måndag 7 juni 2010

30 MINUTER BLANKT

.

.



PUH - Så skönt!

Nej,  jag ser då inte ut som Carolina och jag är tydligen inte lika snabb som henne heller...

30 minuter tog det för mig att springa 5 km. Inte ens i närheten av Gynnings tid mao. Kan ju ha som ursäkt att spåret här i Småstaden, som ligger på en ö och som ni alla som bor i denna Småstad vet om, har 3 jättelånga dödsjobbiga backar (ja, jag vet nog att ni är ganska många i "Småstaden" som brukar titta in här - kul!:) Sådana "Mount Everestbranta" backar har säkert inte Vårruset, så där ger vi Carolina sisådär 5 minuter extra i tillägg. Sen vet man ju att när det är tävling så "speedar man ju alltid på" lite extra, så där ger vi henne 3 minuter till.  Se där: 30 minuter lika under samma förutsättningar, hahaha!;)

(Men jag ska bli snabbare för nu är jag taggad, yiehaaw!)


Nu  blir det massor med grillad kyckling och sallad som sen lunch!



KRAM


38 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...

Bra gjort!

Lilla Korsvirkeshuset sa...

Härligt!!!!!

Kram,
Angelica

Anonym sa...

Hihi ;) Men man måste ta hänsyn till även att Caroline Gynning är nästan 10 år yngre! ;)

Line fra huset på landet sa...

Woohoo. Skikkelig bra Petra! Veldig bra løpt:)
Du er flink, er du!!

God klem fra Line

Hemma hos Katta sa...

Bra jobbat!! Skönt att vara tillbaka i träningsbanorna igen kan jag tänka mig! Själv är jag inte ens i närheten ;)

T.o.m. jag har testat det spåret och det är jobbigt =) Ett ex till mig bodde nämligen i "Småstaden" för ett tag och då pendlade jag fram och tillbaka.

Ha en fortsatt bra dag! Kraam K

Philia sa...

Anonym - Ähum, vill bara påpeka att Carolina faktiskt "bara" är 6 år yngre än mig och inte tio!!!:) Men hon är grym, på alla sätt.

Kram

P

signerat 71 sa...

Hej,
Bra jobbat tycker jag. Du har ju ändå haft uppelhåll en hel månad - det har säkert inte Gynning haft innan vårruset så nu får du ytterligare ett par minuter= Du var alltså bättre än Gynning;)
Kram J

Camillasnyahem sa...

Ja, dom backarna är tuffa!

Vad duktig du är, jag blir imponerad över alla som springer!

Ha en fin dag!

Mrs. b sa...

Bra jobbat!
Här är en till som i detta nu sitter svettig i löparkläderna efter en tur i regnet (måste varva ner lite innan jag hoppar in i duschen).

Signe 1 sa...

Bra jobbat!!:-) Jag är oxå ett löpningsfreak, fick dock diagnosen svår astma just idag efter en tids sjukdom, men det sporrar mig bara ännu mer, det som inte dödar härdar, haha;-)

Kram Sofia

Hanna sa...

Bra Jobbat!:))

Anonym sa...

Inspiration, eller prestationsånget? Hehe, nädå inte får jag prestationsångest. Får vänta tills bebisen kommit ut, då får jag nog allt lite av varje, bara att kika in här och peppas ju :)

Jobba på, snart tar du Carros tider, backar eller ej!
Kram Sara

BLONDETTY sa...

Du är grym! 30 minuter tycker jag är urbra!
Carolina har så långa ben så där kan vi ge henne några minuter till :)

Måste också försöka ta tag i träningen igen. Din blogg är en bra inprirationskälla på alla sätt!

Ha det gott!
Kram
♥♥♥

Anonym sa...

Underbart att du lixom "tar nya tag" efter en månads uppehåll av strikt diet och träning. Det är så himla lätt att bara fortsätta såsa på. Kanske även jag måste ta mig i kragen! Vem passar Beabus när du är ute i spåret?

Camilla sa...

Bra jobbat!! Önskar också att jag var sugen på löpning :-)
Ha en bra kväll!
Camilla

Gro sa...

