lördag 10 juli 2010

TANKAR I HETTAN

.
.

.H
Tjingeling bloggisar!
(Ja, jag är i desperat behov att fixa utväxten,  jag vet...;)



Hallå!


Oh my, vad varmt det är ute nu!!! Något slags rekord måste slagits idag, för när jag tittade på termometern stod det hela 35 grader!? Har det varit så varmt i Sverige någonsin? Minns att det var riktigt hett 1994, den sommaren då hela Sverige var engagerad i fotbollsvm och jag jobbade på ett äldreboende på dagarna och festade som om det inte fanns någon morgondag på nätterna;) Ojojoj  vad jag blev nostalgisk nu.... Båtluffen i medelhavet med mina girls...så otroligt ung, fri och vild man kände sig då!

Nu är ju läget ett helt annat. Det är iofs åter tokhett och ett fotbollsvm på tv:n men nu är det full fokus på det viktigaste och finaste som livet kan ge istället - min familj.

Just nu hör jag lite tyst otroligt rörande babygråt från grannhuset. Våra närmsta grannar kom hem från BB idag med en alldeles nyfödd underbar varelse. Ingen kunde undgå att se hur fantastiskt lyckliga de var över det den lilla de fått och över att allt gått bra. 
Såå magiskt....


En vacker sommarkväll önskar jag er alla!


LOVE



Psst, bjuder er denna partylåt  anno 94 ikväll, eftersom jag känner mig så himla sentimental just nu!:)
.
.
.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Philia,

Jag förstår precis dina tankar! Jag kan oxå bli nostalgisk ibland. Även jag har starka minnen från just -94 då jag sommarjobbade i Smögen...fina pojkar, väder...hihi...ja allt var på topp! Livet i dag ser ju lite annorlunda är då..hihi....men visst är det härligt med minnen!
Tack för en mysig o inspirerande blogg. Kram Kajsa

Unknown sa...

Vilken jättefin bild på dej!! Och Ja visst! Känner igen mej i din "nostalgi", minnen kan vara så härliga och ibland bitterljuva! ;) Kram!

Anonym sa...

..jisses vad nostalgisk jag blev av denna låt!!!! tack för det....
Njut i sommarvärmen...
kramar från Sigtuna
//Charlott

A House With A View sa...

Jättefin bild! Har precis haft kalas här hemma för min 19-åring, inte klokt vad tiden går!!!

Kramiz aka

På vår udde! sa...

Ja du P, 1994 var ju helt crazy!!! Tur att man växer till sig. Vi hade aldrig orkat hålla den takten idag, men kul var det!
Kram

Line fra huset på landet sa...

Hihi...`94 ja. Hmm...fint år. Husker jeg var på Pink Floyd konsert i Oslo. Norge hadde OL, og jeg festet som en gal på natten jeg også. Hahaha.
Studerte på dagen, jobbet på Benetton på kvelden og festet om natten. Ojoj.. :)
Mye moro!
Forresten så er det et kjempefint!! bilde av deg her du viser!
Klem,Line

Kari sa...

Send gjerne litt varme hit til Norge. Dagen idag har ikke vært så aller verst, men det er visstnok spådd regn noen dager til uken.

Nydelig bilde av deg!

Kari :-)

Linruz sa...

Visst är det varmt men jag njuter för fullt.
Underbart at barnen får uppleva en riktig sommar med massor bad och allt vadvackert väder innebär.
Ha en skön söndag och ta hand om dig.
Kram kram Lina

Anonym sa...

Hej!

Har precis hittat till din blogg. Måste bara säga....vilket underbart fint hem du har och en så himla fin familj! Kram/Sandra

Det ljuva livet i stan sa...

Hihi ja, man blir ju lite nostalgisk av E-types gamla slagdänga!

Ja, sommaren 94 var riktigt kul, men även sommaren 95 när vi hade friidrotts-em här i Göteborg ... mycket E-type, killar och party blev det iaf under gymnasieåren :)

Kram Frida

Anonym sa...

Jättefina bilder och en inspirerande blogg!! Det är tyvärr för varmt för min smak och det är inomhus som gäller. Snygg photoshopeffekt i pannan :)

Anonym sa...

Åh, var det en -94 låt? Så fort man glömmer. Men hettan, VM och ungdomsdagarna glöms inte i första taget här heller. Som sagt, nu är det familj i fokus. Var tid har sin charm :)

En så otroligt vacker uteplats vid hammocken, vill också ha... Men de färgerna passar inte riktigt vårt tegelröda och gröna hus.

Ha det gott i sommarvärmen, kram Sara

Anonym sa...

Vad pigg o glad du ser ut! =) Men har du photoshoppat lite eller, över pannan iaf? Vill lära mig mer om phtoshop, är för dålig på det!

Klem/Greta