onsdag 30 juni 2010

SOMMARSJUKAN





Dagens sommartjejer i klänningar från Åhlens och tights från Mexx.


Godkväll finingar!


 Gah, vad det är tråkigt men jag mår inte riiiiktigt som jag ska just nu. UrkSommarsjuka säger min lilla mams att det tydligen finns något som heter. Så då är det kanske är det jag har?

Vi har i allafall hunnit vara till Fårö idag och det var jättetrevligt, ja ända tills det att "sommarsjukan" drabbade mig då....




I wanna go home!!! Krasslig mamma väntar på att färjan över till Gotland ska komma och hämta oss....


Nu kommer det faktiskt en liten fråga till er raringar:

Jag har själv fått frågor om mina löparskor och jag kan berätta att det är ett par Nike men flera år gamla och behöver nu verkligen bytas ut. Så nu undrar jag, plus några av mina fina bloggisar, om det är någon som har ett tips om ett par riktigt  bra löparskor? Har själv kollat in dessa sköningar, men vill ju så klart att de ska vara lika sköna på som de ser ut!:)
.


Nike Womans Free 7.0 V2 Någon som testat dessa??:)


Nu blir det en lugn kväll för mig med mys i tvsoffan. Jag får hoppas på en frisk  dag imorgon stället (Imorgon åker vi förresten hem, men vi kommer tillbaka till ön snaaart igen)


En fin sommarkväll önskar jag er!!!


KRAM




32 kommentarer:

Anonym sa...

Hej P,
har du ett neutralt löpsteg,tycker jag att Nike pegasus är en riktigt bra sko.
Trevlig sommar/Carola

A House With A View sa...

Oj vilka små sööötingar till döttrar!! Krya på dig!

Kramiz aka

Line fra huset på landet sa...

Usj. Stakkars deg:(
Masse god bedring!!

Så fine jentene dine er i like kjoler:))

God klem fra Line

Charlotta sa...

Med tanke på att du springer så regelbundet skulle jag absolut besöka en riktig löparbutik och få ett par skor utprovade av proffs. Du får springa på ett löpband och ditt steg filmas och analyseras. Sedan plockar de fram rätt sko för dig. Exempelvis finns Runner's Store mitt emot centralen i Stockholm http://www.runnersstore.se/Main/index.asp I Stockholm finns även Löplabbet tjejbutiken på Kungsgatan. Alltså en löpardojsbutik för pinglor!

signerat 71 sa...

Hej,
Stackars dig - låter inte alls kul med sommarsjuka:(

Löparskor - jag älskar ju Nike - passar min fot perfekt. Just nu springer jag i NIKE Air Zoom Structure Triax +13. Jag har fått denna utprovad till mig.

Min rekommendation till Dig är att åka till Löplabbet eller Runners store och prova ut ett par löparskor. De är så duktiga där och kan kolla precis vilken sko som är lämplig just för Dig och ditt behov; beroende på löpstil, löplängd och löpfrekvens.

Det är ju tyvärr inte alltid de snyggaste skorna som passar just ens egna behov, men ibland har man tur. Jag håller tummarna för att dina uttittade och snygga rosa är rätt just för dig.

Krya på dig.
Kram J

Anonym sa...

KRYA PÅ DIG GUMMAN!

Anonym sa...

Hoppas att du kryar på dig! Instämmer med inläggen ovan när det gäller skor- gå till en butik där de kan hjälpa dig att välja ut en sko som är riktigt bra för dig.

Kram Linda

Stämningsfullt sa...

Inte kul att må dåligt :(
Hoppas du mår bättre imorgon.
Kram!

a piece of happiness sa...

Hej där!

Säger som några redan har nämnt.
LÖPLABBET i Stockholm!

Där får man den sko man ska ha beroende på hur man sätter ner foten.

LiseLotte

Mrs. b sa...

Jag håller med tidigare talare - unna dig ett besök på ett "löplabb" för att hitta rätt skor som passar just dina fötter!

Jag gjorde det i våras, och nu kan jag inte förstå att jag inte gjort det tidigare, utan sprungit i "random" skor som kanske inte alls passat mina fötter...

Krya på dig!

Anna @ Amerikana sa...

Hej! Gå till löplabbet, men jag älskar Asics och det gör min man med, han springer 10 Miles (amerikan) om dagen, och skorna är kanon!

Signe 1 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Signe 1 sa...

Jag är oxå väldigt aktiv vad det gäller löpning och har alltid haft Nike i alla år, men nu sista gången då jag var tvungen att byta ut dessa så blev jag blev rekommenderad att åka till Intersport där jag bl.a fick provspringa på löpband osv för att hitta ett par dojjor för just mina fötter, så nu blev det ett par Adidas istället och jag bara älskar dem:-) Så alltså, jag säger som flera här, åk och prova ut ett par i nån sportaffär så du samtidigt kan få hjälp av proffs, det är helt klart vääärt det!;-)

Lycka till!

Kram S.

Unknown sa...

