lördag 3 juli 2010

VARVA NER & HA KUL

.



Så sant hihi!;)



Godmorgon Tokfina Soliga Lördag!


Här har jag kickat igång lördagen med en skön löptur i centrala Småstaden på morgontomma varma gator. Vilken härlig känsla det är att springa då alla andra sover och allt är alldeles tyst och stilla, ja förrutom allt fågelkvitter då:) Detta var en av de få ggr jag springer utan I-poden för oj så mycket lättare det trots allt går med lite bra dansmusik som draghjälp!:)


.

Mina nya löpardojjor - Nike Lunarglide + från Löplabbet !
Både sköna att se på och att använda, vilken tur va? :)

Läste inne på Aftonbladet en bra artikel där psykologen Charlotte Ulfsparre uttalade sig om att njuta av ledighet och semester och verkligen kunna koppla av. Något väldigt viktigt att tänka på nu när många av er girls går på välbehövlig semester! Så här kommer några kloka ord från henne att tänka på:

– Gör en tydlig markering för dig själv att semestern börjar nu. Bestäm vilka vardagssysslor du vill dra ned på eller strunta helt i, särskilt om du är hemma på semestern. Om du ska resa bort, kan det vara bra att ha ett par dagar ledigt hemma för att varva ned innan du åker iväg, säger Charlotte Ulfsparre.

Gör något kul. Men det gäller också att inte snöa in alldeles för mycket på att känna sig sådär semesterslö. För genom att ställa kravet på sig själv att man måste stressa ner blir det ännu svårare att hitta lugnet enligt Charlotte.

– Det är omöjligt att styra över sina känslor på det viset, för det mesta får det motsatt effekt. Om du känner dig stressad på semestern skulle jag rekommendera att göra något som du vet verkligen engagerar dig och som du tycker om. Ofta är det sådana saker som får oss att slappna av!



Njut av ledigheten och gör något ni verkligen älskar att göra!



JAG ÖNSKAR ER ALLA EN FANTASTISKT SKÖN SEMESTER!:)

.


.

10 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

Ja, det kan irritere med over-positive mennesker...hihi...men mest av alt motiverer det. Bare jeg ser de lekre joggeskoene dine får jeg lyst på en løpetur! Ha en herlig sommerdag!:) Klem Heidi

Anonym sa...

Hej !

Schyssta löparskor !! Jag är nyfiken på vad du äter, om du hade lust att lägga upp lite goda GI-recept som inte är alltför krångliga och tidskrävande.

Nyfiken också om du läser några böcker - och vad det blir i sådana fall. Ett boktips i semestertider är Marie Jungstedt som skriver deckare i Gotlandsmiljö. Alla böckerna jättebra!

Kram

Lovisa

Kram

Anonym sa...

Hei søte du:) Super blogg du har. Er også en stor fan av Odd Molly. Såg at de har skinn jakken til 9500 på Ajabajadeluxe.com men alikevel masse penger. Ha en super dag;) Klem

annika sa...

Schyssta pjucks!
Sj¨lav har jag vilodag idag, har tränat sju pass hitills så e SJUKT nöjd.
Semester nästa vecka så då blir det Spanien eller Portugal, LÄNGTAR såå ;-)

Ha en TOPPENFIN lördag! Så trist för här i Oslo e solen totalt borta idag, vart sol hela veckan lång.

Line fra huset på landet sa...

Kos deg i solen. Her på østlandet har ikke solen tittet frem enda. Jeg håper bare det ikke begynner å regne. Vi skal ha gjester og har tenkt å sitte ute og spise idag!!
Juuhuu..kule løpesko! Kule farger!

Ha en fin lørdag, P.
Klem,Line

A House With A View sa...

Skorna är verkligen supersnygga! Du kommer säkert springa extra snabbt i de där, hihi. Så sant, gäller att stressa ner under semestern...

Kramiz aka

Dr Molly sa...

Så skönt att springa på morgonen! Min semester är slut nu men den har varit underbar! Nu ska jag njuta av jobbet istället(-; Kramar

Anonym sa...

Jag springer också på morgonen, SKÖNT!!! Läckra skor,verkar sköna. Tack för dina härliga och mysiga tips. Bästa bloggen!!!! Kram Rita

Anonym sa...

De skorna har jag också. Köpte dem när jag stukat foten,de är verkligen både snygga och sköna. Ska börja jogga i mina nu när foten är ok.

Kram Kristina

Anonym sa...

Grattis till bra val av skor! Älskar mina egna.
Din blogg är verkligen jättefin och jag är ofta inne och läser. Din "läslampa" i vardagsrummet, märke och var har du köpt den?

//Elisabeth