torsdag 5 augusti 2010

TORSDAGEN SOM FÖRSVANN

.
.

Dagens lchf lunch (som intogs ute i trädgården i det underbara vädret): Fet och god skagenröra i avocado! Mumsfillibabba:)



Hej torsdagskvällen!


Idag har dagen gått så där jättesnabbt att jag bara undrar; vart sjutton tog tiden vägen??? Vaknade, åt bacon och ägg till lchf-frukost, badade Bea, ringde några viktiga samtal, var ute i trädgården, åt lunch, gick ner på stan och besökte bvc, efter Bvc gick vi en sväng på stan och shoppade bla lagerträd, myrtenträd och olivträd (nästan alla krukväxter har nämligen dött under sommaren eftersom vi varit borta så mycket), handlade mat på vägen hem, kom hem och lekte med Bea och pratade i telefonen, lagade stuvad blomkål och kassler till kvällsmat och nu är det redan kväll!?! Fattar verkligen inte hur det gick till!


Stackars stackars lilla Beabus. När vi var på 18 månaders kontrollen idag på Bvc fick hon en vaccinspruta i låret. Ajajaj, vad ledsen hon blev då, lilla fina skatten min:(

Nu ska jag ta tag i de sista timmarna denna augustitorsdag och ta en skön powerwalk! På vägen hem efter den ska jag kila förbi videobutiken för att hyra de här nya dvdfilmen:



Verkar mycket lovande tycker jag! (Eftersom jag brukar älskar just såna här lite corny romantiska komedier:)



Ha en fin kväll!


KRAM


..

12 kommentarer:

Olivia sa...

JA Tiden går på tok för fort ibland och det känns som om man ställer sig frågan vart tog dagen vägen alldeles för ofta...

Väldigt fina bilder på Beabus ;) stackars liten, ont med spruta i låret...

Kramiskramar // Olivia ♥

a piece of happiness sa...

Hur gör du blomkålsstuvningen?

LiseLotte

Mia sa...

God kväll.

Ja de där sprutorna, var med min lilla tjej på 1 år idag och fick 2 sprutor. Även fast man vet att det måste göras så gör det lika ont i en varje gång, tycker så synd om dem när de inte förstår. Svea ser verkligen besviken ut när andra sprutan ska in. Och det är ju inte så skönt att få en injektion i en spänd muskel, och hon gör verkligen allt för att komma loss. Avacadona såg jättegoda ut.

Hoppas du får en trevlig kväll till filmen.

Mia

simplicity sa...

Såg den filmen igår kväll.. mysig :)

Sköt om dig bruden :)

kram kram Jannice

Anonym sa...

Ha, ha... jag åt precis samma lunch idag, och även om den var riktigt god, så såg den inte ens i närheten lika härligt "piffad" ut som i din härliga dilltoppade lunch, med isläskande vatten, på vacker tallrik i härlig trädgårdsmiljö :) Du är duktig på att styla allt från hela hus till avocado, må jag säga. Jag kämpar vidare i mina försök att piffa vardagen...
Trevlig kväll! / Maria

Anonym sa...

Jättebra att du visar vad du äter så blir det lättare att laga själv också.
Ska försöka köra samma LCHF-metod som du man blir verkligen peppad.'
Tack !

Mona

Anonym sa...

Härliga bilder som vanligt. Men kan det verkligen var sunt att proppa i sig så mycket fet mat..? Tror ändå att det bästa på sikt är att äta allsidig kost med lite fett och försöka undvika sockerprodukter så mycket man kan. Att belasta sin kropp på detta sätt känns lite underligt tycker jag...och frukt som innehåller bra saker är ju det väldigt skralt med förstår jag. Kanske en bra diet att ta till med då man har större övervikt under en period men att leva så här skulle jag aldrig våga utsätta mig för då jag har anlag för hjärt och kärlsjukdomar. Gamla hedliga viktväktarna tror jag är bäst trots allt.
Tack för en rolig och personlig blogg!!
Anna

Unknown sa...

Läste under din kategori "Frågor och svar" att du är 37år (!?), det trodde jag inte kan jag säga, du ser betydligt yngre ut.
Var bara tvungen at säga det..

Kram Catta

Anonym sa...

Undrar också hur du gör stuvningen? Vill bara säga att din blogg inspererar. Saknar en flik med recepten bara, för nu börjar d bli så mkt gott att välja på! =) Är gravid nu med min första å för att komma iform sen är jag sugen på att prova på just LCHF. Får väl se hur det går.

Mvh
Anna i Uppsala

Blogg by Maliin Stoor sa...

Tack för filmtipset
Blir nog att hyra den ikävll då jag ännu en kväll är själv - mannen är på sin återhämtnings/ladda batterierna/grabbresa till nord nord nord Norge (180 mil enkel resa i bil??!!)

Denna film skulle passa mer än perfekt
Ha en fin fredag!


Maliin

Unknown sa...

Snälla,snälla...kan du inte lägga upp lite recept på maten du äter..:)..Jag skulle behöva inspiration för jag tänkte oxå börja käka lchf..Har nämligen lagt på mig nåt kg..hahhaa..bakar ju sååå mycke hela tiden och det är ju sååå gött..:)..Önskar dig en mysig kväll med den mysiga filmen..Kramiz/Annelie

Anonym sa...

Vad har du i din skagenröra?
Det finns ju massa sätt att göra den på.

Kram från en trogen läsare