onsdag 15 december 2010

FUDGETIME


.
.
Full fart på alla tjejer i köket igår kväll! Flisan var min godisassistent medans Bea "diskade". (Trulle, utanför bild, smaskade mest av smeten!.)


Good Morning världen!


Igår kväll gjorde vi lite julgodis här hemma! Monica Ahlbergs wienernougat (en absolut favvo) och Chokladfudge blev det. Mumsigt mumsigt.

Känns så roligt att ha gjort ännu ett litet mysigt "julfix" tillsammans med skatterna. Viktigt att se till göra mycket av allt de roliga förberedelserna för julen just tillsammans, som pyssel, pepparkakor, lussekatter osv. Umgås är ju faktiskt det som julen handlar om eller hur? Att bara vara tillsammans med de man älskar och ha det riktigt riktigt härligt:)



Nu ska jag ta tag i morgonen här och klä på en liten sprallig Beabus!



Ha en riktigt bra dag fina bloggisar!


KRAM


P


(Psst, Har ni hört den här speciella vansinniga "jullåten" förresten? Skatterna tycker den är toppen och går och nynnar... Gillar inte alls denna "komiker" faktiskt men jag länkar ändå mest för min vän Å W:s skull. Så Å W om du ser det här: Varsågod!;)


.

9 kommentarer:

Vitt för själen sa...

Så smarrigt godis!
Jag tänkte göra Leilas Rocky road här i helgen..mitt absoluta favoritgodis!

Ha en fin dag :)
/Sophia

Anonym sa...

Ja, vi måste oxå göra julgodis! Men vardagskvällar är bara att glömma, hinner inte med! =(

Är det Odd Molly Ka-Ching tunikan jag anar att du har på dig? Fick hem både den o wrapen igår. Jag ligger mellan strl 0 och 1, men 0:an var ganska tajt. Vilken strl kör du på? Vet inte om jag vill ha dom lösare eller tajatare passform riktigt!

/Greta

Två Trappor sa...

Vad myyysigt och fint ni har det där i köket! :) Tack för tipsen, jag ska testa både wienernougaten och fudgen. Mums! Är det svårt? Annars är vår godisfavorit "falska Mozartkulor - de har alltid en strykande åtgång hemma. :)
Härligt att pyssla tillsammans med barnen, det ger underbara minnen för livet. Önskar bara att jag hade mer tid.
Fortsätt ha det så mysigt! :)
Kram, Madeleine

Karin sa...

Mysigt i ert kök och gott med julgodis.

Ska göra vår favoritfudge nån dag efter min mormors gamla recept, den är given som godis varje jul.

Sunrise sa...

Beautiful like always! Everything looks so idylic in your house! Did you think about translate in english also? :-)At least couple sentences:-))
Jana

LOPPISLIV sa...

Mmmm mysigt att göra julgodis tillsammans. Här hemma är det alltid maken som gör knäck, den blir sååå himla god så han får alltid göra flera omgångar för den tar slut fort :-))själv ska jag försöka mig på Leilas RockyRoad till helgen. Underbara bilder i förra inlägget från det danska hemmet. Ahhhh som jag tittat på dessa bilder avigt och rätt, de lila accenterna är bara så snygga. Ha en fin dag nu. Kramis P

Anonym sa...

UNDERBAR BILD!!
Det ser så otroligt mysigt ut och Ert kök är såååå superfint!! Ska försöka mig på att göra wienernougaten med barnen i helgen. Det är vekligen så härligt att "baka och pyssla" med barnen...

Ha en fortsatt härligt adventstid!

Stor kram från Anna.S i Uppsala

sanna sa...

Ja, det ser så mysigt ut hemma hos er, precis som jag skrev i mitt lilla inlägg om dig.

i morgon är det jag som startar julbaket.

ha en skön kväll.

sanna

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Oooh! Det lät gott med lite julgodis. Tyvärr hinner vi inte baka något sådant i år. Men du får gärna skicka hit ett litet lass ;)

Puss!