onsdag 29 december 2010

MMMM - DET DOFTAR YUMMIE HÄR!

.
.



God Kväll alla söta hjärtan!


Nytt underbart doftljus finns nu här hemma på hallbyrån. Just detta ljus (från Stil Inredning och Design) kommer i en svart och vit ask (som syns snett bakom till vänster) som är minst lika fin som ljuset doftar gott. Mycket bra att ställa ljuset i när det inte är så mycket kvar och det har blivit "lite solkigt" och lite sotigt:)

 Brevid ljuset syns en del av min lilla "Tine K-pennesamling" (finns hos Flitiga Fredrika). Dessa urfina pennor får faktiskt bara jag använda, eftersom hos oss försvinner nämligen pennorna spårlöst mest hela tiden!:)



.Glad Mycket glad bloggerska ikväll (i flera år gammal favvotunika från OM) som håller på och packar här hemma inför vår lilla fjällresa just nu. Jag är glad, fast att man som bloggerska tydligen får utstå både det ena och det andra ibland. Nu har jag tyvärr fått börja ta bort onödigt elaka kommentarer här inne och jag hoppas ni har förståelse för det.  H of P ska nämligen bara var ett happy place för mina söta fina underbara bloggisar och inget annat!!!



Nu ska jag gå och lägga i en ny tvätt sen blir det nog soffmys!


Önskar dig en skön kväll!


P

.

35 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att du och din blogg finns! Du är mitt ljus i vintermörkret.
Kram från en daglig läsare

Line sa...

trives godt på bloggen din :)

Anonym sa...

Åh, man bli så ledsen att folk bara har mage att vara oförskämda mot dej och din familj! SKÄMS!
Skäms oxkså för att jag inte tidigare har lämnat någon kommentar. Läser din blogg dagligen. Du sprider glädje ända hem till mej i min lilla "småstad". Älskar att du bjuder så mkt på dej själv och din fina familj. Den är underbar!
Tack!
Ha en fin nyårs helg!
Kramar Mamma L

Viktoria Axner sa...

Åh vad tråkigt med sådana kommentarer, det gillar vi inte så du gör helt rätt i att ta bort dom :) Jag hittade till din blogg för någon månad sen och jag kan bara konstatera, jag är fast, helt såld. Du är och har en helt underbar blogg som ger otroligt mycket glädje och inspiration! Tack! Kram

Anonym sa...

Så bra att du länkar, som du skrev vi frågar bara ändå!
Så uppskattat att du uppdaterar bloggen så ofta, läser med stort nöje!
Trist med bittra människor som tar ut det över andra som är välmående...
Gott nytt år!
Lo

Anonym sa...

Ha en trevlig resa till fjällen och en trevlig nyårsafton!
Eva

Anonym sa...

Hittade din blogg för snart ett år sedan kollar in hos dig i stort sett varje dag. Tycket det är toppen. Sluta publicera alla negativa kommentarer troligtvis är det en och samma person..? Fortsätt vara som du är.
Ha det så skönt i fjällen!!
Kram
E

Fru R. sa...

Heia
Du må ha en riktig god tur. Synd at det er noen som bare må være ekle. Sil vekk ekle kommentarer.
Du har en flott blogg !!!
God klem fra meg

Anonym sa...

Hei.
Har fulgt bloggen din daglig etter at jeg oppdaget den for et par måneder siden, og er bare mektig imponert over hvor flott den er og hvor hyppig du oppdaterer den:-) Stå på, du har den beste bloggen jeg noen gang har besøkt!
Godt nyttår til deg og dine!

Anonym sa...

Skönt att du tar bort elaka kommentarer. Synd bara att du måste läsa dem själv. Avundsjuka kan vara svårhanterat för vissa.

/Malou

Anonym sa...

Gott Nytt År och ha en underbar resa upp till fjällen!

KÖR MED FÖRSTÅND OCH FÖRSIKTIGHET!!

Må gott!

Isabelle

Line fra huset på landet sa...

