onsdag 12 januari 2011

PINK LITTLE LADY & EN PRINS MED KNIP

.
.
Dagens Beabus är på gott humör trots envis snuva och hosta! (Världens finaste mysklänning för små girls kommer från Chill Norway.)



Todeloo Onsdag!


Idag är det sannerligen ingen vårkänsla! Snön yr runt knutarna och här har jag hemmadag idag med inte mindre än två halvkrassliga små skatter...

Satte lilla hjärtat i halsgropen i förmiddags faktiskt. Stod i duschen med Beabus och höde hur det ringde och ringde på telefon om och om igen och jag kunde inte svara. När vi var klara så tittade jag direkt efter vem det var som hade ringt så mycket och länge men det var okänt nr. Då får jag direkt en olustig känsla att tänk om de ringde från skolan och det har nänt något? Det är ju så himla halt ute! Då ringer det igen och när jag svarar så är det precis som jag misstänkte från skolan. Men vad är det som har hänt, undrar jag så klart på en gång och får till svar att Trulle har jätteont i magen. Min pappa är snäll och far i ilfart och hämtar honom. Dock verkar det vara ganska okej med lilla prinsen och det är nog bara en vanlig maginfluensa (kräks dock inte än) men oj så rädd jag hann bli på bara några sekunder. Man ska verkligen vara glad och tacksam över sina små och över att de mår bra...


Men vad gör Bea här? Fågelskådar? Gör nr 2 eller vad då? Nej hon dansar minsann, med full koncentration, på sitt alldeles alldeles egna, speciella och underbara sätt till denna låt som mamma spelar på spotify:)


Nu ska jag göra eld i öppna spisen och sen ska vi mysa framför Sunes sommar på tv:n här.


See u later sweeties!


KRAM


:

20 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Ja, usch vad rädd man blir när något händer. De ringde mig en gång och lilltjejen hade ramlat och fått hjärnskakning. Var ute och promenerade med lillebror i vagnen och har nog aldrig sprungit så fort hem för att hämta bilen. Usch, sen dess får jag alltid en klump i magen när okänt nummer ringer.

Söt är hon som socker din lilla tös :-) Underbar klänning, har hört att Tullhuset i V-ås ska få in ChillNorway till våren och man kan ju hoppas att de tar in till småttingarna också.

Ha en superbra dag
kram
/Vivvi

Anonym sa...

God bedring til dine fine små!!!! Leit når ungene blir syke!! Jeg lurer på de flisene du har i gangen, er de helt sorte?? Håper veeeldig på svar...... Litt vanskelig å se eksakt farge pga lys.....
Ha det fint! Klem

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Söte Bea!

Tur att det inte var något allvarligare.. Pust!

Puss!

BLONDETTY sa...

Hej söta!

Ja, man ska verkligen vara tacksam över att de små mår bra. Det gör ju så ont i hjärtat att se små skatter ha ont!

Hoppas att de blir bra snabbt, båda två!

Hon är ju bara för go lilla Bea när hon dansar!

Mys nu inne i dag och ta hand om varandra!

Kram
BLONDETTY

kicki sa...

Men guuuu så GULLIG lilla gumman är ha ha ha och dansar gör hon....minns då mina var så där små och gulliga nu är dom bara gulliga....

Anonym sa...

Helt enig, barna er de største skatter vi har. godt å høre at de har det bra! Linker til denne nydelige bloggen, ble rørt til tårer av ærligheten til denne mammaen, en vakker historie som sier noe om det å elske sine barn:
http://www.kellehampton.com/2010/01/nella-cordelia-birth-story.html

Ulrica sa...

Inte alls kul när barnen är sjuka...Men vilken Härligt mysig dress din Bea har!! I Love Pink, har ett rosa inlägg just nu:)
KRAM//Ulrica

Stina sa...

Så söt hon är lilla gumman.
Stina

Att vara någons fru sa...

Du tar så fantastiska bilder! Jag blir alldeles matt.

Sara sa...

Skönt det "bara" var maginfluensa. Perfekt med Sunes sommar i dagens väder ju. Här i Skåne töade det för fullt idag.

mammaxtre sa...

Vad trist med sjuka barn. Desto härligare med att tända en brasa.

Sköt om dig

Frida- trendenser.se sa...

BeaBus är ju helt underbart söt! Som dina skatter måste förgylla din dag. Hoppas att de snart blir friska igen.

Millas hem sa...

Så skönt att det inte var allvarligare! Det är verkligen obehagligt att få samtal från skolan. Det är hemska sekunder innan man får reda på vad som hänt, man tror alltid det värsta, för man är ju så himla rädd om dem!

Så söt hon är i sin mysklänning!

Kram Camilla

Anna-Panna sa...

Åhhh, jag känner igen den där paniken. Man hinner tro allt möjligt knas. Uscha.

Alltså lilla Bea hon är ju bara såååå bedårande. Gillar den där bilden där hon dansar, vilken profil, lilla dockan! Och det slår mig vad stor hon har blivit, din minsta. Har ju hängt här ett tag så man har ju följt henne sen hon var rätt mini. :)

Underbar klänning, har nästan en liknande till min 4-åring men en budgetvariant från Kappahl, som är vit (dock inte kritvit, lika bra det ;) )

Ha en härlig onsdagkväll!

Kram
Anna

Inredningsfrun sa...

Så sööööööta de är!! Å vilken dansstil sedan. Let´s dance, nästa ?? ;)

Ja, det finns inget värre än när ens barn inte mår bra!! Hoppas verkligen att de piggnar till snart igen.

KRAM

// Inredningsfrun

Två Trappor sa...

Åh, vilken härlig ögonblicksbild du har fångat! En sån underbar gullunge med så söt klänning och fokuserad blick. Och små söta "rosenfötter"! :)
Läskigt med telefonsamtalet, jag kan verkligen leva mig in i den känslan av fasa de långa sekunder innan man förstår att det inte är någon fara.. Usch.. Hoppas han kryar på sig snart!

Kram, Madeleine

Camilla sa...

Härlig mysklänning! Hoppas T piggar på sig och att ni andra håller er friska.
Kram
Camilla

Anonym sa...

Hej!

Vi håller på att göra om i vårt kök och jag har blivit sugen på ett svart bord i köket. Jag vet att du har ett svart bord samt att interiören är vit i ditt kök/hem. Jag undrar om det funkar bra med ett svart bord när man dukar etc. eller blir man trött på det svarta? kanske ska man ha en mer neutral färg? Det står mellan svart och rustikt trä. Jag har väldigt svårt att bestämma mig. Advice please!

Anonym sa...

Älskar Chill Norwaykläder!

Martha sa...

God bedring til dere ;)
Her er vi og syke....
For ei herlig prinsesse ;)

Klem Martha.