fredag 3 december 2010

PIZZALOVERS

.

.
Middagssällskapet ikväll var inte mindre än en Beabus + två halvtossiga tomtenissar:)



God Kväll Raringar!


Här är jag faktiskt just nu själv hemma med skatterna, för H är på julfest ikväll. De små fick så klart bestämma maten ikväll och givetvis blev det då pizza, skatternas absoluta fredagsfavorit! Så det var bara att skutta ut till bilen med hela ligan och åk åka och köpa mat på favoritpizzastället!
.
Nu ska vi kolla på Idol och mysa här med massa med smaskigt smågodis. Ska också ladda batterierna för imorgon är det minsann jag som ska ut och festa och äta gott och gå på konsert!:)


Jag önskar dig en riktigt skön kväll så ses vi imorgon!


KRAM


Psst,  Förresten: Pepparkakshuset - cést fini!:) Bildbeviset kommer imorgon...





20 kommentarer:

Anonym sa...

Hej P!
Vad ska du på för konsert? Ha så himla kul och parta varsamt!
Kram Annsofie

Tina sa...

Hei Petra!

Jeg har lest bloggen din en god stund nå - tror det nærmer seg to år nå.. Kan ikke si jeg kjenner meg igjen i beskrivelsen om at du har forandret deg så voldsomt. Det jeg kan se er at du har blitt flinkere til å ta - og redigere bilder ;)

Men, jeg har en bønn til deg: Kan du vær så snill å skru på filteret, slik at du må godkjenne kommentarene istedet? Eller at man må være innlogget for å kommentere? Jeg synes det ødelegger stemingen så veldig når det på hvert innlegg blir en hel rekke negative kommentarer.

Hva er hensikten med å la alle de anonyme spy ut sin eder og galle? Det lyser avindsjuke lang vei, til å bli kvalm av!

I dag har det blitt helt vanlig at enkelte kan tjene penger på bloggen sin - det er nok fler som gjør det enn det alle tror.. Og det er helt okay! Vi blir jo utsatt for reklame hver dag - hvorfor skal vi ikke kunne stå i mot et eventuelt press her på bloggen?

Forresten - holder med en av mine landsmenn over her, som lurer på om svensker er ekstra avindsjuke? Ser ikke så mye til de negative kommentarene på denne bloggen: http://myhome-inspiration.blogspot.com/
Selv om hun har mange av de samme produktene i sin stue...

Gleder meg til å se pepperkakehuset deres! God helg!
Her skal helgen feires med julekonsert i morgen - gleder meg!

Anonym sa...

ååååååååååå va kommer den fina vimpeln ifrån som va med i förra inlägget???

mvh a

Anonym sa...

Hej Petra,

Älskar din blogg!! Du har så vackra och inspirerande bilder!! Jag såg att du skrev i förra inläggets kommentarfält att du börjat jobba igen. Det har jag helt missat i din blogg! Jag måste läst dåligt någon dag. :o) När jag läser bloggen så känns det fortfarande som du är ledig.

Vad jobbar du med? Arbetar du med samma som innan föräldraedigheten?

KRAM Jessica E

Anonym sa...

Hejsan!
Såg just på Skavlan på svt1.Missade ni det gå in på svt play eller kolla på reprisen.SÅÅ kul inslag med Fredrik Lindström och Henrik Shyffert som handlar om hur vi inreder våra hem!

Hälsningar Annette i Uppland

Anonym sa...

Tina: så kan man väl inte generalisera om svenskar!? Inte så snällt! Jag har sett en del negativa inlägg även från "ert folk" inne på svenska bloggar. Oftast hoppar jag över norska inlägg för jag begriper typ inte hälften av vad där skrivs! Men en del norska surpuppor har jag allt sett till ;)

Maja

Emma sa...

Vilken mysig & stilig blogg du har! : - )

Härligt med mys hemma & mumsig pizza!

KRAM & Ha de så roligt imorgon på konserten!

KRAMIS

Anonym sa...

Hej Petra.

Har sett att det diskuteras livligt här sista dagarna. Jag tycker att du har en mysig blogg men kan väl någonstans förstå vissa reaktioner du får även om jag inte delar de åsikter helt alla gånger. Avundsjuka? kanske, eller kanske inte, ibland kan man ju ha en åsikt utan att vara avundsjuk också ( menar då inte att du skrivit att folk är avundsjuka utan mer att det är ett återkommande ord i vissa inlägg.)Vet faktiskt inte varför jag reagerar men kanske att jag ibland tycker inläggen handlar så väldigt mycket om allt du shoppar, kläder för tusentals kr, ibland varje dag. Tror du visat upp 3 vinterjackor på kort tid som säkert kostar mellan 2000 - 4000 kr styck. Men å andra sidan kan jag tänka, vad spelar det för roll? många kanske hittar sina vinterjackor eller andra saker genom att du visar upp allt du köper. Det jag kanske mer kan undra över är hur du hinner använda och njuta av nya saker när det ständigt kommer nytt. Själv kan jag tycka att jag ibland är lite shoppinggalen vilket jag har möjlighet till, men du slår mig med hästlängder :) Ibland kan det vara svårt att skriva då tolkningen i ett inlägg ligger i betraktarens öga men detta inlägg är inte elakt menat, för det kan jag tycka..... kritik kan man ge men man kan tänka på hur man gör det.

MVH Mia

Anonym sa...

