stil har du också, och njuta av livet verkar du. Fortsätt så! Kram

a piece of happiness sa...

Det ser alldeles magiskt ut. Förstår att du njuter.
Avundsjuk? Javisst men för den skull unnar jag andra människor livet.

Så vitt jag ser är din mage platt som en pannkaka. önskar jag hade en platt. ;)

Skitsnygg klänning!!!

LiseLotte

Natasha @ Northern Light Design sa...

You look great and so Happy, I hope you are having the time of your life!
If you have time / layover in Miami, let me know, I would be HAPPY to show you and your family around for a day!!

Northern Light!

Anonym sa...

Ser aldeles vidundelig ut!!!

Tror jeg og min kjære bodde på nabohotellet i 2007. Det er på lowrise delen av stranden, ikke sant?
Det hotelet jeg tror dere bor på husker jeg hadde veldig stilig interiør. i forhold til de fleste andre hotellene i området i allefall.
Synes det var fantastisk å feriere på Aruba. Vannet krystallklart, og alt så rent og pent. Og ikke minst, luftfuktigheten langt mer behagelig enn i østen.

Har fulgt blogen din sporadisk en stund, og liker den veldig godt!

God ferie videre!

Hilsen fra Silje i Nordens Paris (Tromsø-Norge)

Anonym sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på! Aruba verkar onekligen helt underbart!

Visst ska du, och alla vi andra mammor, vara stolta över det faktum att vi burit våra barn med allt vad det kan innebära för våra kroppar och det är nog det du kanske avser att säga i ditt inlägg, men att tala om att man har en hängig "kattmammamage" och sedan lägga ut bilder på något som närmast är att betrakta som en planka är mina ögon lite märkligt. Givetvis är vi väldigt subjektiva när det gäller den egna kroppen men ändå ...

I övrigt tycker jag att din blogg är mycket inspirerande!
Ha en fortsatt underbar honeymoon! :)
/Maria

Anonym sa...

Håller med Maria ovan. Man kan tro att du aldrig fött barn när man ser din extremt platta mage. Ta och kika lite på oss andra mammor på stranden, så förstår du nog. Märkligt att du tycker så om din kropp...

I övrigt verkar ni ha det helt fantastiskt, min familj har oxå en underbar resa att se fram emot, bara 5 veckor kvar nu....

/Greta

♥ Monica ♥ sa...

Ser ut som om dere har det supert. Noen jeg kjenner var på Aruba i februar og elsket det. Kos dere masse videre og ha en fin pinsehelg.

/Monica

Jeanette sa...

Vilken härlig resa ni verkar ha, njut njut!
Jag förstår precis vad du menar med "Kattmammamagen" för jag har en likadan! Den är platt som en pannkaka då jag står upp men om man ställer sig på alla fyra så hänger den som på en katt mamma. Den blev så efter att jag födde min trea för 1,5 år sedan.

Line fra huset på landet sa...

Takk for at du deler Petra:) Kjempefine bilder, og det både ser og høres ut som dere har det aldeles nydelig. Godt er det!
Jeg digger sandalene dine fra Friis & Company:))

Ha en fin dag i solen, på stranden og med dine kjære:) Her på Østlandet i Norge idag har det vært herlig sol også og varm temperatur. Men i ettermiddag/kveld kom det litt regn. Jeg selv håper på en solskinnsdag imorgen, for da blir det planting av blomster som skal i krukker og kurver foran inngangsdøren vår..og maling av noe nytt jeg har snekret;)

Good klem fra Line

Anonym sa...

Skulle vilja se en bild på kattmammamagen.
//Frida

Anonym sa...

Hej P
Idag blev det både promenad och löpning och städning av vår husvagn, ja jag är en Västkustenfantast älskar Fjällbacka Havet saltvatten krabbor segel/segelbåtar skaldjur av alla sorter.
Din nya bikini från min favvobutik, gällande underwear!!
Ha de fortsatt bäst!!

Anonym sa...

Du har då aldrig sett en kattmamma-mage!!?

Anonym sa...

Hallå där!

Åhh vad härligt ni verkar ha det! Får lov att säga grattis till giftermålet också!

Jg har tittat en del på din blogg, jag gillar den! Du har en bra smak som tilltalar mig! En annan sak som jag också tänkt på är att dina bilder är i så bra kvalitet, vill veta vad du använder för kamera. Är missnöjd med den jag har och vill byta!

Ha en fortsatt underbara resa å berätta gärna om din kamera när du har tid och lust!

Soliga hälsningar från Sverige!

/Pernilla

Blogg by Maliin Stoor sa...

Underbart!!

Njut vidare och ha det så gott


Maliin

Anna-Panna sa...

Hahahaha...är det SÅÅÅÅ man ska kalla magen. När jag är och tränar...o står på alla fyra o har en stor tröja som hänger så jag kan kika in vid brösten..då ser jag den där jäkla kattmammamagen - och blir alltid lika förvånad. För som sagt, ståendes så ser det inte alls ut att finnas lika mkt "daller"...

Jag förstår vad du vill få fram, att hur man än tränar och ser smal ut, så är den för evigt uttöjd, vilket syns vid vissa tillfällen.

Underbara bilder, underbara kläder, UNDERBART STÄLLE! Blir så sugen på att göra nåt liknande, dock ett litet privat borgeligt bröllop o så satsar vi pengarna på en resa. Men vi har två barn o det kostar. Helst åker vi nog själva...men klarar man att vara utan barnen? Fast man vet ju att de har det bra ändå. Ser helt otroligt underbart ut!!

Njut av semestern.
Kram

Anonym sa...

Hej!
Gillar verkligen din blogg men måste erkänna att jag blev lite smått besviken när jag läste om din mage. Har själv fött barn för 7 mån sedan och hade jag haft din mage nu, oavsett om den hängt lite i vissa ställningar, så hade jag skrattat mig Lycklig!! Du kan väl knappast bli smalare...
Njut av semestern och din fina kropp!

Anonym sa...

Jag vill också ha en kattmammamage och små fina skatter :) Det är vackert när det syns att kroppen använts och att man levt! Du är jättefin och har en helt underbar klädstil.

Kram