söndag 10 oktober 2010

SAME SAME BUT DIFFERENT

.

Japp, även denna morgon blev det en len Smoothie till frukost! Mina smoothies gör jag enligt följande recept i mixern: först i med ett par bananer, sen ett par dl frysta jordgubbar och 5-6dl lätt vaniljyoughurt (stoppar gärna i ett par blad citronmeliss om det finns hemma, men det är lite överkurs;) Et voila: bästa godaste frukosten!


Tjingeling Söndag!



Mår ni bra tjejer? Här är Bea idag frisk igen (efter seg förkylning) och det känns såå skönt:) Äntligen en natt med en lång skön sömn och det var precis vad jag behövde tror jag!

Vädret är återigen riktigt soligt och vackert och nu känns det verkligen superhöstigt med alldeles gula löv på träden här utanför. Nej, här inne kan jag inte sitta, nu måste vi klä på oss och sticka ut i hösten allihopa!:)


Same same but different! Dessa skor är inte ett par Acne Pistols, som ett par bloggisar undrat över, utan ett par nästan exakt likadana från Nilson. Supersnygga och supersköna med lagom hög klack (för en som inte trivs i för höga klackar) och till ett billigare pris. (Hade tänkte skaffa ett par Pistols när jag snubblade på dessa som "bara" kostade 1200 kr, so way not?) Sjal: Ester Elenora


Bjuder på fredagens då jag faktiskt fortfarande sitter i pyjamasen (hjälp klockan är ju tolv!) och inte tog någon bild på gårdagens:) Ny fluffig uuunderbar sjal från Ester Elenora i beige, underklänning också Ester Elenora, blus och fjärilskofta Odd Molly (Country Dreams), nya jeans Blank NYC och boots från just det Nilson.

Snart ska jag nog ta och åka till en mysig lantlig gårdsbutik här utanför Småstaden och köpa en "stek", för idag kör vi minsann klassisk Söndagsmiddag med stek, kokt potatis och tillbehör tror jag! (Är så sugen på det men det är första gången jag gör detta så "wish med luck")


Ha en strålande och skön Söndag!


KRAM



.

16 kommentarer:

Livet är Underbart sa...

Underbar sjal! Om du vill ha tips på super god och enkel stek, - googla "Porter stek" (om du inte gjort den förrut=)Servera med kokt potatis eller bara kokt blomkål & broccoli. Önskar en skön söndag! kram Jenny

Anonym sa...

Å den sjalen var ju jätte fiiiin :) Vill också ha.. Tyckte den ljusa var snyggare än den svarta.. Du passar bra i lite jordiga färger, ser så fräsch ut vackra du! Undrade just när ett nytt härligt inlägg skulle dyka upp. Vore roligt om du kan ha ett inlägg på "Dina bästa" av tex smink, parfymer.. som en topplista :) Kan du inte skriva också vad du lagar för gott? I fredags fick vi läsa om din 3rätters.. vad blev det för gott?? Jo jag vet att jag är nyfiken ;) //J

FruSofie sa...

Superfin sjal, passar till den fina fjärilskoftan!!

Good Luck med Söndagssteken, blir nog kanon;)

Kram

signerat 71 sa...

Jag älskar smoothies och äter det nästan varje dag till frukost. På vardagarna är basen jordgubbar, hallon, blåbär, banan, proteinpulver, naturell yoghurt och havremjölk. Till helgen byts havremjölken ut mot lite vaniljyoghurt.

Ha en skön söndag.
Kram J

Anonym sa...

Å looove your shoes;) Og fredags outfiten var helt meg:) Vil ha alt. Du er super inspirerende. Tusen takk for herlig blogg:)

iheartsthlm sa...

Riktigt snygga skor, jag har likadana ;-) Men jag köpte mina på Scorett, det kanske är den butiken du menar?

Ha en fin söndag!

Line fra huset på landet sa...

Jeg lager eksakt samme smoothie..bare med Biola. Nyttig for magen;)
Eeelsker sjalet ditt P. Helt nydelig. Veldig feminint.
Løper du forresten fortsatt, eller trener du på noen annen måte? ..og synes du det går helt ok å spise GI på hverdagene fortsatt ? jeg spør fordi jeg selv jobber nå med å gå ned noen kilo. Går fint foreløpig..heldigvis. Men jeg kjører strengt kosthold og drikker myyye vann! Har til nå gått turer med hunden, men lurer på å begynne på treningsstudio to ganger i uken også. Synes du du får god effekt av jogging/løping ?
Gode søndagsklemmer fra Line (som snart skal i stort kakelag/bursdagslag hvor fristelsene desverre er maaange :o) )

Anonym sa...

Jag har också dessa finingar!
Köpte mina på Scorett, kram kram

Anna/Rackarungar sa...

Gav upp när Acne hade en oförsvarbart lång väntlista på låga Pistol. Hittade ett par riktigt snygga på Scorett, till en bråkdel av priset. Jag stormtrivs. Jag säger som du, same shit, diffr...
Ha en fin söndag!
Kram Anna

Anonym sa...

Åh, vad bra att du berättade om skorna! Ser verkligen ut som Pistols, men kan man spara in nästan 2000 kr är det ju givet att köpa dessa ist! Hoppas de finns kvar i butik in my size!

Kram/Greta

Unknown sa...

Tycker de flesta "kopiorna" är snyggare faktiskt, då de inte är så långa som pistolerna =). Det tråkiga med dessa skor är ju faktiskt oxå att det görs så mycket kopior, nästan varenda skobutik har ju sin snarlika kopia, Din sko, Scorett, Nilson, Don donna..you name it. Dina är riktikt snygga, jag ska snart få ett par från Don Donna =)

Kramiz

Anonym sa...

Hej P
Power promenad idag.
Har oxå tittat på dessa från Nilsons som har mycke snyggt.
Dessa är så stilrena i modellen.
Vilken färg har du på Ester Eleonora är den grå månne? var igår i Strängnäs och provade flera olika.
Ha en supersöndagskväll!!! tänd många ljus
ps idag skulle vår kära dog fyllt 12 år saknar...honom...

Thelma Louise sa...

fin som alltid.:-) dyktig til å vise outfit du.:-) savner en samlet etikette på bloggen din med alle dine outfit .:-) klem.:-)

Anonym sa...

Jag har köpt samma sjal som du har både i beige (den du har på bilden) och i ljusrosa. Älskar båda! Stövletterna är riktigt fina, såg dem nu på Nilsons hemsida för 1299 sek och dessutom finns de i svart, brunt och grått. Dock är jag osäker på 7 cm:s klack, vill gärna ha lägre klack.

Mvh, Fröken M

Johi sa...

Vad fin du är! Jag gillade den söta underklänningen! Vi körde blåbärs- och hallonsmoothie idag med ungefär samma recept som du brukar ha. Hoppas söndagsmaten gick bra. vi åt portestek med potatis, morötter...ja hela kitet. Underbart, saknade bara äppelpajen till dessert men det hanns inte med.

Anonym sa...

Hej P
Köper du EE från Creative lounge??
Kram Annsofie