tisdag 25 maj 2010

LYCKAN KOMMER, LYCKAN GÅR OCH...KOMMER TILLBAKA!

.
.Lycklig Lycklig och nygift mamma i maxiklänning från Ilse Jacobsen, inköpt förra sommaren.

Eagle Beach Aruba kl 15.30

Just nu är det siesta här efter åter en underbar dag på stranden med en riktigt smaskig ungsbakad pizza till lunch! (All mat på denna ö smakar förresten himmelskt! Förstår inte hur de alltid får till det, både när det gäller snabbmat som lyxigare restaurang ? Allt som gäller mat är dessutom väldigt renligt och de har kontroller  i restaurangköken hela tiden. Det går tom att dricka kranvattnet här, som smakar hur gott som helst och därmed går det alltså bra att äta alla goda solmogna grönsaker och frukter! Fantastiskt!:)

På beachen idag kl 11.15. Dagens: skön bomullsklänning från HM som matchar bikinin. (Om ni tycker att jag är blek efter en vecka i Karibien, så kan jag berätta att det stämmer och att jag verkligen passar mig för solens brännande strålar. Spf 30 gäller!)




Denna nya av Petter vill jag tillägna min Mr B idag!

Många är vi som får uppleva livets berg och dalbana. Just nu befinner jag mig i en  lyckobubbla men ni ska veta att jag vet också hur det är att vara  riktigt nere. Därför kanske jag gläds extra över min situation just nu och uppskattar det jag har! Kanske man måste varit utan lyckan en stund för att verkligen se den igen sen? Hur som helst så hoppas jag  att du som just nu kanske känner dig svag kan se ljuset längre fram, för det kommer bättre stunder, var så säker!:)


KRAM


.

31 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så hemskt mycket för dom orden, det värmde mitt lilla frusna hjärta idag! Hoppas verkligen (och tror innerst inne) att du har rätt när det gäller lyckan...
KRAM

Michelle sa...

Det ser så härligt ut för er!!! Blir lite avis men gläds ändå med er!

Hoppas ni får en härlig fortsättning på bröllopsresan :)

Anonym sa...

Det var väldigt fint skrivet av dig! Jag är väldigt lycklig men det finns säkert någon som läser detta just idag och får lite styrka av dig.
Du har en fin blogg som jag tycker väldigt mycket om.
Kram till dig och dina kära!

Anonym sa...

Hej P
Vila idag från Löp.Oj de va allvarliga toner idag! men viktiga efter regn kommer sol! om vi inte mådde dåligt ibland så visste vi nog inte vad verklig lycka var!!
Sorg gjorde mig uppmärksam på löpning dess, endorfiner fick mig att orka,och gissa vad lycklig jag är att upptäcka alla fördelar det drar med sig, inget negativt!!!alls

Stjärnor & Champagne sa...

Bra ord....Vi är alla människor och oftast lika=). Reportaget var jättefint/ Kramkram Anne

Under min himmel sa...

Jag tycker också att det var väldigt fint skrivet av dig.. jag vet att du berättat att du varit själv med dina 2 andra barn ett tag innan du träffade din man...
Du får gärna kika in hos mig och säga Hej.. ;) Har läst din blogg länge nu och blivit med blogg för några dgar sedan.


kram

Tess på Tilda och Mamma sa...

Underbara ord du delar med dig till oss trogna läsare.Var tvungen cykla till affären och kika på reportaget från erat hus, super snygga bilder och bra skrivet. Har länge anat var ni bodde min stora syster och hennes famij flyttade från eran stad för va 2 år sedan efter att ha bott där i 10år ca.Hoppas ni får en fortsatt härligt smekmånad och ta hand om varandra.Kram Theres

Anonym sa...

Jag längtar också efter att bli glad igen... tack för dom orden, man hoppas och det kanske ljusnar, men just nu är allt grått i en jämn skala...

