onsdag 29 september 2010

GLAD AV FÄRG

.
.

Man blir nog glad av färg faktiskt! Tur att det finns liite av den varan i Beas rum, så att jag kan colorboosta där inne:) (Vimplarna kommer från Maileg)



Tjingeling sweeties!


Solig onsdag makaronsdag har vi idag och jag haft min söta väninna A här på lite girltalk denna förmiddag! Mysigt mysigt.

Gud vad jag är glad över alla braiga restaurangtips som ni har lämnat! Ni är väl bara föör goa. Nu har jag ju massor med nya ställen att upptäcka i Stockholm, tack vare alla era tips. Stort tack söta ni för dessa:) Läste också bland kommentrerna en hälsning från "G". G skrev för ett tag sen en kommentar som berörde många här inne på bloggen tror jag. Åh, jag har tänkt på dig gumman och jag är såå glad att du mår bättre nu! (Skriv gärna och berätta mera, vi är nog många som är nyfikna på hur du har det!:)


Mera färg i Beas rum! Beabus behövde mer leksaksförvaring, så jag blev så glad när jag hittade  den här stora härliga förvaringskorgen från Rice. Visst är den fin?:)


Bea växer så det knakar och behöver snart byta ut spjälsängen en barnsäng. Är sugen på en snyggelisnygg Sebrasäng, men frågan är; hur länge kan hon ha en sån? (Någon söt bloggis ute i cyber som har erfarenhet av storleken på en sån kanske?:)

Nu blir det snabblunch, omelett med svamp och bacon, och sen ut i trädgården för "lite städning" dvs lövkrattning och äppelplock!



Ha en fin eftermiddag alla!


KRAM


.

18 kommentarer:

Snor och Glamour sa...

Sebran är ljuvlig, är verkligen nöjd med den. Men kanske inte att jag skulle köpa den nu när Bea är så stor. Min 1,5-åring har vår Sebra nu och det är i o f s okej, men med stortjejen (3,5 år) är det ju så mysigt att kunna ligga bredvid och läsa saga. Och det går ju inte riktigt i en Sebra. Men som sagt, den är ju så fin! Du kan kolla på vår här i lite olika skepnader: http://snorochglamour.blogspot.com/search/label/barnrum

Må så gott!

Anonym sa...

Min dotter sover gott i sin, hon är 3 år gammal och har den fortarande i innersta och då är den som en större spjälsäng ungefär.. Världens finaste säng enligt mig.

Första gången jag kommenterar, har smygläst i en månadstid och har fastnat totalt för denna mysiga och inspirerande blogg.

Trevlig dag,
Alexandra

Anonym sa...

philia..good day!.beautifull toys house basquet! Bea happy! kisess from Argentina,Andrea

Anonym sa...

Bea har ett så mysigt rum :) Tänk vilken dröm att få växa upp i ett så sött rum.

Sofia

Josefin -Happy Days- sa...

Älskar Beas rum, så vackert och inspirerande!

Ha en härlig onsdag! :-)

Anonym sa...

Så sött rum hon har!

Brunkullan sa...

Fint!
Och det flaggspelet har jag i stugan. Hänger på tallrikshyllan vid matplatsen.

Du ska naturligtvis blogga precis som du gör. Om lite av varje. Inredning, barn, kläder och nöjen i en salig blandning:)
Din blogg är ju underhållning som du säger. Är man intresserad av nått annat så kan man ju låta bli att läsa!

Kram Susanne

Anonym sa...

Hej!
Nu frågar jag för tredje gången! Vad jobbar du med när du inte är mammaledig? eller är du hemmafru? kanske någon annan som skriver här vet....

Anneli

Anonym sa...

Anneli, kolla under fliken frågor och svar!

Lenita från Bohuslän sa...

Hejsan! Önskar att jag kunnat bidra med lite hjälp ang.sängfrågan,men mina grabbar är vuxna nu så den tiden är så långt borta. Alltid lika härligt att kika in här och bara låta sig inspireras av allt du skriver och dina fina bilder. Det är samma känsla som att favoritmagasinet dimper ner i brevlådan och man häller upp en Latte för att sen försjunka sig i alla härliga reportage. Man blir glad i hjärtat av att kika in. Ha en underbar kväll! Kram Lenita.

Anonym sa...

Anbefaler ikke Sebra sengen hvis du liker å ligge når du leser til barna - selv om den er fantastisk søt.

Johanna sa...

Som nån annan skrev, det är jättemysigt att kunna ligga bredvid och läsa saga. Min son hade en våningssäng från att han var ca två år. Den har han tyckt om jättemycket. Till dottern har vi en gammal vitmålad utdragssäng/barnsäng. Fin att titta på, men den används i princip aldrig (hon sover mellan oss i stället). Lycka till med sängletandet :-)

Inredning i vitt, gammalt och nytt sa...

De fina Sebrasängarna är tyvärr inte så stora, som vuxen kan man inte ligga raklång och läsa böcker eller sova med barnen, tror att barn säkert växer ur dem vid 7-8 års ålder...
Skulle nog satsa på en säng från Oliver furniture om jag fick välja om...
Fortsätt att blogga som du gör, gillar starkt de olika typerna av inlägg som du bloggar om och att du ger tips och idéer av olika slag! Keep going...
Kram
Maria

Sanna sa...

Jag vill bara tacka för all inspiration du sprider på din blogg.
Sökte i somras efter någon rolig idé till diskbänk i dotterns lekstuga och fann din "trofast"-lösning. Lätt att göra o blev såå fint! Får slita ut min dotter från lekstugan nu för tiden:-)
(bilder finns här: http://alvisen.blogg.se/2010/september/inflyttningskalas-lekstugan.html )

C. Eloise sa...

Kjempe fint rom hun hadde <3

Annika sa...

Så fint i lillskattens rum. Visst är det mysigt med hösten och alla dess färger och den friska luften. Måste bara kommentera en tidigare kommentar - HUR kan man tycka det är så viktigt hur du lever med jobb osv. Varför måste man få dessa svar. Du är en fantastisk inspiratör och det är väl det som är vitsen och det räcker. Behåll ditt privata liv. Stor kram Annika

Anonym sa...

Anna-Stina (gizmolinas.blogg.se) har en sådan, fråga henne ;)

Anonym sa...

Var har du köpt den fina kristallkronan som du har i flera rum i ert underbara hus? Den känns helrätt i vårt sovrum nämligen :-)