Kos deg masse på fjellet P. Det blir nok deilig å stå på ski ja;) Kjempefin julegave den nye skidressen fra Peak. Svart og hvitt..selvfølgelig :) Det er definitivt det lekreste synes jeg også.
Jeg leste forresten innlegget ditt om leppestiften fra Max Factor..og det du forteller om at den sitter veldig, veldig godt har jeg hørt andre si som har brukt den også. Godt det finnes skikkelige make-up fjernere da, så slipper du å gå med rosa leppestift "resten av året". Hihi.
Igjen..ha en knallfin skitur, og ha en fiiin nyttårsaften!
Gode klemmer fra Line

Anonym sa...

Flott sil vekk de ekle kommentarene og få en rendyrkelse av deg selv, -en masse kvinner som vil se ut som deg, spise samme som deg, sminke seg som deg, kle seg som deg. Du er voksen snart 40, hvorfor ikke vri oppmerksomheten mot noe annet enn materialisme og selvdyrkelse og hva du finner i billigkroken på ICA?,blir nesten et barnslig snev over det som igjen gjør at du legger fint opp til de negative kommentarene selv.

Charlotte sa...

Jag tycker att du ska filtrera kommentarerna i förväg så att endast seriösa kommentarer släpps igenom, så slipper du dessutom sådana som annars lätt hänger på.

Det finns ett till bra skäl till varför du ska göra det, då behöver du inte göra ett inlägg där du bemöter det inträffade, för gör du det så matar du bara dessa individer så att de växer och frodas.

För oss andra känns det bara negativt, rena motsatsen till feelgood med andra ord.
Ofta har man ju inte ens läst kommentarerna, men blir ändå uppmärksammad att det varit en massa tjafs, och så känner man sig tvungen att gå in och läsa för att se vad allt ståhej handlar om.

Att granska kommentarerna i förväg kanske blir lite mer jobb för dig initialt, men i gengäld besparar du oss läsare all negativ energi och får en renodlad feelgood blogg.

Kanske något att införa i samband med nyåret, så blir det ett riktigt gott nytt bloggår.

Gott nytt år!
Kram Charlotte

Anonym sa...

Jeg digger bloggen din, må bare innom hver dag..Takk:)

Anonym sa...

Vad kul det är att du uppdaterar så ofta...du är duktig på att blogga! Alltid lika kul att läsa..mycket inspiration...
Ha en rikgtigt bra nyårshelg i fjällen!
kram jessica s

Tina sa...

Hejsa

Du har en fantastisk blog og det er en fornøjelse at følge den.. skal helst lige kigge den dagligt :-)

Godt nytår til dig og dine - iøvrigt superflot ski-tøj...

Tina

Två Trappor sa...

Har följt dig och din härligt inspirerande blogg sedan augusti. Jag tycker du är superduktig och verkar vara en jätterar tjej. Därför är det bedrövligt att någon finner nöje i att vara elak här på bloggen. Avundsjuka, missunsamhet och dålig självkänsla kan ta sig riktigt fula och trista uttryck. :(
Önskar dig en jättehärlig Nyårshelg i fjällen med din goa familj!
Kram, Madeleine

Anonym sa...

Keep up the good work, Lady!
Älskar din blogg - kollar den dagligen, flera gånger per dag - in fact ;-)

Gott nytt år till dig och de dina!

Tiina
Chicagotrakten/USA

Henriettæ sa...

Jag tycker du har en jättetrevlig blogg, som jag följer via Google Reader sedan ungefär en månad tillbaka. Ditt hus är himla fint, och det är kul att se lite mode också. :)
Jag tycker också du skall ta bort de elaka kommentarerna - det är din blogg, då får du göra som du vill! :)

/Henrietta

Johanna Dolk sa...

Ha en skön fjällresa! Och ett gott nytt år!

LantlivsAnette sa...

GOTT NYTT ÅR på dig också..jag har den där tunikan från Odd Molly jag också, kanske man skulle ha den på jobbet idag..
Bra att du tar bort dåliga kommentarer, fattar inte varför en del skriver sånt, herregud..har dom lite att göra eller ?? Tråkigt är det att få sånt..
Ha det gott
Kraaam Anette

Anonym sa...

Skönt att du tar bort elaka kommentarer, din blogg är och förblir den bästa och mysigaste bloggen. Läser den nästan varje dag. Gott nytt år och må så gott i fjällen, vi kanske syns, då ska du få en varm kram. Rita

Tinna sa...

Hej!

Bry dig inte om de som är avundsjuka och måste vara elaka...
Jag gillar din blogg jättemycket och kommer att fortsätta läsa den varje dag! Keep going och ha det så skönt i fjällen!