Jag skriver på en bok om min stora kärlek som är min stora sorg...

Var snäll med varandra, var rädd om varandra...

/Ella

Anonym sa...

Underbart ni har det, så härligt!
Gotta er riktigt så ni kan leva på det länge.
Jag är i samma sits, har gått igenom jobbiga tider och allt såg svart ut och sen total vände det och nu har jag ett underbart liv, mycket bättre än jag någonsin kunde tänka mig.
Kramar från Bodil i USA.

Anonym sa...

Vilken tur att det finns någon som aktar sig för solens farliga strålningar. Var nyss på information om solkrämer och då var det en professor där och han sa att huden åldras 82% mer den dag då man är i solen gentemot om man inte är i solen...

Anonym sa...

Många kloka ord. Är säker på att du får fräsch somrig färg i alla fall, trots spf 30. Det är underskattat med solskydd tyvärr tror jag.
MEN- vilket härligt reportage i Plaza. Nästan lika inspirerande som din blogg. Nu fryser vi igen här i Sweden. Åtminstone i Skåne. Tar ni mer er värmen hem, snälla??
Kram Sara

Anonym sa...

Ja, läser dessa tänkvärda ord med tårar i ögonen. All lycka till dig! Maria

LOPPISLIV sa...

Hej hopp Petra! Så sant så sant. Livet går upp och ner, kanske just för att man verkligen ska känna och njuta av lyckan när man äntligen har den. Jag är likadan..hihi sprayar med hög solskyddsfaktor, man blir brun ändå, tar lite längre tid bara, man slipper bränna sig och behåller färgen mkt längre. Bara fördelar tycker jag...Ohhh jag måste bara kommentera, reportaget i Plaza var sååå fint, så roligt för nu har jag båda artiklar från dina hem sparade, tyckte ditt förra hem var väldigt vackert också. Förhoppningsvis får vi se mer i framtiden, så duktig på inredning som du är. Kram på dig nu och ha det gött Karibien...//Paula

Anonym sa...

Bra att du kan se alla spektrum i livet. Ödmjukhet är ett fint drag...

Har oxå upplevt berg o dalbanor. Sorgen är som en triangel som snurrar i bröstet. Först snabbt med taggiga hörn, sedan långsammare och hörnen slipas ned. Jag lever oxå lyckligt idag, och har det nog lika fint o bra som du, med kärlek, barn o vackra ting...;) Men jag ömmar alltid för de sorgsna...

Ska snart spendera 4 veckor på varma breddgrader. Satsar oxå på spf30, och kompletterar med BUS istället. Får jättefin färg på det sättet.

Njut dagarna nu.
Kram/Tilda

Kerstin sa...

Så fint skrevet av deg. Det er virkelig sant. Det fikk meg til å tenke meg om ekstra idag. Alt det flotte jeg har rundt meg, og så er jeg jo frisk igjen. LIVET ER HERLIG!
Ha en toppers dag og kos dere masse i solen :)
Kerstin

Anonym sa...

Fint skrivet tycker jag!

Tycker det ser så härligt ut på er smekmånad och det är spännande att läsa dina inlägg, kul att få veta lite mer om ön.

Du har fått fin färg tycker jag, ser riktigt snygg och fräsch ut på alla bilder och är smakfullt klädd på stranden. Kul med lite strandinspiration inför sommaren :)

Sofia

tina sa...

TACK för kloka ord du har helt rätt!! Du ser så freshig ut som en solmogen frukt och man beöver inte bli peppearkaka för man är borta i solen man ska passa sig och du ska nog se att du har bränna när du kommer hem til svedala igen till oss blekisar!! Ta hand om din ljuva lycka njut och sug i dig man får aldirg för mycket av den varan och då har men även ett reservlager för om det blir neråtbacke någongång!!
Take care of you all!!
Tack oxå för en ljuvlig blogg och du delar med dig av allt din fina familj barn hem underbart!!

