torsdag 17 juni 2010

TVÅ SYSTRAR & ETT FÖRSTA DOPP I HAVET

.


.


 "Se nu inte så sur ut, då får du bitterrynkor och det är inte vackert" har min mams sagt till mig en gång haha. Ja skrattrynkor är ju bra mycket charmigare, så nu bara måste jag se till att vara glad igen!:)


Hallå mina underbara vackra besökare!


Ni är så härligt positiva så det bara strålar om kommentarerna i förra inlägget och jag tackar såå mycket för det! För vet ni? Glädje smittar ju av sig!!! Tusen Tack söta ni:)

Idag har vi varit till Fårö och det var så vackert så det går inte att beskriva. Tyvärr så hade jag tankarna nån helt annanstans när vi satte oss i bilen, så min kamera (en Nikon D 60 för er som undrat) blev tyvärr liggandes kvar i köket, så jag kan inte visa några bilder från denna nästan magiska dagsutflykt.

Långa Sudersand (den största stranden på Fårö) var helt öde, himlen var knallblå och alla tre skatterna på bästa humöret och bara sprang runt och kvittrade och lekte i sanden. Såå fint var det och jag tänkte att denna stund måste jag alltid minnas. (Jag har faktiskt, efter att pratat med en mycket klok person inför bröllopet, börjat samla på "Happy moments"! Stannar man upp ett par sekunder de gånger då livet är som allra bäst, tar ett djupt andetag, låter ögonblicket sjunka in och tänker att just den här stunden ska jag för alltid minnas, så gör man det! (Jättebra sak att samla på, så det är ett tips!:)


Mina älsklingar när vi kom till huset i eftermiddags.  Beabus: tröja och shorts från HM och fleece från Molo. Flisans dagens: blus från Molo och finaste flickjeansen från nystartade svenska Lucky Ellen. (Hihi, visst ser bilden  mycket arrangerad ut, men jag skulle ta ett kort på Flisan och då kom lilla Beagumman och ställde sig precis likadant.  Söt!)


Sommarflisan! (Är inte lavendelfärgen på nya Moloblusen helt underbar? Som en grekisk dörr...:) 



Fin detalj: ett litet hjärta på sötaste jeansen från Lucky Ellen
.
.
.Nu ska vi gå ner till bryggan för nu vankas det årets första dopp i havet här! Brrr!(Ni som har följt bloggen ett tag vet ju att jag är en riktig badkruka och när det sen är så här kallt som det är nu... Nej fy sjutton, men vad gör man inte för sina skatter;)


Ha en härlig kväll!


P

.

10 kommentarer:

Karin L sa...

Fårö- lovely! Jag gillar Ekeviken!

Stina sa...

Haha...Ja, det är bara att hoppa i vet du.;-)
Stina

eastcoastmom, USA sa...

Åh Gotland. Jag har bara varit där en enda gång, när jag var typ 14, och blev kär i en hockeyspelare som jag satt och följde på tv-pucken sen... minnen...

Eftersom vi bor utomlands och platsen vi bor på är underbar sommartid är det alltid stress på sommaren. Vi åker till Sverige en månad, vill resa en vecka eller så här i USA, och sen är det bara fyra veckor kvar eller så för barnen att träffa kompisar, gå på nåt kul camp, bara drälla omkring här runt huset och på stranden 15 minuter bort.

Men Gotland måste vi till! Kanske skulle ta en extralång Sverigesemester nästa år... Annars blir det bara Stockholm och Småland, för släktingar och vänner, varje år.

Hälsningar från Connecticut,

Line fra huset på landet sa...

Så vakker Flisan er! og den lavendelfargede blusen kledde hun veldig godt. Hun har de samme fargene i huden, øynene og håret som min eldste faktisk. De ser alltid så freshe ut liksom synes jeg. Aldri denne vinterbleke huden ..som for eksempel jeg får:( Hehe.

Det e så godt å høre at du har ristet av deg gårsdagens idioter!!You Go Girl!! Mamsen din er visst veldig klok hun. Lever man slik, så lever man livet godt tror jeg.
Veldig godt tips forresten...Happy Moments. Det skal jeg jammen begynne å gjøre:)

Brrr..lykke til med badingen. Det hørtes bare helt forferdelig ut..men som du sier..hva gjør man ikke for de søte små.

Ha en fin kveld, P:))
God klem fra Line

Anonym sa...

Hej P
Raukerna och ljuset är magiskt på Fårö..
Det är en så speciell plats på vår jord man blir nästan tagen av att finnas där Heligt nästan..
Ska bli kul att se om du tog ett dopp i havet!!
Kanske en löptur innan skulle underlätta?
Ha en fin kväll!

Anonym sa...

Philia,

vi KRÄVER bildbevis på doppet !!
Och blev det inget taget - är det bara att börja om från början, hehe...

Kram snygging,
Helén

Järnladyn sa...

Guu så vackra bilder, huur gör du??? Du är så otroligt duktig på att hitta de där motiven som bara blir så rätt. Sen har du ju så söta barn som gör sitt, hihi. Du det där med happy moments, håller med. Har också pratat med en klok en som gett mig samma tips. När man väl får in det tänket så ändras man som person. Man tar liksom upp nuet, och det är vi tyvärr rätt dåliga på idag. Var i N Y i våras och jag har en speciell stund som jag för alltid kommer att minnas (då tänkte jag på just att bevara ett minne). Cyklade i Central Park och tog verkligen in utsikten, vädret, människorna, lukten, ljudet, fridfullheten och att jag hade sån lycka att jag fick vara i N Y. Inte alla som får göra fantastiska resor så det gäller att glädjas åt det man tar för sig.
Hoppas att doppen var lovely, hi hi. Måste bara måste åka till Gotland , har aldrig varit där. Du inspirerar mig till tusen:)
Kram

BLONDETTY sa...

Vad underbart med Fårö! Det är fantastiskt vackert där! Naturen är helt enastående!

När jag var där sist så regnade det mest hela tiden så alla fik har testats och många saffranspannkakor landat i magen :)

När man är på Sudersand så är det som att vara utomlands. Stranden är så härlig!

Visst ska vi samla på HAPPY MOMENT´s och NJUTA av dagen!

Ha det gott fina du!

Åpent^hus sa...

skjønne bilder av de søte små.
ser langt nede her at du er så heldig å ha et hvit lenestol fra Norrgavel.
jeg tycker dom er underbara at se på.
er du nøgd med den? er den god at sitta i?

Hilsen Åpent hus, Norge

A House With A View sa...

Jag bor vid sjön men har INTE hoppat i än, hihi, FÖR KALLT!

Kramiz aka