Anonym sa...

Älskar doftljus! Detta måste dofta underbart, men brinntid på 7 timmar känns lite kort? Skulle bara räcka 3-4 kvällar hemma hos mig!

Ha det så härligt i fjällen, ska alla barnen med, eller är de stora hos pappa i nyår? Aldrig lätt att få ihop det där, jag vet...

Nyårskramar/Greta

sanna sa...

Det där ljuset doftar underbart!
Jag önskar dig en härlig nyårs resa.

/ sanna

Agnes sa...

Läser din blogg varje dag, har själv en liten Selma 18 månader och två katter : ) Älskar den, bilder, inlägg, ALLT! Som ett fint magasin fast på nätet. Fick tipps från Benita Larsson, via hennes fina blogg Chez Larsson.

Tror att de som lämnar elaka kommentarer är precis så avundsjuka så att de skulle vilja göra en likadan blogg som du! Annars bryr man sig inte om att lämna en elak kommentar.

Fortsätt som du gör, oss andra glada. Jag håller med Charlotte, många filtrerar idag och det är tråkigt att behöva göra det men när elaka saker dyker upp har jag sett fler bloggar göra det.

Stor nyårs kram från Agnes i Göteborg

Anonym sa...

Läser din blogg varje dag och får såååååååååå mycket inspiration. Jag förstår inte riktigt dom som skriver elaka kommentarer. Om dom inte gillar din blogg behöver dom inte läsa.
Hoppas ni får en fin resa,
Kram Carro A!

Anonym sa...

Om man håller på och läser din blogg så är det för att man är intresserad och tycker om den. Dessa fåniga kommentarer du får måste bero på avundsjuka. Stå på dig, det behövs fler som du som uppskattar "det lilla" i vardagen och inte grottar ner sig i elände hela tiden. Det jobbiga alla människor har (och även du ) behöver ju inte ligga i detta forum. Stå på dig... Du är bra.
Kram

MISS PIFFY sa...

Din blogg är jättefin och inspirerande så sluta inte blogga!! Så synd att folk inte kan unna andra att må bra ;) Jag gillar dig skarpt!!

Kram
Erica

AGENT 77 sa...

Människor är så avundsjuka o bittra så de måste kasta skit på andra. De har alldeles för lite att göra, man får inte bry sig, man vet ju bäst själv om den man är o de man står för. Ha ett fint nyår o trevligt i fjällen. Jag tycker om din blogg jätte mycket o kikar ofta in. Du inspirerar o man måste liksom kika in här o uppdatera sig. kram E

Anonym sa...

Läser din blogg varje dag och ser fram emot varje nytt inlägg.

Ha dock förvånats över vissa människors brist på respekt, hur de kan vara så krävande och elaka. Undrar varför de fortsätter att läsa din blogg om de inte gillar det du ger av dig, din tid och familj...Måste vara för att de inte mår så bra i grund och botten och det är trist att de gör det. Mitt råd till dem är - sök hjälp!

Livet blir så mycket roligare och trevligare om man ser och tänker positivt på saker och ting!

Jag hoppas att du, "Philia", inser att felet inte ligger hos dig utan hos dessa människor som inte har haft mod nog att försöka hjälpa sig själv till ett bättre liv.

/Carina

Ceciliaba sa...

Jag älskar verkligen din blogg! Den får mig att känna mig glad och jag blir inspirerad! Trist med avundsjuka människor...låt dom inte påverka dig! Det var en bra länk du tipsade om! Ha en underbar skidresa!

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Fortsätt vara du :)
Din blogg är superfin och inspirerande. Jag har varit imponerad av hur bra du ignorerat alla elaka kommentarer, inte visat att de får din uppmärksamhet. Du har all rätt i världen att ta bort alla kommentarer som inte är ok. De sprider sig tyvärr som en löpeld.

Fortsätt men din härligt inspirerande blogg, vi är ju så många som uppskattar den :)
Önskar dig en bra kväll
Kram
Helena

Anonym sa...

Mennesker som kritiserer andre er bare misunnelige. du har en super blogg som jeg koser meg med til morgen kaffen min :) Får mange fine ideer som jeg kopierer i mitt eget hjem :) Fine fine du :))