Her er også en løpefrelst - snart klar for dagens løpetur!
Synes ikke du skal være misfornøyd med 30 minutter på 5 km etter en mnd opphold. Et par løpeturer til så er du tilbake i god form igjen - det er fordelen med å være i god form og lett i kroppen. Et kortere opphold på 1 mnd henter man faktisk fort inn igjen! Kjempebra!

Ha en deilig kveld!

Unknown sa...

Superduktig!
För att inte ha tränat på så länge tycker jag de ä skitbra. Om jag ens tog mig runt utan att gå bitvis vore jag jättestolt.
Ha de gott :)

Anna-Panna sa...

Ahhhhh...där blev jag påmind IGEN om att det är dax, verkligen dax!!! Provade precis en tajt klänning jag beställt från HM. SKITSNYGG...om man tar bort den där degen på magen. Den ska bort bort bort. Och det bästa är ju förbränning. Jag har alltid avskytt löpträning men har tänkt försöka mig på det. Med start, raska promenader. Vi bor bara 5 min från ett fint spår. Som jag typ aldrig sattit min fot i...jo en gång förresten...för säkert 7-8 år sen. Var halvt medvetslös efter bara nån km.

Nä dax o röra på fläsket. Tack för att du peppar. För det gör du! Du snygga människa!!

Kram

Anonym sa...

Ja du är verkligen duktig ! Skönt med löprundor. Sitter hellre på hästryggen dock än springer i spåret just nu.. måste få lite balans på snedfördelningen där.. :-) Läser här varje dag men inte kommenterat innan.
Härligt läsning hälsar en annan Petra i Kalmar
:-)

Anonym sa...

Jätteduktigt av dig! En fråga bara, vad har hänt med inredningsbilderna? Det har ju varit fokus på ditt "jag" ganska länge nu och ja, jag vet att bloggen handlar om dig men det börjar bli lite mycket nu!? Saknar inredningsbilder!!

Dr Molly sa...

bra jobbat! Jag ska köra halvmara på lördag, blir inga 30min per 5 km då kan jag lova...

och apropå vad "anonym" skriver så tycker jag att du har en perfekt mix och jag tycker inte att inredningen tappats bort!! (dessutom tycker jag att det är trist med anonyma kommentarer men det är ju ett heeeeeelt annat ämne och inte min blogg...)

KRAMAR

Anonym sa...

Grattis till en bra tid!:)
Du ser verkligen jättefin och fräsch ut.
Håller med Dr Molly om att din blogg har en perfekt mix av allt. Du överraskar alltid med nya fina inlägg.

Ha en trevlig kväll!

Sanna

Anonym sa...

Du måste verkligen vara sugen på bekräftelse.. denna blogg handlar numera bara om ditt "jag" precis som anonym här precis sa. Jag började läsa denna blogg för ungefär 6 md sen o tyckte den var en härlig inspirerande indredningsblogg med lagom dos av privata inslag vilket tyvärr på sista tiden bara handlar om det sistnämda. Ändra spår Philia, annars blir det en urtråkig ego-blogg som inte intresserar oss som verkligen gillar mode och indredning

Anonym sa...

Hej P
Bra jobbat i spåret, kul med inslag av löpning gillar att du peppar andra till att få igång flåset.Det är skitkul med dina inlägg bra mix jag läser bloggen för att du är just du och gör som du vill!!
Ha en fin kväll vännen!!!

Anonym sa...

Oj så duktig du är. Du känns så himla perfekt på alla sätt å vis. Typ som om det inte skulle vara på riktigt men det är det ju säkert. Undrar vad du jobbar med då du inte är mammaledig? Jätte fina bilder på både hem å barn å dig själv förstås. Du verkar leva rätt gott :) //J

Det ljuva livet i stan sa...

Gött att ha kommit igång igen, alltid kul att känna att konditionen finns där, själv var jag på ett grymt kul step-up pass ikväll!!

Såg att du fått en del taskiga kommentarer ... aldrig kul, men inte så mycket att bry sig om ... det är ju din blogg så du skall skriva om vad du vill!!

Kram Frida

Erica sa...

Bra jobbat!

Åh vad jag längtar tills jag får ge mig ut i spåret igen! Hur länge väntade du med att springa efter att Bea tittat ut?

Är nu inne på tredje dagen över tiden...snart kommer vår lilla knodd!