Hei. Alle som blogger (over tid)vet at det ligger mye jobb bak. Ikke minst å komme på noe nytt å skrive om, og der kommer mye av produktnyhetene inn. At noen ikke har råd til å kjøpe alt på en blogg er jo helt ok, jeg har ikke tenkt å kjøpe alt jeg ser i innredningsmagasinene jeg kjøper heller. Synes plaggene du viser fra Odd Molly og Chill Norway er bra på flere sett: 1. De passer kvinner i alle aldre, 2. Kvalitet, man kan bruke dem i flere år og 3. Det er plagg som er tidløse og kvinnelige, ikke "mote" som byttes ut om 2 uker;-) Elsker begge merker!

Mia.E sa...

Mysigt ! Här äter vi Tacos på fredagar , det har sonen beställt . Måste fråga är det Ikeas vita bord du har i matsalen. Är själv lite sugen på det. Ha en bra helg

Anonym sa...

Att ni orkar?? För mig betyder det att besöka en blogg att man gillar den!! Hur ids man då spy galla och vara en tjatkärring?? Gillar man inte bloggen så låt då för fan bli att besöka den och kommentera inte allt som skrivs med sånt missnöje!! Ren avundsjuka är vad det är....

Jag tycker du har en dömysig blogg =)

Anonym sa...

Hej på ER alla!
Nu går vi vidare tycker jag nu har dom flesta sagt sitt, och jag tror att P har ett gott omdömme trots allt, hon har inte kallat någon för nåt elakt, och dom i Norge vet jag inte vad dom menar.
Kram på er alla girls!!

ÅsaS i småstaden sa...

Helt underbar blogg, med fina och inspirerande bilder och texter. Ett liv fullt med upptåg och säkert samma bekymmer som hos "alla andra" gällande att få tiden att räcka till, till både hemmet, tvätten, maten, barnen, maken och livet i allmänhet. Du skriver så härligt sprudlande så energin kickar igång här hos mig, en gift trebarnsmamma, i småstaden. Ser fram emot att få se pepparkakshuset. Det ska väl bli ett här också så småningom, men det är maken som är byggherren då tillsammans med barnen.

Ha det gott och njut av helgen!

Kram ÅsaS

Anonym sa...

Kommentera Petras inlägg är väl det meningen att man ska göra men nu är det mest kommentarer om andras kommentarer.SÅÅÅ tråkigt att läsa.Det är lika tråkigt att läsa om när vissa hejjar på och skriver att andra är avundsjuka och sura som det är att läsa alla påhopp.Sluta skriv om andra och låt det handla om det som står på bloggen istället.

Annette

Anonym sa...

Allt man skriver (eller säger för den delen) kan och kommer att misstolkas av någon. Således är ordets makt stort. Och avundsjuka finns att finna överallt, oberoende av nationalitet.

Vi ska alla vara snälla mot varandra,

Hälsningar: Susanna, Finland

Anonym sa...

Här hemma blev det också pizza... usch så trist med allt det negativa här, det ända jag kan sakna är att klicka så bilderna blir större som det var innan men det har du ju redan gett svar på varför, annars är din blogg helt underbar som ger mig jättemycket inspiration, tack för det! Kram

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Hoppas fredagskvällen blev mysig!
Smidigt med pizzamiddag, själva gjorde vi också en enkel middag för oss; keldas tomatsoppa, vitlöksbröd och coctailtomater bakade i ugnen! mums!

Snygga tabletter, var komemr de ifrån?

KRAM på dig!

Anonym sa...

Din blogg är skitsnygg och inspirerande, du bjuder på dig själv och man får energi av dina fina bilder!!! Bry dig inte om alla tråkiga å avundsjuka människor som skriver till dig vi är många som läser här varje dag och njuter!!!
Keep up the good work!!!

Unknown sa...

Hej Anonym!

Såg att du inte fått något svar angående God Jul vimpeln, du kan köpa den från mig om du vill (grannfrun.se) för 198 kr ;-)!

/Petra

Anonym sa...

Hej Petra,
Följer din fina blogg varje dag och inspireras både av din inredning, dina fina foton, dina kläder och den fina layoten på bloggen!!

MEN tyvärr har de här "sponsrings-kommentarerna" satt sig lite i hjärnan på mig. Det jag vill se, är kläder och inredningsdetaljer DU verkligen tycker om - INTE produkter som blir skickade hem till dig gratis, där du sen "måste promota" dem.

Tyvärr förstördes mycket av den genuina känslan när dessa kommentarer började skrivas. För jag hade inte tänkt så från början, eller kanske är det så att bloggen, som flera andra sagt tidigare, har förändrats sista tiden och tyvärr inte känns lika äkta längre, utan bara kommersiell?

Jag förstår verkligen dilemmat - enda sättet att ha en lönsam blogg är ju att finansiera den med hjälp av reklam och lite lagom med reklam och tips på var man köper produkterna är helt ok, bara det känns äkta.

Stå fast vid DIN EGNA STIL Petra - den vi alla, som dagligen besöker din blogg, älskar, det är ju DIN stil vi inspireras av, inte företagens köphets och även om du säger att du aldrig skulle visa upp ngt på bloggen som du inte gillar, är det verkligen säkert - om någon skickar något GRATIS till dig?? Då hade, i alla fall jag, känt mig tvungen att visa upp det i bloggen...

Tidigare köpte jag ofta det du visade - då hade även både dina kläder och inredning en "röd tråd" och man kände att "din stil" fanns med, men då den här "sponsringskänslan" dykt upp, känns det inte lika kul...

Det här är verkligen bara vänligt menat, för jag gillar dig och din blogg, fall bara inte i fällan att bli köpt av företagen...

Kramar