Lika söta flickor som vanligt. Va tråkigt att du inter mår bra, krya på dig. Kramizar

På vår udde! sa...

Shoppade upp mig på ett par "Nike Womans Zoom Atlas + " idag, efter noga utprovning av en mycket engagerad och ambitiös säljare! Han gav mig sedan 3 olika varianter att välja mellan och dessa var överlägset skönast och mest schwung i! Få ett par utprovade åt dig, mitt tips!

För övrigt: Krya på dig!!!

Kramis Helena

BLONDETTY sa...

Ja, det är ju kanonbra att gå till t.ex Löplabbet och få skor till precis dina fötter! Jag gjorde det och skorna passade mina fötter perfekt, men tyvärr gick de sönder alldeles för snabbt. Det var ett par Asics. Samma sak hände även min sambo och min kompis, så det märket rekommenderar jag istället inte.

De Nike-skor jag haft har varit bättre!

Krya på dig nu!

Kram

Anonym sa...

Asics 2150 eller Asics Kayano är dom bästa löparskorna tycker jag. Det är ett tips att titta på dom.

Hälsningar Triathleten

Anonym sa...

Asics passar bäst för mig.Tycker de har bra skor som uppsakttas både av vanliga och proffs.Krya på dig.
/A-S

sanne sa...

Håller med alla ovanstående, testa dina fötter. Själv var jag "plattfot" och skorna dyra som in i h.....men de var rätt för min fötter. Och jag känner stor skillnad mot mina gamla skor som jag fick ont i knäna av. Nu springer jag lätt som en lärka......hrmpf nu överdrev jag lite.
Kram Sanne/kungkarusell
PS: Glöm inte REA på Kung Karusell, än finns tid att fynda.

Unknown sa...

New balance är bästa skon. mest löpkänsla. haft NIKE i 20 år men oj oj oj vilken skillnad! Lycka Till med skoköpet. :)

Anonym sa...

Hej! Gå till ex Löplabbet och få skor utprovade. Hade själv Nike tidigare men efter ett besök på Löplabbet för några år sedan har jag sprungit i Asics (2150), helt underbara. Det bästa är att få utprovat skor som passar just dina fötter. Lycka till!
Kristina

Madeleine sa...

Som alla andra skriver så är det ju så individuellt med löparskor och det är ju tyvärr inte alltid som de snyggaste är det bästa. Men gå till en löpbutik och få proffshjälp att prova ut skor.

Personligen så gillar jag Nike bäst och de passar mina fötter bäst också. Lycka till i sko djungeln:)

Krya på dig.

Kram

Anonym sa...

Hej P!
Har just köpt dessa rosa godingar Nike womans free....URSKÖNA! Men jag säger som så många andra innan mig...gå till Löplabbet och prova! Löpar sskor är ju så individuellt. Men jag rekommenderar dessa ialla fall. Det går som en dans...
A-s Wreeby

Gro sa...

Anbefaler som de andre å gå til Løplabbet å få hjelp.
For tiden løper jeg på sko fra New Balance - beste skoene jeg har hatt !
Merker ikke at den er på foten!

God bedring!!

Mercedes Ortiz quilter sa...

Genial una pagina maravillosa, me gusto mucho.Un saludo para todos desde España.

Anonym sa...

Blondetty! Reklamera! Det har jag gjort med skor som inte håller måttet. Jag har i flera år sprungit med Asics Kayano, älskar dem! På vintern har jag Adidas Goretex för att hålla mig torr om fötterna, men skall nu till vintern satsa på ett par Ice-bugs. När jag sprang New York-marathon i höstas köpte jag Nike Lunarglide, spec ed, supersköna och lätta. Jag har även varit och fått special-inlägg gjutna till mig för att undvika skadori fötter, knän och ffa höfter. Rekommenderas!

mina finaste. sa...

Usch, inte skoj att vara krasslig.
Hoppas att du kyar på dig fort!

Anonym sa...

jag testade dessa på Nike Store i NY i våras. Superskööna och coola. Men hur de är att springa i, har jag ingen aning om.

/Lotta

Eva - designing good life sa...

Fy va surt, hoppas du känner dig bättre idag.

Linda sa...

Hej fina Philia!
Jag tycker att du ska ta dig till tex Löplabbet och få hjälp att prova ut ett par skor. Det gjorde jag för något år sedan och JISSES vilken skillnad det är att springa med ett par skor som hjälper kroppen och är personligt anpassade efter fotisättning, vikt mm.
det är ett val jag är otroligt glad över!
jag hade dessutom turen att kunna välja ett par Nike plus, som man synkar med iPoden, så nu har jag en personlig tränare i örat också :)

hoppas att du kryar på dig snart!

Anonym sa...

Asics är mina favoriter. Tror att det är fjärde paret i raken.
/Camilla
PS tränar du inför något lopp, tjemilen, lindingöloppet??

Anonym sa...

Jeg har disse skoene selv, og de er helt FANTASTISKE!!! Løp og kjøp ;) God sommer <3

-Zinnia