Anonym sa...

Har oxå börjat springa, men föredrar hästryggen som någon annan här skrev! =) Stallet/ridningen ger oxå bra motion. Kombinerat med löpning o lite styrketräning håller jag fin form ;)

Undrar oxå lite vad du jobbar med?

Ha det gott
Lilja

LOPPISLIV sa...

Jäklar vad duktig du är!! Själv är jag sååå glad jag klarar mig runt vår lilla slinga här på 2km, skyller på att jag är lite äldre än dig...hihi :-)) har sprungit nu i 4 veckor ca, 2-3 ggr/vecka och det börjar kännas lättare, känslan efteråt är underbar, känner mig så nöjd, så pigg, så stark, så frisk osv...Löpning passar mig bra, billigt och så slipper man passa tider, bara att bege sig när tid finnes, och så får hunden sin skogsrunda samtidigt, bara fördelar ju :-) Härliga bilder från er lummiga och vackra trädgård. Ser jättefint ut i varje vrå. Ha en toppenfin dag nu. KRAM P

Anonym sa...

Petra! Vilken designer är det på din brudklänning? Supertacksam för svar!

Sanna sa...

Supersnygga träningskläder! Visst blir det roligare att träna då :)
Jag längtar tills jag kan börja igen!

eva sa...

BRA JOBBAT!DET ÄR HÄRLIGT ATT JOGGA.SJÄLV GÖR JAG DET 3-4 GÅNGER I VECKAN OCH DÅ BLIR DET 5-6KM.ANGÅENDE KOMMENTAREN OM DIG.AVUNDSJUKA.VARFÖR LÄSER DOM BLOGGEN?SÄGER SOM JAG SAGT INNAN DU BJUDER PÅ SÅ MYCKET OCH MAN BLIR SÅ GLAD AV DEN.
KRAM

Anonym sa...

Hej P
Jag önskar dom sura kom. kunde ge sig ut och jogga så dom får lite glada endorfiner i kroppen.
Vi är många som stöttar dig vi gillar dig du bjuder så mycket av ditt liv men ändå i lagom doser av allt.
Ha en fin kväll! Hoppas vi ger dig ork att fortsätt.

Anonym sa...

Söta Philia! Du har en underbar blogg som ger massvis av glädje och inspiration, både vad gäller inredning och att ta hand om sig själv. Jag tycker du har en jättebra mix! Bry dig inte om alla avundsjuka surpuppor... U look fab, klart du ska vara stolt över dig själv! Keep up the good work girl ;) Fortsätt precis som du gjort. Kram M i Skåne.

MITT VITA HUS sa...

Åhhhh dessa anonyma små..... Att man bara inte kan knipa ihop ibland, det är ju din blogg så vill man läsa det du skriver så gör det annars låt bli! I löv your mix av allt men det vet du ju:) bra jobbat i spåret en annan skulle nog iallafall typ dubbla tiden, fniss:)


Kram kram

M

Philia sa...

Kära anonym - Jag skriver ju här på bloggen ungefär om vad som intresserar mig mest för tillfället. Det har ju varit en del träning, bröllop och resa den senaste tiden och det är därför jag skrivit mest om just det. Inredningen finns ju alltid kvar som det största intresset och det är klart att det kommer fler inlägg som handlar om det!

Bloggen måste vara det som är jag, jag kan inte anpassa mig efter allas åsikter. Däremot får man gärna komma med önskemål!

P

Anonym - Klänningen är på kem och jag komer inte ihåg namnet på märket! Det är ett märke från New York... Jag återkommer!

Till er andra- Tusen Tack för söta kommentarer!!!

KRAM

P

Anna-Lena sa...

Nej, nej... din blogg är jättemysig och gillar man inte kan man sluta läsa, hitta andra bloggar!.. Det finns ju såååå många att man inte behöver läsa de(man tycker är) dåliga!!! Så ha en underbar kväll och bry dig inte om sura kommenatarer! :D Kram

Cornelia sa...

Okej så om man vill se mer bilder från ditt hem så betyder det att man är en avundsjuk surpuppa? Det kan inte vara så att man tycker att du har bra smak? Knepigt, men som tur är så finns det andra bloggar!! Tack för mig!