Tina

Unknown sa...

Jätte fint skrivet!
Fortsätt njuta av att vara i din härliga lyckobubbla :)
Och fortsätt njut av er bröllopsresa :)
Ni ser ut att ha det underbart, och du ser super fräsch ut!
Tack igen för en toppen blogg
Kram Fia

Jannice sa...

Söta du så fina ord och guuuuuud så glad jag blir när du skriver det där med att inte sola!! Idag vet man ju hur farligt det är... och tro mig jag vet vad jag pratar om!! Nääää choklad brunt är sooooo last year (läs 80-tal)

Du är gudvacker pinglan!

kram o ha en fortsatt underbar semester.
jannice

Prinsessan sa...

Du är fin som tänker på andra när du har det så underbart och förtjänar all lycka!
Kram C

eva sa...

VAD FINT DU SKRIVER.DET VÄRMER GOTT.NJUT!

KRAM EVA

Anonym sa...

Hej tjejen!

Ibland undrar jag dock varför folk åker på solsemester om man inte har tänkt bada & sola? :) Då hade ni ju lika bra kunnat välja stadssemester i New York eller något liknande. Vi har rest i Karibien och det finns inte mycket annat än sola, bada, shoppa och äta gott.

Hälsn. En annan mamma

Anonym sa...

Hej Aruba!
Fin blogg har du och en fin personlighet. Ödmjukhet är nog en av de viktigaste egenskaperna en människa kan ha. Förstår verkligen att du är i en lyckobubbla just nu och det tror jag verkligen du är värd. Ha en alldeles fantastisk bröllopsresa!

Kram Carolina.

Ica sa...

Tycker du är mycket förnuftig P! och mycket inspirerande :-) Längtar efter nästa inlägg!
Ha det alldeles underbart under ditt parasoll i din lyckobubbla!
Kram Ulrica

Anonym sa...

En annan mamma: Men det är ju det hon gör, solar o badar, MED spf 30!! =)

Line fra huset på landet sa...

Så fint skrevet P! :)Jeg vet akkurat hva du mener. Vi har det vel slik alle sammen innimellom.
Men det er godt at du er inne i en lykkeboble akkurat nå. Det er deg vel unt! (altså..det fortjene du:) )
Akkurat om dagen er jeg også i en lykkeboble...min eldste datter ser ut til å være helt! frisk fra sin forferdelige sykdom! :))

God klem fra Line

Bella sa...

Fint skrivet, tror verkligen det är så att man behöver haft sina svackor i livet för att verkligen uppskatta och glädjas när livet är på topp, lätt att man tar livets goda för givet annars...

Härliga bilder från Aruba, fortsätt och njut och ta tilvara på dagarna :)

Kram Bella

Anonym sa...

Vilken härlig blogg detta är, gillar verkligen alla fina bilder!!

Anna Sjöberg sa...

Tusen tack för de underbart kloka orden!
Ödmjukhet är verkligen en fantastisk egenskap och den har DU verkligen!!

Njut av LYCKAN - det är du verkligen värd!!!

Stor kram från Anna

Anonym sa...

Har precis läst vad du skrivit dom senaste dagarna o jag håller med att man ska vara snäll mot sina "systrar" säg nått snällt o gör någon glad istället...och jag måste bara få säga att vilken grym kropp du har ef tre barn jag väntar mitt andra o jag är inte i närheten men jag ska ha dig som en inspiration...inte bara när det gäler din inredning som är precis i min smak. Vill även passa på att gratta till din vackra bröllop o din underbara smekmånad...inte ett dugg avundsjuk =).
Kram o lycka till med allt// Ulrika

Anonym sa...

Takk for ordene! Jeg ble rørt når jeg leste hva du skrev. Jeg sitter her med et knust og skuffet hjerte. Men, innerst inne har jeg håpet på kjærligheten, selvom det akkurat nå føles veldig tungt.

Klem Elisabeth