lördag 29 maj 2010

MRS JETLAG

,



Det första som åkte fram när skatterna somnat igår kväll: Nya Plaza med vårt reportage, gott vatten (är så törstig hela tiden, viktigt med vatten!) och delikat  svenskt smågodis!


Hej Sverige!

Vilken fantastisk smekmånad vi haft, honey H och jag! Aruba kan jag verkligen rekommendera till den som är sugen på en liten tripp till Västindien. Helt fantastiskt underbar ö med allt man kan önska om man önskar avkoppling, easy living, sol och bad (Ja,  och det går att njuta sol och bad utan att bli bränd eller särskilt brun hihi)


I heta Oranjestad för ett bara par dagar sen! Tiden går så fort!!! (På bilden: oversized t-shirt Vero Moda, shorts Boomerang, väska Mulberry och träskor Gul & Blå)

Men åhhh, vad det är skönt att vara hemma igen ändå!!! Hemma i Småstaden med hela flocken samlad  och med alla "mina små lamm" hos mig. Jag har saknat så skatterna så otroligt mycket under dessa två veckor vi varit ifrån dem.


Åter väntan på ett plan vid mellanlandningen på Curacao igår. Beabus visade sig vara en liten ängel att ha med sig när man reser! Sov sig igenom den mesta flygtiden. Duktiga duktiga lilla skatt!


 Min älskling! Hemma i köket igen hjälper Flisan mig att göra omelett till frukost. (Jag har blivit liite "hotelfrukostskadad" tror jag och önskade bara omelett till frukost idag. Annars brukar det alltid vara smoothie och rågbröd som gäller!)


För tillfället så går jag på nån slags extraenergireserv, för jag kan lova att jag har inte sovit många timmar de senaste dygnen. Det är nog den klassiska jetlagen som drabbat mig!

Just typiska symptom, enligt wikipedia, för jetlag inkluderar detta:
.
Trötthet X Yeeeeesp
.
Förvirring och yrsel X Vem är du? Vem är jag? Vad är det som luktar bränt i köket? Lalalala?

Illamående och orolig mage - Nej, faktiskt inte..

Huvudvärk X Yeeeah. Come here Treo, my little little friend..

Sömnlöshet X Vadå, jag, vadå, vaken? Vadå kl 04.33???

Irritabilitet X Skvimpel, skvimpel

Irritation X Hmprf!  Jag är väl för sjutton inte sur, jag  bara ser ut så!
 
Nu ska jag gå ut i vår trädgård och njuta men även ta tag i ogräs och annat för jösses vad det växt mycket de senaste dagarna! (Det är såå vackert just nu i vår lilla oas, här mitt i Småstaden, med alla blommande fruktträd och tulpaner. Ljuvligt!)
 
Ikväll hade vi tänkt titta på schlager men det är ju tydligen bara att hoppa nu. Stackars lilla Anna Bergendahl, måste kännas tungt för henne nu med denna enorma besvikelse som man kan läsa om i tidningarna nu när Sverige åkte ur Eurovision..
 
 
Ha en härlig Lördag!!!!


Psst, Om ni undrar hur  jag tyckte reportaget blev så tycker jag att det är helt okej faktiskt!:) Kram
 
 
.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej P
Tänkte först inte kika in men eh!! måste bara kolla!
En härlig löprunda på morgonen med frukost ägg finn chrisp get/brie tomater kaffe!!! frukt
Hoppas er resa hem var OK!
Javisst är det så borta bra! men hemma bäst!!
Ha en go Lördag!!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Välkomna hem!
Kan tänka mig att er resa har varit alldeles underbar! Skönt att vara hemma igen också hos skatterna ;)
Ha en bra dag!
Kram Vanja.

Natasha @ Northern Light Design sa...

WELCOME HOME!
I am so happy for you, that your trip was so great!! makes me want to travel soon....

Have a great weekend!
Northern Light

signerat 71 sa...

Välkomna hem! Kikade på reportaget i Plaza och det såg så fint ut (hallen är ju ännu finare sedan sin makeover, även om det såg väldigt fint ut i Plaza oxå).

Hoppas att solen skiner på er idag - här i Skåne är det ganska kallt. Jag ska ändå byta outfit för att plantera nyinköpt bambu.

Ha en skön lördag!
Kram J

MITT VITA HUS sa...

Välkommen hem:) kul att du själv är nöjd med reportaget, jag är så självkritisk tror aldrig jag skulle bli nöjd:) Hoppas du får en härlig lördagskväll med skatterna dina, förstår att du längtat efter att vara hela familjen igen!

Kram på dig:)

eva sa...

JAG SÄGER OCKSÅ VÄLKOMMEN HEM.SKÖNT ATT RESAN GICK BRA.FÖRSTÅR ATT DET ÄR BRA NÄR HELA FAMILJEN ÄR SAMLAD.
KRAM EVA

Lisa sa...

Såg ditt hem i Plaza och kikar därför in och så ser jag att du har gift dig och varit på bröllopsresa! Vill bara säga att jag tycker du kommit grymt fin form (inför bröllopet kan jag tänka - så himla bra jobbat!) och säga Grattis och önska dig varmt lycka till! Kram ♥ /Lisa

Piffa o Puffa sa...

Visst blev det toppen i reportaget. Så himla fint. Jag skulle aldrig klara av att ha det vitt mer än en dag, sen skulle smutsen komma, snabbt och säkert.
Vet du, mina smycken syns i tv eftersom en programledare har haft det där. Måste nu kika in på SVT och se på en play tv där hon har det,hi hi, himla roligt.
Ha det nu bra i sköna Sverige.
Kramar Anette

Anonym sa...

Ni borde ha skickat Salem al Fakir i stället. -Hälsningar från grannlandet (vi åkte också ut...)

Camilla sa...

Såg ut som ett helt ok sätt att slappa på, tänkte på godisskålen, tidningen och flaskan med vatten :-)
Att ni haft en fantastisk resa tvivlar jag inte på, nu får ni fortsätta er andra resa, den gemensamma genom livet, lycka till!
Kram Camilla

Line fra huset på landet sa...

Så bra flyreisen gikk fint, og ikke minst at lille Beabus synes det er helt ok å kjøre med fly:) det hjelper veeeldig med barn som synes det!!
Gratulerer med reportasje i Plaza. Så GØY! :))

Ja, er det ikke skjønt å komme hjem. There is no place like home...borte bra, men hjemme best.. osv..osv. Slik føler jeg det alltid når jeg har vært ute og reist. Det er alltid deilig å komme hjemtil sine egne omgivelser! Og selvfølgelig spesielt godt å komme hjem for deg nå til Flisan og Trulle tenker jeg ja;)

Ha en fiiin søndag. Håper jetlaget legger seg raskt!;)
Good klem fra Line