söndag 4 juli 2010

BLING BLING

.
.
.


Kolla vilken maffig klocka jag fick i present för att jag har gift mig! Tusen Tack bästa Creative Lounge - Love It!!! Superglittrig och fin Oxxo klocka som kommer bli ett riktigt festligt alternativ till min vanliga Tag Heur.


Hej Söndagkväll!

Hur har ni det i den helt fantastiska nästan tropiska hettan!? Här i Småstaden har jag verkligen  njutit av värmen och varit ute precis hela dagen. Solat, myst, läst deckare i skuggan och sprungit med Bea i vattenspridaren...



Min nya tjusiga och mycket girlie klocka!

 Tänkte visa er den glittriga "Body Blingen" jag har på mig ikväll! Jag skrev ju om den tidigare i våras, som kanske några av er kommer ihåg. Krämen är verkligen jätte jättefin, superdryg och lystern blir helt otrolig, speciellt nu när jag är lite solbränd. Smörjer jag in benen ser det nästan ut som jag har en tunn tunn strumpbyxa på pga glittret! En kräm jag verkligen rekommenderar till den som också vill bli lite "blingad" ibland;)


Scott Barnes Body Bling finns att klicka hem hos Vivamondo.se


Dagens Beabus lånade och satte på sig Flisans diadem i morse! När jag skulle ta kort på henne hämtade hon sin egna lilla Barbiekamera och skulle ta kort på mig samtidigt (med tungan rätt i mun)! Isn´t that cute!:)


Nu ska jag marinera kött till kvällens grillning ( med olja, salt, citron, peppar, soja och rosmarin).


Ha en fin kväll!


Psst, hörde precis den här ljuvliga sommarlåten från tv:n, som visar reprisen på Allsången nu. Är den inte för underbar? Den gör i alla fall mig såå glad!:)



.

11 kommentarer:

Michelle sa...

Klockan passade väldigt bra med dina ringar!!!

Mysig söndag på er i lilla småstaden :)

Anonym sa...

Gillar din nya klocka!

signerat 71 sa...

Hej,
Vad kul att höra lite om "blingen" - såg ditt inlägg i våras och har just undrat lite om hur den var. En liten fråga till - är den täckande?

Låter som en skön söndag och mumsigt med grillat.
Kram J

Frida- trendenser.se sa...

Vilket underbart hus ni har! Hoppas att du har haft en underbar helg och jag måste även tillägga att dina ringar är fantastiska!
//Frida

Blogg by Maliin Stoor sa...

Det är så härligt med lite glitter, visst lyfter det! Ser jättefint!!!

Snygg klocka!

Må gott


Maliin

hemmahososs... sa...

Hej,

Snygg klocka;). Undrar en sak...från inlägget från den 2 juni (där du visar en kudde från Ellis Corner, skymtar man en vit pläd med fransar, var kommer den ifrån?
Ha det bra!
//Sanna

sommarlovskänsla sa...

Vilken söt dotter du har! Ha en bra dag!

Marie sa...

Jättefin klocka! Väldigt fin blogg också. Jag gillar verkligen att titta in här och titta på de fina bilderna av både inredning och kläder. Dessutom har jag blivit så inspirerad så jag äntligen tagit mig i kragen och börjat springa! Tack för det! GI / LCHF (Montignac) har jag varit inne på i evigheter så det är jättekul att du skriver om det. Jag läser ofta på Kostdoktorn som jag tycker är riktigt bra. Men, i grunden finns alltid Blodgruppsdieten som jag och min familj mer eller mindre hållt oss till i många år. Nu vidareutvecklad till Genotype diet. Den förklarar iallafall väldigt bra varför olika människor reagerar olika på olika mat. Jag som 0 mår tex inte bra av vete men desto bättre av rött kött. Vore kul att veta vilken blodgrupp du har!
Kram / Marie

Camillasnyahem sa...

Vilken lyxig och fin present! Och vilken supersöt klänning Bea har på sig. Klart hon ska fota som mamma, snart är det kanske hon som tar bilderna till din blogg? :)

Anonym sa...

Hon är söt som socker lilla Beabus! Jättefin klocka och lyster i skinnet. BLING BLING!!

/Isabelle

Anonym sa...

Hej,

Vilken underbar blogg du har! Fylld av inspiration. Vill beställa en Body bling från vivamondo.se. Hittar bara en body bling där och är osäker på om det är en sådan du har? http://www.vivamondo.se/scott-barnes--body-bling--platinum-p-18200-c-1462.aspx

Tacksam för svar!

/Mikaela