lördag 18 december 2010

PÅ BESÖK I TOMTENS UNDERBARA VERKSTAD

.

.
 Spralls julskyltning!



God Kväll Bloggisar!



Åh vilket seent inlägg det blev idag, men jag har verkligen varit så busy hela dagen idag! (Försökte faktiskt göra ett inlägg från I-phonen men nej det gick inget vidare alls)

Vi lämnade skatterna hos sina mormor/farmor imorse och sen tillbringangades lördagen i Hufvudstaden! Först var vi en sväng hos min lillebror och hans sambo i Vasastan för att lämna ett visst kinesiskt skåp. Sen bar det av till Östermalm och julklappsshopping + efterlängtat sängköp.



Pink Dream på Sprall! Japp, jag tror nog att mina två små sessor skulle kunna tänka sig allt på denna bild i julklapp:)

Vi gjorde bla ett besök hos helt enkelt underbara barnbutiken Sprall för att shoppa just klappar och säng och där skulle jag verkligen kunna stanna i evigheter (har ni inte varit där tidigare så är det ett tips! Den ligger på Nybrogatan 51 i Stockholm). Ja, vi var nästan där i evigheter faktiskt och därför blir det en liten "egokaravan" när det gäller bilder därifrån idag:)



Jag och ett helt otroligt fint barnskåp! Ser ni hur stort och maffigt det är? Dagens: Tunika + jacka Chill Norway, tights HM, väska Mulberry och Uggs (Country Dreams)



I Maileg-heaven! Åh, vad fint allt från Maileg är och Sprall har massor därifrån.... Här står jag med en riktigt söt "Lottabamse" och försöker sälja in den till H. För visst borde Bea ha en sån? (Bilden är klickbar om ni vill spana in alla de små söta tomtarna:)


Ta da - hela två bloggisar på en och samma bild!:) Fina Ida som har bloggen Gingerbreadhouse jobbar på Sprall och hjälpte oss i vårt julklappsletande. Tack för idag söta du!


Nu ska jag äta en sen kvällssmörgås här bestående av julknäcke, skinka och lite senap. Till det - julmust, mums!


Imorgon ska ni få se på den nymonterade sängen i Beas rum!:)



Sussa så gott mina fina bloggvänner


KRAM


. 

4 kommentarer:

Nordic Sence sa...

Vilken mysig butik! Söta små mailegnissar och underbart fint skåp!
Kram Linda

Anonym sa...

Glad att jag har hittat till dig, det är så trevligt att läsa din blogg!!Och nu till min fråga...vart har du köpt/klickat hem din härliga jacka??vore jätte glad om du kunde hjälpa mig.Ha en fortsatt trevlig helg.

Malin - Ebbas änglar sa...

Hej
Som vanligt en massa underbara inspirerande bilder! Älskar Maileg själv & jag tycker dom nya färgade kaninerna är så söta ",

Tack för all inspiration!
Kram från en av dina trogna bloggläsare // Malin

(Välkommen att 'kika in' hos mig)

FruSofie sa...

Vilken mysig affär, synd att man inte bor nära man ska lägga den på minnet nästa gång jag besöker huvudstaden!

Hoppas ni har en fin Söndag, Kram