fredag 14 januari 2011

YES YES YES

.
.

En så här vacker bild på Victoria Beckham tror jag aldrig jag har sett tidigare. Hon brukar ju se ganska "hård" ut men på det här omslaget ser hon ju nästan lite "gosig ut" med de mjuka färgerna! Kan det vara för att hon är gravid? Till sommaren kommer ju tydligen lilla Bebbe Beckham nr 4:)
Bild: Vogue UK Feb 2011.


IT´S FRIDAY!

Hur mår ni kära bloggisar denna januarifredag?

Här hemma är det prima liv med små skatter som springer runt och busar i villan, medans mamma ligger i divanen och surfar runt bland lyx på webben....Har idag förstått  både att tex Natalie Portman är nya "Miss Dior Cherie" och att Mulberrys vårkollektion är absolutely lovely!



Vilken vårläcker bild från Mulberrys spring 2011 ad eller hur? Med drivor av hortensior och tom en liten nasse! Sött:) De nya väskorna är underbara men jag är själv så glad och tacksam över min Alexa Oversized (superhypad väska 2010 som jag använder nästan jämt!)



Love it! Nu börjar den dessutom få lite patina vilket gör en väska bara snyggare:)


Nej nu ska vi fixa till oss här, jag och alla mina små skatter, för nu fångar vi fredagen!


Önskar dig en riktigt härlig och rolig dag!


KRAM


P

:

Idag lyssnar jag på denna partylåt som göra att man verkligen kommer i rätt "fredagsmood" och även blir både "Dirty Dancing och De la Soul-sentimental"!:)



20 kommentarer:

helen by the westcoast sa...

Härlig låt! Tack för tipset! Nu känner jag att jag kommer igång! Renovering av sonens rum vätar, målarpenseln likaså.Skall försöka gå på ett spinningspass kl.12 så nu gäller det att sätta igång, fast jäklar vad fikasugen jag är.GI kost som gäller här! Får låta bli fikabrödet!
Ha det super i helgen!

Emmie ♥ sa...

Helt fantastiskt att Victoria väntar 4e barnet! Trots att hon med största säkerhet får all hjälp hon behöver och mer därtill, men det finns ju inte ett spår av gravid- och mammalivet efter tre små grabbar. Vilken pangbrud! ;D

Och Mulberry-reklamen, mmm lovely! ♥

BelovedbyLinda sa...

Vad snygg Vikkan var här ja!! Din väska är superfin speciellt i den färgen :)

Ha en super härlig fredag!!

Kram Linda

Den där Victoria sa...

Ja där var hon verkligen vacker, graviditeter gör gott med kvinnor :) . Vilken übersnygg väska, nu vet jag vad jag ska önska i födelsedagspaket.

//Elvira

mammaxtre sa...

Omslaget var riktigt bra. Alltför sällan som hon visar upp ett mer naturligt Viktoria.

Ha en fin fredag

Annette sa...

Fantastisk blogg....me like...

Annette sa...

Hej igen, hittade den här bloggen i Residence igår...den har allt...men visst var du med i Plaza för några år sedan? kommer ihåg den vackra hunden...och den fina inredningen..men jag kan ha fel..nu ligger du med i favoriter, kommer att kika in varje dag nu....kraaam

Anonym sa...

Hej P!
supersnygg väska var beställer man den eller köper? Blir så besviken skulle beställa från betch house vita påslakan med din kod rabatt så var dom slut så man kan inte beställa och få dom senare ned rabatten tråkigt.
Ha en bra fredag
kram

Ms. Kidelin sa...

Lovely Mulberry. Alexan är hur fin som helst annars tycker jag det är lite synd att en del av deras väskor är såpas tunga som de är. Vi damer är ju inte direkt kända för att bära med oss lite stuff, hihi. Ha en fab. fredag. Kram kram

Anonym sa...

Visst är Mulberrys kampanj fotad av Tim Walker väldigt fin! Och din väska är dito. Och även jag diggar till Black Eyed Peas på Spotify :) Trevlig fredag!

Anonym sa...

Tips på en sida där dom säljer snygga Danska kläder!

http://shop.yderby8.se

Sanne sa...

Jag undrar över din "korg" eller vad man ska säga, den svarta som står bredvid fåtöljen, var har du hittat den och vad är det för material?
Och de snygga borden, de svarta i olika storlekar, var hittar man dem?

Ha en toppenfredag :o)

Milla sa...

Tänk hela världen kommer hålla andan och "betta" om Becks kommer få en flicka denna gång :=)
TACK för den länken på LÅTEN! Den hörde jag halv 3 på nyårsnatten hemma hos vänner och den var ju STÖRTSKÖN, hur kunde jag ha missat den tidigare som älskar såna låtar?? Underbar träningsmusik! Happy Friday! Kram Milla

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Hallå där!

Kan bara hålla med, har väskan i svart! I LOVE !
Underbar väska funkar till allt!

Hoppas ni får en underbar helg
Kram

Natasha @ Northern Light Design sa...

I agree, VB looks FANTASTIC and "soft".
Perhaps this fourth child on the way will soften up her look a little ;)

Northern Light

Mammasegen.com sa...

Hej! Ja verkligen superfint omslag med Victoria Beckham! Det är så kul att de ska ha en 4:a.Jag tror att det blir en tjej..Victoria har nog läst alla tjejtipsen..;)
Din väska är ju helt underbar!!!! Nu blir det snart ytterligare en trip till Starbucks...behöver en skinny cappuchino nu...(det var väl låten som gjorde det..;) Ha en trevlig helg!!

Line fra huset på landet sa...

Kjempefint bilde av VB. Helt enig i det du skriver. Får håpe hun "mykner" til litt da..og kanskje blir det en liten jentebaby. Har lest hun har ønsket seg det i mange år, og at det visstbok skal være bestilt!! :o)
Vesken din er rålekker P! Kåpen på bildet også. Men selve bildet??...grusomt synes jeg da. He he. Selv om jeg lengter etter vår.. ;)

Kos deg denne fredagen, med din kjære. Det skal jeg gjøre! :))
Gode klemmer fra Line

Sara sa...

Förlåt, nu är jag kanske lite trög, men vad menar du med en tom gris i bildtexten till Mulberry? Härliga bilder, och härliga fredag!

Sanne sa...

Till och med = tom kanske...

Frida- trendenser.se sa...

Jag håller verkligen med dig om att det är en fantastisk bild på Victoria! Visst är det en toppen väska, en väldigt bra investering :)
//Frida