onsdag 2 juni 2010

EN DAGENS & ETT FALSKT HÅR & KROCKET!



.,.

Dagens på mor & dotter! Flisan i klänning från Vintage Stories/Kappahl och skor från Vincent. Jag i klänning från HM, boots Scorett, solisar från Ralph Lauren + min nya följeslagare, Alexa Oversized Buffalo Oak från Mulberry:) (Ser ni någon skillnad btw? "Abrakadrahåret" är nämligen borta! Gud så skönt. Falskhår må vara stiligt men är inget för mig, för oj så mycket bök det var att fixa till det + att det kliade jättejättemycket!)

God kväll alla finingar!

En liten uppdatering med bilder från vår trädgård kommer här!:)


Se sån skön krocketstil jag har, hahaha! Idag kom då krocketbanan fram och vi körde några tävlingar i det underbar solskenet, Trulle och jag. (Hm, min 9-åriga son spöade mig 3 ggr i rad... Bollsinne? Nope!:)


,Här vinner min älskade son över mig i krocket så det står härliga till!! (Trulle är världens finaste, han erbjöd sig tom att slå åt mig så att jag också skulle få vinna!)

Ojojoj vad det märks att det är studenttider, för här mitt i Småstaden skrålas och sjungs det ikväll minsann! Ikväll småfirar vi hos oss H:s ledighet, som börjar imorgon, med varsit glas rött och med goda italienska ostar som inhandlades idag på stan. Mmm!


Jag önskar er en mysig sommarkväll vänner!



.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har oxå en son på 9 år, som är det sötaste som finns;) Vet inte om det är åldern (även om han ALLTID varit oerhört go o fin), men han är SÅ kärleksfull/hjälpsam/vänlig och listan kan göras lång, mot sin lilla mamma. Han uppträder lite som min "andra lilla man". Mysigt är det iaf, det gäller att ta till vara på denna tiden...

Jag ska precis sätta lite löshår (Great lenghts, som ska vara absolut bästa sorten) har annars hår ungefär som ditt. Tycker du att det slitit något på ditt hår, att ha det i ett tag?

/Greta

Anonym sa...

Hej P
Idag har varit vår värsta dag i livet då vi varit iväg och avlivat våran kära Aladdin (hund)
han var en Welsch springer spaniell och blev 11 år han var oss så kär.
Det tomrum ett husdjur orsakar finns inte ord för
Men livet måste gå vidare trots allt!
Ha en fin kväll alla och ta hand om varandra!

Milla sa...

Fina ni är! Jag och min dotter hade tillfället att slå far och son i kubb 2 ggr i rad för nån sommar sen, DET var stort :=)
Gissar att det just idag var extra skrän på studenterna i din stad då det var dagen då alla klär ut sig och spexar (och är fulla som min student uttryckte sig imorse). Kram Milla

Unknown sa...

Så fina ni är. Jag kan inte spela krokett för jag är URdålig förlorare just i krocket och minigolf hahaha :D Den inre djävulen ger sig till känna just i dessa två sporter :D

Jenny sa...

Önskar dig detsamma!!
ÄNTLIGEN är sommaren här PÅ RIKTIGT!!
Kram fina du

Line fra huset på landet sa...

Sååå koselig å se deg sammen med barna:)) jeg ser du har herlig solskinn og nyter dagene?! Det har vi også.. og min kjære mann har ferie denne uka. Vi jobber nå på huset vi da, men det blir litt deilig avslapning i hver vår solseng også innimellom. Sånn rundt lunsjtider liksom;) Da sitter vi som et gammelt ektepar i hver vår solseng og ser utover sjøen og bare nyyyter:)

Gode klemmer fra Line

Under min himmel sa...

Otroligt vad söta ni är hela bunten! ;)

Vad SKÖNT med trädgård och att kunna spela något tillsammans ,ser jättekul ut! Har aldrig spelat crockett ,men däremot KUBB.

(Jag bor i lägenhet) men nån gång i höst kommer jag också bli med hus -Cant wait! :D

Kram & Njut dagen!

Gro sa...

Ah, så deilig sommervær dere har. Her er det ikke varmt nok for sommerkjoler enda. Sommeren har virkelig latt vente på seg i år... Men nå snart må den vel komme!

Ha en flott dag!

Anonym sa...

Var kommer er söta lekstuga ifrån? Jagar en liten vit med miniveranda :):

Unknown sa...

Hejsan P
Visst är det härligt när äntligen sommaren kommit. Jag är lite ny i bloggvärden men vilken fin blogg du skapat. Inte så svårt kanske med ett så vackert hem & en underbar familj att skriva om...
Kommer garanterat titta till dig igen.

Anonym sa...

Hej
Vilka sköna sommarbilder. Jag undrar vad du har för storlek på din fina Alexa.
Mvh Åsa

Andreas sa...

Petra!

Klänningen från HM är superfin på dig!
Men jag undrar: är den genomskinlig? Måste man ha underklänning under?

Anonym sa...

Gillar din blogg som jag aktivt följt med nu i ca 1 mån. Häääärliga bilder och trevlig text. Du är så positiv att jag blir alltid på gott humör av att läsa din blogg

Kram/ Linda