söndag 1 augusti 2010

STORHANDLAT

.




En kvällens: topp Sisters, chinos Tommy Hilfiger, skor Lacoste och väska Mulberry. (Obs den alldeles nyrensade och trimmade gräsmattan i bakgrunden för ojojoj vad jag "slet med den" igår...)



Godkväll kära bloggisar!


Puh, kom hem för en stund sen efter att ha varit och storhandlat. Det var verkligen maaassor med folk i affären, men det är ju nästan alltid på Ica Maxi när jag är där! Spelar ingen roll om man kommer dit tex en lördagskväll vid 21-tiden, fullt ändå. Konstigt konstigt.

Hur som helst så blev det inhandlat en massa mumsig lchf mat ikväll, för från och med imorgon kör jag återigen min favvodiet! Det har ju verkligen varit lite si och så med just kolhydratintaget i sommar. Svårt att låta bli dessa när det finns så mycket otroligt goda bullar som på ex Gotland:) Jag ska dock bara köra lchf i ett par veckor för att ta bort det värsta kolhydratsuget, sen blir det GI i veckorna som vanligt. (Low carb high fat är ju en kost nästan helt utan kolhydrater)


Nu blir det dock en sista kolhydratchock i form av en stor härlig påse smågodis framför thrillern Perfect Stranger på tv3!:)



Jag önskar dig en mysig kväll och så småningom - en riktigt god natt!:)

.


13 kommentarer:

blackforestgirl sa...

Hallo, ich bin ein großer Fan von deiner Seite. Seit Wochen lese ich heimlich bei dir mit...Google translate sei Dank...Tolle Kiddis hast Du..bin immer wieder gespannt auf deine neuen Einträge..leider kann ich kein Schwedisch..Liebe Grüße aus dem fernen Schwarzwald Ela

Anonym sa...

Hej!

jag körde också LCHF kost och rasade 10 kilo. Jag mår så bra idag och är vältränad och har nått balans i livet. Blir så glad när även du kör det som ser så himla fräsh och snygg ut.
Kram till dig och din underbara blogg.

Anonym sa...

Heisann:-)

Hva spiser dere i en sånn lavkarbo diett..???jeg skulle så gjerne fått bort noen kilo, men trenger lite push:-))

takker så mye for svar:-) Du petra ser jo utrolig bra ut etter 3 barn:-)

Anna-Panna sa...

Hmmm..kanske man ska kolla upp det där LCHF. Jag o min sambo började småprata om att köra lite GI-light (jag hade blivit inspirerad av dig). Men jag vete tusan va som hände. Vi har semester nu o har ätit (o druckit!) gott. Däremot så har det inte blivit så överdrivet mkt ändå, o inte så mkt fikande heller. Men både han o jag behöver bli av med lite hull.Han har börjat springa. JAg måste börja med att köpa mig ett par löparskor. Sen ska jag banne mig föröska mig på lite GI iaf.

Din blogg är så otroligt BRA - på alla sätt o vis. Går in här varje dag, och jag blir så inspirerad. Gillar även ditt enkla positiva sätt. Önskar jag själv var lite mera så... :)

Ha en bra kommande vecka (min sista sem.vecka, snyft!)

Kram
Anna

Anonym sa...

Hei - hilsen fra Norge her. Du har en kjempefin blogg, og ditt kostholdsregime frister jo til et forsøk. Men du som er så slank allerede - hvor mye klarer du å reglere vekten din med når du kjører GI. Hvor mye veier du når du trives, og hvor mange kilo opp er det du klarer å regulere bort?

Jeg lurer også på om du merker forskjell på energien i forhold til trening og sånn når du kutter karbohydrater helt.

Kjempefint om du kan skrive litt mer om GI mat, trening og vekt.

Bloggen din er alldeles super!

Ulrica sa...

Hej! Har nyligen hittat din blogg och är numera beroende av den!
Fantastiska bilder du fotar, vackra hem och så söta barn! Man blir innerligt glad när man läser här! Så ville bara tacka för det, du och din blogg förgyller min dag!
Sen undrar jag en sak om din Alexa bag, du har väl den "stora" modellen? Tycker du att den funkar alltid? Eller du kan ibland känna att du skulle vilja ha den i modellen mindre? Jag står o väger mellan stor och lite mindre.. Väskan är ju förbaskat fin!
Ha en fin måndag

Anonym sa...

Hejsan!

Din blogg är min absoluta favorit!

Jag ska försöka gå ner i vikt en hel del och skulle behöva lite bra tips på LCHF-recept. Skulle du kunna tänka dig att skriva vad du äter och ungefär hur mycket?
Äter du bara frukost, lunch och middag eller äter du 2-3 mellanmål på detta också? Vad äter du dån isåfall?

Anonym sa...

Jag skulle blivit jättelad om du delat med dig av några "matdagar" alltså vad du äter, behöver lite inspiration.

Tack för en superbra blogg!

Anonym sa...

Jag tror vi är många som hade velat veta hur en matdag ser ut. Här är nog dem flesta intresserade av inredning, mode och just mat =) Tack för en underbar blogg

Anonym sa...

håller med de andra tjejerna här! Vi är alla super intresseade av din kost, vore toppen att bli lika slank som du. Vad är största skillnaden för dig då du går från LCHF till vanlig GI diet?Jag förstår ju att i lchf är så gott som 0 kolhydrater, men hur ändrar du din dagliga vardagliga kost. typ går från råris med kyckling till endast sallad och kyckling eller?
TACK för lite konkreta tips så vi kan köra med dig!Ha en underbar dag!

Victoria (bloggfamiljen.se matplatsen) sa...

Visst är det svårt att skippa kolhydrater om sommaren, det finns ju så många goda bakverk och sommardrinkar som bara måste ner :) Men nu är det samma visa här, nya tag i dag och LCHF ett tag framöver så i matbloggen blir det lchf-recept nu!

Bästa "dieten" ever, man får ju äta i princip allt det godaste :)

Kram och ha en bra dag!
/Victoria (matplatsen.org)

Anonym sa...

Blir lite nyfiken på om du känner att kroppen och humöret ändrats när du ätit mer kolhydrater. Har du gått upp i vikt? Känner du dig pluffsigare och mer upp och ner i humöret?
Tack för en bra blogg!
//Isabella

Anonym sa...

Jäkligt snygg frippa du hade på detta kortet!
Kram